A gyász támogatásához szeretnék mutatni nektek pár Young Living illóolajat, ami a mindennapok átvészelésében nagy segítséget tudnak nyújtani.

Az Orange, azaz a narancs illóolajról azt érdemes tudni, hogy a gazdag, citrusos illata vidámabbá teszi a lelket, miközben nyugtató és lazító hatása is van. Erős antioxidáns, az illóolaj magas százalékban tartalmazza a d-limonént. Bármennyire is szeretjük az illatát, fokozottan kell vele vigyázni, hiszen ha bőrrel érintkezik, amit napfény ért, akkor fényérzékenyítő hatása van.

A Cypress illóolaj a második egykomponensű olaj, amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A Cypress vagyis ciprus illóolajat az első számú olaj a gyászfeldolgozás idején. Nem véletlenül, friss, növényi és enyhén örökzöldes illata enyhülést hoz a szenvedő léleknek. Érdekessége, hogy a temetők bejáratához, illetve a temetők köré is ciprusokat szokás ültetni, hogy a gyászolónak enyhülést nyújtson.

A többkomponensű illóolajokból több is van, ami nagy segítség lehet ilyen nehéz érzelmek támogatására..

Ilyen például a Joy Young Living illóolaj keverék, mely egy luxus minőségű egzotikus keverék, amelyek örömmel töltik el a szívet. Használd párologtatásra, vagy növényi olajba keverve parfümként, gyász ideje alatt a szívre kenve. De vigyázz, az összetevői fényérzékenyítő hatásúak!

Illóolajok: Bergamott, citrom, pálmarózsa, ylang ylang, rózsa, geránium, jázmin, kamilla, koriander, mandarin

A másik olyan keverék, amit nagyon ajánlok ebben az időszakban a Forgiveness, mely egy nyugtató és hatású illóolaj keverék. A benne levő olajok elősegíthetik a fájó emlékek elengedését és az érzelmi korlátok átlépését.

Illóolajok: melissa, angyalgyökér, bergamott, geránium, levendula, ylang ylang, tömjén, citrom, pálmarózsa, jázmin, szalmagyopár, hawaii szantálfa, kamilla, rózsa, koriander.

Emellett ajánlom még a : Gratitude és az Inner Child keverékeket.

A Gratitude egy nyugtató keverék, amelynek célja, hogy jobb kedvre derítsen, lecsillapítsa az érzelmeket és megnyugvást hozz a testnek, miközben elősegít a hála érzetét az emberben.

Illóolajok: idahói balzsamfenyő, gyantás husáng, tömjén, mirha, ylang ylang, geránium, bergamott, koriander

Az Inner Child illóolaj keverék édes illata elősegíti a pozitív memóriaválaszt, segít kapcsolódni a valódi énünkhöz, ami elengedhetetlen az érzelmi egyensúly kialakításához.

Illóolajok: Narancs, jázmin, lucfenyő, mandarin, hawaii szantálfa, neroli, ylang ylang, citromfű

Végül szeretnék említést tenni két olyan olajkeverékről, amit teljes szívből ajánlok nehéz esetek feldolgozásához.

Trauma Life akkor vezet a probléma gyökeréhez, amikor negatív múltbeli tapasztalatok vagy körülmények miatt energetikailag blokkolva vagyunk. Felhívja a figyelmedet arra, amit szerető, együttérző megfigyelőként megtanultál, vagy rávilágít arra, amit szeretnél tanulni ezekről a helyzetekről.

Segít elengedni a dühöt, a haragot és a kiváltó tényezőket ezekre az eseményekre, és megbocsátást hoz. Amíg nem bocsátunk meg, nem gyógyulunk meg igazán. Segít azoknak is, akik fájdalmat vagy gyászt éreznek szeretteik vagy állatuk miatt.

Illóolajok: szantálfa, tömjén, macskagyökér, fekete luc, levendula, geránium, szalmagyopár, rózsa, indiai üröm, kaffir citrom

Release, azaz Elengedés olajkeverék egy nagyon hatékony keverék a sejtek szintjén tárolt negatív emlékek felszabadítására. Ez az olaj nagyon hasznos a harag és más negatív érzelmek felszabadítására. Ha képesek vagyunk felszabadítani az olyan emlékekkel összefüggő érzelmeket, amelyek már nem szolgálnak bennünket, akkor előre tudunk lépni az életünkben.

Emellett egészségesebbek és erősebbek leszünk testileg, szellemileg, lelkileg és érzelmileg is, mivel az elhatározás a szabadságunk kulcsa!

Illóolajok: ylang ylang, geránium, kék varádics, lavandin, hawaii szantálfa

Ha esetleg csak a kezdőkészlet van kéznél, akkor az R.C. illóolajkeveréket használd bátran. A gyász érzelmei a tüdőre nehezednek, nehezti a légzést, ezért támogatni kell a légúti rendszerünket.

Az R.C. egy olyan olajkeverék, amely segíthet a szomorúság és a bánat érzéseinél. R. C. számos megnyugtató olajat tartalmaz, amelyek elősegítik a könnyebb légzést, például az eukaliptusz, a borsmenta és a ciprus. Ha aromás módon használják az érzelmi felemelés céljából, felemeli az érzékeket, és egy pillanat alatt segít kizökkenteni a fura hangulatból.

Illóolajok: mirtusz, eukaliptusz, majoranna, erdeifenyő, levendula, Ciprus, eucalyptus radiata, fekete luc, borsmenta

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!