Ahogy tegnap ígértem nektek, már is hozom az első érzelmi illóolajat. Az Aroma Freedom folyamathoz használt érzelmi illóolajkeverékeket kifejezetten a negatív emlékek feldolgozására fejlesztették ki. Az első, amit be szeretnék nektek mutatni, az Inner Child illóolajkeverék.

Miért ezt választottam elsőként?

Azért, mert azt gondolom, hogy az első lépés az érzelmi egyensúlyunk megtalálásához a gyerekkori negatív érzéseink, emlékeink gyógyítása. Eközben a folyamat közben tudunk egyesülni belső énünkkel, identitásunkkal.

Amikor az emberek hozzám fordulnak segítségért, akkor az első kérdéseim között az szerepel, hogy tudatában van-e olyan gyerekkori emléknek, sérelemnek, amely a jelenlegi helyzete, kihívása hátterében lehet. Gyakran meglepődnek ezen a kérdésen, sőt, vannak akik külön kikérik maguknak, miszerint az ő gyerekkoruk tökéletes volt.

Mi is jut eszébe a legtöbb embernek az érzelmileg nehéz gyerekkorról? Éhezés, alkoholista szülők, árvaház, érzelmi vagy testi abúzus, esetleg szexuális zaklatás, rossz életkörülmények, csonka család, stb. Azonban egy kívülről egészségesnek látszó, teljes, anyagilag stabil családban is tudnak a családtagok egymásnak komoly érzelmi sérüléseket okozni.

Beszéljünk bántalmazásról, vagy érzelmileg elérhetetlen szülőkről, amikor a gyermeket egy sérülés éri, akkor elszakadnak a belső gyermeki énjüktől abban a pillanatban. Roncsolódik a személyiségük és olyan problémák keletkeznek, amik gyakran csak a felnőttkor elején, vagy közepén kerülnek felszínre. Az Inner Child illatanyag stimulálja a memória válaszokat, és segítséget nyújt, hogy újra egyesülhessünk belső énünkkel, identitásunkkal. 

Összetevői által nagyon különleges, karakteres illata van.

Miből készül? Narancs, mandarin, ylang-ylang, jázmin, szantálfa, indiai citromfű, fekete luc, keserű narancs. Ez az illóolajkeverék önmagában is alkalmazható, ugyanakkor kombinálható egykomponensű olajokkal és az Aroma Freedom Technikákban sokoldalúan használható.

Ha kérdésetek van a leírtakkal kapcsolatban, keressetek bátran üzenetben!

error: Védett tartalom !!