Aroma Boost, a halogatás technikája!

Előfordult már, hogy volt valami fontos dolog, amit meg kellett volna csinálnod, de inkább kitakarítottad az egész lakást, vagy inkább a Facebookon lógtál ahelyett, hogy elvégezted volna a feladatodat? Ismerős?

Az Aroma Boost tökéletes segítség lesz Neked az ilyen alkalmakra.

Az Aroma Boost a közeljövőben történő kihívásokat jelentő feladatokra készít fel.

Kinek van kedve órák hosszat az adminisztrációval bíbelődni?! Amikor rágondolok, már letörtnek, kedvtelennek érzem magam.

Na az Aroma Boost ezt a negatív érzelmi terhet veszi le válladról és áthelyez egy pozitív állapotba.

Hogyan működik?

  • Elképzeled, hogy éppen csinálod azt a feladatot, amit halogatsz (legyen ez mondjuk az adminisztráció elkészítése).
  • Ahogy elképzeled, megnézed, milyen érzelmek jönnek fel a feladattal kapcsolatban (pl. unalom, nyűgős, türelmetlen, stb)
  • Megfigyeled, hogy az érzelem hol jelez a testedben (pl. összeszorul a gyomrod, a karjaid elernyednek, a vállaidon érzel terhet, stb).
  • Majd megnézed, milyen gondolat váltotta ki ezt az érzelmet (unalmas az adminisztráció, sokáig fog tartani, nincs kedvem hozzá, stb).

Oké, megvan a 4 elem: emlékkép (elképzeled, hogy éppen csinálod a feladatot), érzelem (nyűgös), testérzet (vállaidon érzed a nyomást), és a gondolat (annyi mindent kell csinálnom).

Ezek után előveszed a megfelelő illóolajokat (M.R.B. – Levendula, Tömjén, Stress Away) és belélegzed őket. Megfigyeled, hogy mi történik. A tested lenyugodhat, az emlékkép átalakulhat, jöhet egy újabb gondolat. Eddig egyébként az Aroma Reset technikát alkalmaztuk.

És ahogy ezen a folyamaton haladunk, világossá válik, hogy a Reset egyetlen fordulója néha nem elég az aktuális helyzettel kapcsolatos érzelmi töltés teljes tisztításához. Tehát ha rágondolsz a feladatra és az érzelmi töltés egy kör után nem oldódik fel, akkor csak vissza kell menni, és csinálni egy újabb kört egészen addig, amíg letisztultnak nem érzed magad a feladatra gondolva. Ezt tulajdonképpen bármikor megtehetsz az Aroma Reset alkalmazásánál is.

Cselekvés hozzásadása a megerősítéshez

Az Aroma Freedom megerősítésének folyamatán az általunk létrehozott mondatok inkább egy hozzáállást vagy létezési szintet fejez ki, itt viszont egy konkrét cselekvés megerősítésére alkalmazzuk.

Tehát létrehozunk egy olyan mondatot, amiben kifejezzük azt, hogy mit fogunk érezni akkor, amikor elvégezzük a feladatot, amit eddig halogattunk.

Ez egy nagyon fókuszált mondat. A cselekvés hozzáadása az állításhoz valóban fokozza a figyelmet, a motivációt és az ösztönzést.
Ezenkívül a cselekvés által előidézett pozitív érzés és testi érzés megerősítése fokozza az állítás erejét.

Példamondat: “Megkönnyebbülve érzem magam a vállaimban, amikor befejezem az adminisztrációt.”

Ahogyan a technika tisztító részén a negatív érzésekre és a testi érzetekre összpontosítunk, úgy összpontosítunk a megerősítési szakaszban a pozitív érzésekre és a testi érzetekre.

Az Aroma Boost kiváló eszköz gyermekek érzelmi támogatására iskolaidőszak alatt. Dolgozat előtti stresszoldás, felelés előtti izgulás vagy vers bemagolása a cél, egy 15 perces gyakorlat után érzelmi tehertől mentesen állnak elébe az újabb kihívásoknak.

Cédrusfa

Cédrusfa

Stimulálja az agy limbikus területét (az érzelmek központját), stimulálja a tobozmirigyet, mely melatonint termel. Dr. Terry Friedmann klinikai tesztek során kimutatta, hogy ez az olaj alkalmas lehet az ADD és az ADHD (figyelemhiányos zavar) kezelésére, gyermekek esetében. Nyugtató, tisztító hatású.

TMRT – Emlékfeloldó Technika

TMRT – Emlékfeloldó Technika

Az Emlék Felbontó Technikát (TMRT) korábban Traumatikus emlék felszabadítási technikának nevezték, és ez nyújtott alapot a 12-lépéses Aroma Freedom Technique ™ folyamat későbbi fejlesztéséhez. Dr. Perkus évekig a TMRT-t alkalmazta magángyakorlatában, hogy segítse az...

AROMA FREEDOM

AROMA FREEDOM

Mi az Aroma Freedom Technika™? Az Aroma Freedom Technika ™ (AFT) Amerikában és más európai országokban is keresett módszerré vált, mivel a szó szoros értelemben hozzásegít minket abban, hogy oda juthassunk, ahol lenni szeretnénk, onnan ahol vagyunk. Az Aroma Freedom...

error: Védett tartalom !!