Október utolsó napjainál járunk, nemsokára novemberhez érkezünk. Az időjárásban is megérkezett az igazi ősz. Most veszi igazán kezdetét a befelé figyelés, a lassulás időszaka. Ahogy az előző posztban olvashattátok, most szeretném a hangsúlyt a pozitív dolgokra fektetni.  Arról már meséltem nektek, hogy az Aroma Freedom Technika nagy hatással volt az életemre, most viszont szeretnék nektek kicsit részletesebben mesélni róla.

Négy különböző technikát különböztetünk meg:

  • TMRT – emlékfeloldó technika
  • Aroma Reset – stresszoldó technika
  • Aroma Boost – halogatás technikája
  • Aroma Freedom – blokkoldó technika

Ezen technikák mindegyike külön- külön is megállja a helyét. Az adott szituációtól függ, hogy mikor melyik technikát érdemes alkalmazni. Vannak olyan helyzetek, amikor két különböző technikát érdemes egymás után alkalmazni az eredmény érdekében, ugyanakkor vannak olyan problémák, amikre konkrét gyakorlati megoldást ad önállóan egy technika. Ez mindig az adott személytől és az ő céljaitól függ.

Kezdjük a TMRT Emlékfeloldó technikával. Ezt korábban Traumatikus emlék felszabadítási technikának nevezték és ez adta meg az alapot a 12-lépéses Aroma Freedom Technika folyamat későbbi fejlesztéséhez.
Dr. Perkus évekig a TMRT-t alkalmazta magánpraxisában, hogy segítse az embereket a traumatikus emlékek kezelésében.
Ez az első technika, amiről szeretnék beszélni.

Miért tartom nagyon fontosnak?

Azon emlékek, melyek aktívan bennünk élnek és hatással vannak ránk napjainkban, erősen befolyásolni tudják a lelki állapotunkat, teljesítményünket. Ide sorolhatjuk a traumatikus emlékeket, baleseteket, iskolai incidenseket, kiközösítést, csúfolást, stb.

Volt egy hölgy, akinek segítettem a közelmúltban feldolgozni egy traumatikus emléket, amit egy műtét után élt át. Sajnos életmentő műtétet kellett végezni rajta, ami egy sor negatív gondolatot, aktív érzelmet váltott ki nála. Miután nem dolgozta fel ezt az emléket, maga az érzelemvilág aktív maradt. Lehet idővel el tudta nyomni, de pár évre a műtét után ismét egy műtétre készült és ez az érzelemvilág ismét aktiválódott. Emiatt nem igazán tudott aludni, folyamatosan aggódott a műtét miatt, félt, hogy megismétlődik az az incidens, ami az előző kórházban történt.

TMRT segítségével sikerült azt az emlékképet elengednie, amikor ráeszmélt, hogy élet-halál között van. Azokat az érzelmeket, amiket akkor érzett és a hozzáfűződő gondolatokat sikerült egy fél óra alatt feloldani. Ezután áttértünk egy Aroma Freedom Technikára, hogy egy határozott célként magabiztosan álljon készen a műtétre. Az Aroma Freedom technikáról majd egy másik posztban fogok neked mesélni.

Tehát mi is a TMRT – emlékfeloldó technika

A TMRT emlékfeloldó technika segít a régi, tudatalattiban ragadt érzelmeket, negatív érzéseket azonosítani, megtalálni és feloldani őket. Ebben a folyamatban az illóolajok segítségével hozunk létre elmozdulást az emlékképben, érzelemben, gondolatban és az érzésben. Ha bármi kérdésed van a technikával kapcsolatban, keress bátran! Az illóolajokról külön posztot fogok hozni, hogy hogyan kapcsolódik a technikákhoz és hogy miért van olyan nagy szerepe a folyamatban.

error: Védett tartalom !!