Ez a technika az Aroma Freedom Technika.  Ahogy már említettem nektek, mindegyik technika önmagában is megállja a helyét, azonban szépen egymásra is lehet őket építeni. A TMRT a tudatos emlékek feloldását szolgálja, az Aroma Reset a közelmúlt és a jelen érzéseit, gondolatait. Az Aroma Boost már a cselekvést segít erősíteni, az Aroma Freedom pedig a jövőbeli céljaink és szándékaink megvalósításában segít. Haladunk a múlt-jelen-jövő vonalán.

Életünk során mindannyian megtapasztaltuk a fájdalom, a veszteség, a harag, a frusztráció, a félelem stb. érzését, és amikor ezt megtettük a tudatalattink formálta hitünket, gondolatainkat és viselkedésünket, hogy megvédjen minket a fájdalom érzésétől, amelyet egy hasonló helyzet, vagy élmény okozna. A probléma az, hogy a belső gátak, megpróbálnak megóvni minket szituáció(k)tól, amik soha, vagy már nem léteznek.

Az Aroma Freedom Technika™ egy egyszerű eszköz, amely segít nekünk azonosítani, elengedni, és átalakítani azokat a korlátozó tévhiteket, és fel nem oldott érzelmeket, amelyek meggátolnak minket az aktuális életcélunkban, és szándékainkban. Az Aroma Freedom nem helyettesíti a pszichoterápiát, és nem fogja megoldani az élet összes problémáját, viszont elősegíti, hogy érzelmi energiánk pozitív irányba áramoljon, növekedés és terjeszkedés felé, ahelyett, hogy félelem, kétség és bénulás halmozódna fel. Azokat az érzelmeket azonosítjuk, amelyek a belső hangunk válaszául érkeznek és elmondják miért nem lehetséges a választott célunkat, vagy szándékunkat megvalósítanunk. Minden érzelemnek fizikai megnyilvánulása van, tehát azt is azonosítjuk, hogy hol jelennek meg testünkben ezek a negatív érzelmek – például a fej, szív, has, vagy szem körül. A negatív hang, az érzelem, a testünkben megélt érzések és a feltörő emlék együttesét Memoria Komlpexnek hívják. A Memoria Komplex feloldásakor, az illóolajok tudatos használatával és az Aroma Freedom folyamat lépései során valóban megtisztul. Az Aroma Freedom Technika segít egy jövőbeni nagy célunk megvalósítását erősíteni. 
A következő posztomban fogok nektek beszélni arról, hogy hogyan kapcsolódnak az olajok a technikákhoz és hogyan tudják megváltoztatni az életeteket.

error: Védett tartalom !!