JuvaFlex™ illóolajkeverék.

Az egészséges máj támogató barátja.

Tanulj meg mindent erről a csodálatos illóolajkeverékről!

 

A JuvaFlex™ illóolajkeverék segíti felszabadítani a haragot, amely a Hagyományos Kínai Orvoslás szerint a májban raktározódik. A HKO szerint a máj támogatása és tisztítása lehetővé teszi nemcsak a méreganyagok, de az érzelmek felszabadulását is.

 

Ez egy egyszerű referencia útmutató a JuvaFlex™ illóolajkeverékhez. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajkeveréket. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Tapasztald meg az elfogadás olajkeverékét. Vásárolj JuvaFlex illóolajat itt!

 

Mit tartalmaz a JuvaFlex™ illóolajkeverék?

A JuvaFlex™ keverékben hat különböző illóolaj található.

Az alábbiakban felsoroljuk őket az egyes olajok rövid leírásával együtt.

 

 • Helichrysum (szalmagyopár) illóolaj (Helichrysum italicum) felemelően hat a tudatalattira. Érzelmileg és energetikalilag gyógyító és kiegyensúlyozó hatása van. Az olasz szalmagyopár illóolaj segítheti az új érzelmi traumák megoldását és a régi érzelmi sebek gyógyítását, eloszlatja a haragot és a pusztító érzést.
 • Geranium (muskátli) illóolaj (Pelargonium graveolens) nagyon puha és támasztó, ez az olaj egyensúlyt hoz a női, kreatív, érzelmi oldala és a férfias akció oldala között.
 • Roman Chamomile (római kamilla) illóolaj (Anthemis nobilis) Nyugtató hatása miatt, leküzdi a depressziót, az álmatlanságot és a stresszt. Minimalizálja a szorongást, az ingerlékenységet és az idegességet. Elűzi a haragot, stabilizálja az érzelmeket, és segít a múlthoz kötődő érzelmek elengedésében.
 • Fennel (édeskömény) illóolaj (Foeniculum vulgare). Az édesköményről a Középkorban úgy tartották, hogy elűzi a gonosz szelleme ket és megvéd a boszorkányok varázslataitól. Ezért ágacskákat akasztottak az ajtók fölé, hogy távol tartsák a gonosz kísérteteket. Évszázadokon keresztül alkalmazták emésztésjavítóként és a menstruációs ciklus harmonizálójaként. Elősegíti a jólét érzését.
 • Rosemary (rozmaring) illóolaj (Rosmarinus officinalis CT cineol) segít a mentális kimerültség enyhítésében, fejleszti a mentális tisztaságot és koncentrációt. A Miami Egyetem tudósai kimutatták, hogy a rozmaring inhalálása élénkítő, enyhíti a szorongás tüneteit, erősíti az analitikus és mentális képességeket.
 • Blue Tansy (kék varádics) illóolaj (Tanacetum annuum) Segít azoknak, akik halogatnak, ellenállnak a változásnak és a belső hang útmutatásainak. Segít elengedni az aggódást, félelmet, idegességet, a felgyülemlett feszültséget. Arra ösztönöz, hogy vedd kezedbe saját életed irányítását és halld meg a belső hanodat, hogy meg tudd tenni a szükséges változást.

Hordozó olaj: szezámolaj

Ref: Az esszenciális olajok kézikönyve

Melyek a JuvaFlex illóolajkeveréknek dokumentált felhasználási módjai?

JuvaFlex bármilyen helyzetben használható:

 

Acceptance illóolaj
 • hibáztatás
 • nélkülözés
 • harag
 • méltánytalanság
 • nem érdemlem meg

 • megbocsájtás
 • megelégedés
 • támogatás
 • megbecsülés

Mi az aromás hatása az elmére?

Ez a keverék felemelő és békés.

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

A JuvaFlex™ illóolajkeverék megtisztítja a hibáztatás, a megbecsületlenség, a nélkülözés és a harag érzelmeit.

Segít előmozdítani a támogatottság, megbecsülés, elégedettség és megbocsátás pozitív érzelmeit.

Használd ezt az olajat a haraggal és a döntéshozatallal kapcsolatos generációs és tanult hiedelmek megtisztítására. Minél előbb birtokolod azt, ami haragot kelt és blokkolja a döntéseidet, annál hamarabb tudsz előrelépni!

 

Melyik csakra érintett?

Megnyitja a napfonat csakrát.

Hogyan használjuk?

HÍGÍTVA használd – 50:50 hígításban (egy rész illóolaj: egy rész növényi olaj). Aztán,

 • Cseppents néhány cseppet (2-4) a kívánt helyre
 • Alkalmazd a csakrára
 • Lélegezd be

Használható ez az olaj állatoknál?

Igen.

 

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban: Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

A JuvaFlex illóolajkeverék 5 évesnél fiatalabb gyermekeknél nem használható. A terhes nőknek kerülniük kell ezt az olajat, vagy óvatosan kell használniuk. Bőrirritációt okozhat, és a használat után 3-6 órán keresztül kerülni kell a közvetlen napfény hatását.

 

Ha terhes vagy orvosi felügyelet alatt állsz, fordulj orvosodhoz.


Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Fokozd a JuvaFlex jótékony hatását a Di-Gize illóolajkeverék együttes használatával.

Cseppents néhány cseppet a harmadik csakrára, hogy feloldja a frusztrációt és segítsen feldolgozni a negatív körülményeket.

 

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Illóolajkeverékek - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más keverékekre?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos keverékekről!

error: Védett tartalom !!