Stresszoldó technika a javából!

Az alap 12 lépésből álló Aroma Freedom Technika folyamat már néhány éve használatban volt, amikor az Aroma Reset Technikát kifejlesztették. Ez a gyors módszer segített az embereknek elmozdulni a stresszállapotból akár 60 másodperc alatt. Eredetileg „60 másodperces stresszoldó technika” -nak hívták, de később „Aroma Reset” -nek nevezték el, ami újraindítást jelent, hiszen az a lényege, hogy az illóolajok és a technika segítségével gondolatainkat és érzéseinket vissza tudjuk állítani a jelen pillanatba és új lehetőségeknek tudunk teret adni.

Sokan úgy találják, hogy ha egész nap, szükség esetén elvégzik az Aroma Resetet, akkor képesek megmaradni az élet áramlásában, és nem tudnak megakadni.

Segít a jelenben lenni és nem leragadni az aktuális történések miatt. Noha ez egy nagyon gyors folyamat, ne becsüljük alá az erejét! Néhány perc alatt megváltoztathatjuk az egész napunkat, főleg amikor stresszesek, túlterheltek, frusztráltak vagy összezavarodottak vagyunk. Ebben nagy segítségünkre lehet ez a stresszoldó technika.

A közelmúltban történt eseményt dolgozzuk fel

Az Aroma Reset ugyanúgy az emberi tudat alapvető ismereteit használja, mint a többi Aroma Freedom technika. Valójában szinte azonos az emlékfeloldó technikával, azzal a különbséggel, hogy ahelyett, hogy  egy régmúltból hozott emlékképpel kezdenénk, a jelenlegi helyzettel kezdjük. Amint világosan el tudod képzelni a jelenlegi helyzetet, amely aggaszt téged, már ki is tudod tölteni a puzzle többi részét – az érzést, a testérzetet és a negatív gondolatot. Ezek mind a részei annak az emlékkomplexumnak, amit MBEC-nek hívunk – „Mind Body Emotion Complex”, azaz Tudat Test Érzelem Komplexum.

Miután összeraktad mind a 4 elemet, a Young Living illóolajat – általában a Memory Release Blend – M.R.B. keveréket (tömjén, levendula, Stressz Away) – lélegezd be, és figyeld meg, mi történik. Körülbelül egy perc múlva újraértékelheted a megtörtént eseményt. 

Ez egy nagyon egyszerű folyamat, amellyel gyorsan felszabadítható az adott szituációval kapcsolatos negatív gondolat és érzés. Amikor arra koncentrálsz, hogy ez a szituáció hogyan befolyásol téged, és közben belélegzed a bizonyos illóolajokat, visszaállíthatod az agyadat az ingerlő szituáció előtti állapotba, hogy visszatérhess a békesség és teljesség érzéséhez, lehetővé téve ezzel a tiszta gondolkodást a következő időszakra.

Hadd meséljek el neked egy saját példát is.

A fiamnak volt egy negatív élménye egy nap folyamán, valami nem sikerült neki és ebből fakadóan ideges, ingerült és mérges volt. Folyamatosan azon pattogott, hogy miért nem sikerült neki az, amit szeretett volna.

Miután érzelmileg túlfűtött volt, ezért nem látta a megoldást sem, teljesen arra ment ez a fókusza, hogy miért nem sikerült neki az a bizonyos valami, ami magával rántotta a nap folyamán a többi érzését is, akárcsak egy dominó. Amint sikerült lenyugtatni érzelmileg, el tudtam rajta végezni az Aroma Reset technikát és utána nyugodtan tudta folytatni a napját.

A következő technika, amiről mesélni fogok nektek az Aroma Boost, aztán pedig elérkezünk ahhoz, ami leginkább kapcsolódik a jövőbeli céljainkhoz, az Aroma Freedom Technikához.

error: Védett tartalom !!