Hogyan segíthet a kamaszkori promlémák megoldásában az Aroma Freedom technika?

Úgy, hogy ha a serdülő fiatal megtanulja használni a technikákat, megtapasztalja, hogy önmaga képes segíteni önmagán, így már a kamaszkori problémákkal meg tud küzdeni. Ekkor oldódni tud a félelme és a szorongása, hiszen már “nincs egyedül” a problémáival, képes lesz egy-egy érzelmileg nehéz helyzetet önmaga megoldani és letisztázni. Ez hatalmas biztonságot tud nyújtani (bármilyen életkorban).

Gondolati síkon egy kis utazásra invitállak.

Emlékezz vissza saját tinikorodra. Emlékszel hol éltél, hogy néztél ki, mit csináltál? És arra, hogy hogyan érezted magad a bőrödben? Emlékszel, hogy mi foglalkoztatott vagy éppen mitől féltél?

Sokfélék vagyunk, de talán abban mindannyian egyetértünk, hogy rengeteg belső feszültség, kérdés, félelem, bizonytalaság volt bennünk. Emellett persze fantasztikus élmények, életreszóló barátságok és szerelmek fémjelzik ez a korszakot. Nem könnyű, tapasztalatból tudom: a rengeteg kihívást sokkal könnyebben lehet venni, ha van egy biztos pont, egy eszköz, amivel az érzelmeket meg tudja érteni és a gátló gondolatokat el tudja engedni.

Az Aroma Freedom technikát bátran ajánlom minden fiatal számára, hiszen a terápiás minőségű illóolajok biztonsággal alkalmazhatók ebben az életkorban (is). Rengeteg olyan érzelmi keverék van, amivel a fiatalok életét megkönnyíthetjük a tanulási időszak alatt.

Ha érdekelnek az illóolajok érzelmi hatásai, Facebook-csoportomban minden héten elemzek egy újabb illóolajat. Az érzelmi hatáson kívűl az alkotóelemeket elemzem, megmutatom hogyan tudod használni őket, diffúzor recepteket adok az adott illóolajra vonatkozóan és megerősítő mondatokat is találsz az adott érzelemmel kapcsolatban. Szeretettel várlak az Érzelmi Aromaterápia csoportban.

Ha pedig az egykomponensű illóolajokról vagy keverékekről keresel hasznos információt EZEN az oldalon olvashatsz róluk. Sok sikert a kamaszkori problémák kezeléséhez!

error: Védett tartalom !!