Hogyan támogassuk a gyász folyamatot?

A gyász támogatásához szeretnék mutatni nektek pár Young Living illóolajat, ami a mindennapok átvészelésében nagy segítséget tudnak nyújtani.

Az Orange, azaz a narancs illóolajról azt érdemes tudni, hogy a gazdag, citrusos illata vidámabbá teszi a lelket, miközben nyugtató és lazító hatása is van. Erős antioxidáns, az illóolaj magas százalékban tartalmazza a d-limonént. Bármennyire is szeretjük az illatát, fokozottan kell bánni vele, hiszen fényérzékeny hatása miatt, vigyázni kell, ha bőrrel érintkezik, amit napfény ér.

A Cypress illóolaj a második egykomponensű olaj, amit szeretnék a figyelmetekbe ajánlani. A Cypress vagyis ciprus illóolajat az első számú olaj a gyászfeldolgozás idején. Nem véletlenül, friss, növényi és enyhén örökzöldes illata enyhülést hoz a szenvedő léleknek.

Érdekessége, hogy a temetők bejáratához, illetve a temetők köré is ciprusokat szokás ültetni, hogy a gyászolónak enyhülést nyújtson.

Illóolajkeverékek a gyász idejére

A többkomponensű illóolajokból több is van, ami nagy segítség lehet ilyen nehéz érzelmek támogatására..

Ilyen például a Joy™ Young Living illóolajkeverék, mely egy luxus minőségű egzotikus keverék, örömmel tölti el a szívet. Használd párologtatásra, vagy növényi olajba keverve parfümként, gyász ideje alatt a szív környékére kenve. De vigyázz, az összetevői fényérzékeny hatásúak!

Illóolajok: bergamott, citrom, pálmarózsa, ylang ylang, rózsa, geránium, jázmin, kamilla, koriander, mandarin

A másik olyan keverék, amit nagyon ajánlok ebben az időszakban a Forgiveness™, mely nyugtató hatású illóolajkeverék. A benne levő olajok elősegíthetik a fájó emlékek elengedését és az érzelmi korlátok átlépését.

Illóolajok: melissa, angyalgyökér, bergamott, geránium, levendula, ylang ylang, tömjén, citrom, pálmarózsa, jázmin, szalmagyopár, hawaii szantálfa, kamilla, rózsa, koriander.

A gyász másik két szuper támogatója : Gratitude™ és az Inner Child™ keverékeket.

A Gratitude™ egy nyugtató keverék, amelynek célja, hogy jobb kedvre derítsen, lecsillapítsa az érzelmeket és megnyugvást hozz a testnek, miközben elősegíti a hála érzetét az emberben.

Illóolajok: idahói balzsamfenyő, gyantás husáng, tömjén, mirha, ylang ylang, geránium, bergamott, koriander

Az Inner Child™ illóolajkeverék édes illata elősegíti a pozitív memóriaválaszt, segít kapcsolódni a valódi énünkhöz, ami elengedhetetlen az érzelmi egyensúly kialakításához.

Illóolajok: narancs, jázmin, lucfenyő, mandarin, hawaii szantálfa, neroli, ylang ylang, citromfű

Végül szeretnék említést tenni két olyan olajkeverékről, amit teljes szívből ajánlok nehéz esetek feldolgozásához.

Trauma Life™ akkor vezet a probléma gyökeréhez, amikor negatív múltbeli tapasztalatok vagy körülmények miatt energetikailag blokkolva vagyunk.

Felhívja a figyelmedet arra, amit szerető, együttérző megfigyelőként megtanultál, vagy rávilágít arra, amit szeretnél tanulni ezekről a helyzetekről.

Segít elengedni a dühöt, a haragot és a kiváltó tényezőket ezekre az eseményekre, és megbocsátást hoz. Amíg nem bocsátunk meg, nem gyógyulunk meg igazán. Segít azoknak is, akik fájdalmat vagy gyászt éreznek szeretteik vagy állatuk miatt.

Illóolajok: szantálfa, tömjén, macskagyökér, fekete luc, levendula, geránium, szalmagyopár, rózsa, indiai üröm, kaffir citrom

Release™, azaz Elengedés olajkeverék egy nagyon hatékony keverék a sejtek szintjén tárolt negatív emlékek felszabadítására. Ez az olaj nagyon hasznos a harag és más negatív érzelmek felszabadítására. Ha képesek vagyunk felszabadítani az olyan emlékekkel összefüggő érzelmeket, amelyek már nem szolgálnak bennünket, akkor előre tudunk lépni az életünkben.

Emellett egészségesebbek és erősebbek leszünk testileg, szellemileg, lelkileg és érzelmileg is, mivel az elhatározás a szabadságunk kulcsa!

Illóolajok: ylang ylang, geránium, kék varádics, lavandin, hawaii szantálfa

Ha esetleg csak a kezdőkészlet van kéznél, akkor az R.C.™ illóolajkeveréket használd bátran.

A gyász érzelmei a tüdőre nehezednek, nehezti a légzést, ezért támogatni kell a légúti rendszerünket.

Az R.C.™ egy olyan olajkeverék, amely segíthet a szomorúság és a bánat érzéseinél. R.C.™ számos megnyugtató olajat tartalmaz, amelyek elősegítik a könnyebb légzést, például az eukaliptusz, a borsmenta és a ciprus. Ha belélegezve használják érzelmi felemelés céljából, azonkívül, hogy felemeli az érzékeket, egy pillanat alatt segít kizökkenteni a fura hangulatból.

Illóolajok: mirtusz, golyós eukaliptusz, citromillatú eukaliptusz, majoranna, erdeifenyő, levendula, ciprus, eukaliptusz radiata, fekete luc, borsmenta

error: Védett tartalom !!