Az Emlék Felbontó Technikát (TMRT) korábban Traumatikus emlék felszabadítási technikának nevezték, és ez nyújtott alapot a 12-lépéses Aroma Freedom Technique ™ folyamat későbbi fejlesztéséhez. Dr. Perkus évekig a TMRT-t alkalmazta magángyakorlatában, hogy segítse az embereket a traumatikus emlékek kezelésében. Ez egy Francine Shapiro által kifejlesztett, alaposan megvizsgált modalitás kulcsfontosságú elemeinek módosítása, az úgynevezett Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) – szemmozgásokkal történő deszenzitizálás és újrafeldolgozási terápia.

Agyunk hasonlóan kategorizálja az emlékeket, mint ahogyan a fájlokat rendezzük a számítógépen. Ha egy emlék érzelmileg túltöltött, akkor az nem illeszkedik egyetlen létező fájlba sem, és az agyunk visszaviszi a limbikus rendszerünkbe, és újraindítja a riasztórendszert.

A traumatikus emlékben sok elnyomott érzelmi energia lehet. Mivel a szituáció nem lett lerendezve, a tudatalattink védekezés céljából újra és újra előveszi ezt az érzést, amikor hasonló helyzetbe kerülünk, mivel az akkoriban túl fájdalmas vagy túlságosan leterhelő volt ahhoz, hogy azt feldolgozzuk. A Memory Resolution Technique ™ ez alá a védelem alá csúszik és feldolgozza az emléket. Ezt nagyrészt felszabadulásnak éljük meg, de mint minden tisztítási eljárás esetén, itt is méregtelenítő reakció is felléphet, például émelygés és kimerültség; ez az ún. Emotional Detox, érzelmi méregtelenítés.

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Aroma Boost Technika

Aroma Boost Technika

Aroma Boost, a halogatás technikája! Előfordult már, hogy volt valami fontos dolog, amit meg kellett volna csinálnod, de inkább kitakarítottad az egész lakást, vagy inkább a Facebookon lógtál ahelyett, hogy elvégezted volna a feladatodat? Ismerős? Az Aroma Boost...

Aroma Reset Technika

Aroma Reset Technika

Az alap 12 lépésből álló Aroma Freedom Technika folyamat már néhány éve használatban volt, amikor az Aroma Reset Technikát kifejlesztették. Ez a gyors módszer segített az embereknek elmozdulni a stresszállapotból akár 60 másodperc alatt. Eredetileg „60 másodperces...

error: Védett tartalom !!