Vajon hogyan segít nekem a halogatás technikája?

Magáról a halogatás technikájáról, azaz az Aroma Boostról már írtam egy posztot, most egy kicsit másabb oldalról szeretném megvilágítani a témát. Miközben azon gondolkodtam, hogy hogyan meséljek neked erről a technikáról, eszembe jutott egy fontos gondolat.

Az egyensúly fontossága.

A TMRT emlékfeloldó technika és az Aroma Reset technika oldják a múlttal kapcsolatos negatív érzéseket, gondolatokat. Itt előfordulhat, hogy egy emlékhez többféle negatív érzelem társul. Ilyenkor többször egymás után vissza kell menni az adott emlékhez, és megnézni sorban és külön az érzelmeket. Majd egyesével elengedni őket, hogy az emlék valóban feloldódjon.

Más is küzd a halogatással?

Biztos van olyan ember a környezetedben, aki nagyon sok önfejlesztő könyvet olvas, nagyon sok előadásra jár, oldásra, pszichológushoz, kineziológushoz, stb.  Ez nagyon fontos és jó, viszont ezeknél a folyamatoknál a fókusz a negatív érzelmeken, eseményeken van.

Olyan ismerősöd is biztos van, aki sokszor figyelembe nem véve az érzéseit, a fizikai cselekvésben hisz és tűzön vízen keresztül visz mindent. El is éri a céljai nagy részét, de adott esetben sokkal nagyobb energiába kerül neki, mert nem oldja magában azokat az érzéseket, amik könnyebbé tenné az adott lépéseket.

Az Aroma Freedom megerősítésének folyamatán az általunk tett állítások inkább egy hozzáállás vagy létezési szint, a halogatás technikájánál viszont egy konkrét cselekvés megerősítését alkalmazzuk. A cselekvés hozzáadása az állításhoz valóban fokozza a figyelmet, a motivációt és az ösztönzést.  Ezen túlmenően maga a cselekvés által előidézett pozitív érzés és testi érzés megerősítése fokozza az állítás erejét.

Ahogyan a technika tisztító részén a negatív érzésekre és testérzetekre összpontosítunk, úgy a megerősítési szakaszban a pozitív érzésre és testérzetre fókuszálunk. Azt gondolom, hogy egyik nincs a másik nélkül.

Az oldás és a cselekvés ugyanannyira fontos része a fejlődésnek.

Nem szabad elnyomni magunkban semmit, mert az idővel csak hatalmasabbra nő bennünk, viszont ha hetekig hónapokig a negatív érzéseinkkel foglakozunk és ebben “fürdünk” az a cselekvésre való képességünket fogja csökkenteni. Ezért fontos megtalálni az egyensúlyt.

A halogatás esetén kifejezetten nagy segítséget ad az Aroma Boost technika. A halogatás az sokszor annak a következménye, hogy egy negatív emlék, érzés, túlságosan magával ránt minket. Emiatt képtelen vagyunk, vagy szimplán nem akarunk cselekedni.

Itt kiragadnék egy véleményt Domján Miától: „Néhány hete megtanultam Ágotától az “Aroma Boost” módszerét is, ami segítségével jelentős áttörést és változást tudtam elérni a vállalkozásomban. Bár évek óta használok illóolajokat, nekem rengeteget segített, hogy ezen módszerekkel napi pár perc segíti megadni a napom irányát. Hatékonyabb tudok lenni mindennapokban, és amikor a nehézségekkel szembesülök, könnyen mögé tudok nézni az aktuális hitrendszereimnek és áttranszformálni azokat.”

error: Védett tartalom !!