Peace & Calming® illóolaj-keverék, nagyszerű illat – enyhíti a stresszt

Tanulj meg mindent a Peace & Calming® illóolaj-keverékről!

A Peace & Calming®  olajkeverék, egy nagyon nyugtató keverék, és iszonyatosan finom illata van!

Őszinte leszek, kezdetben nem tartozott a kedvenc olajaim közé. Hát nem véletlenül, hiszen, mint tudjuk, amelyik olajtól ódzkodunk, azzal dolgunk van. Ez a keverék pedig nagy segítség azoknak, akiknek az életük éppen olyan szakaszát élik, ahol a káosz elkerülhetetlennek tűnik. A káosz nem pozitív állapot. Ez negatív, és hatással lehet mentális és fizikai jólétünkre.

Az elmúlt évek során megtanultam, hogy összhangban kell lennem a testemmel, és hogyan segíthetek magamon, hogy ne engedjem, hogy az érzelmeim eluralkodjanak a testemen, ami megnövekedett érzelmi egyensúlyhiányhoz és reménytelenséghez vezet.

Ha mi felnőttek stresszt élünk át, gondolod, hogy a gyerekeink nem fogják ezt megtapasztalni? Egyszerűen csak nem tudják, hogy „mi a neve” ennek az állapotnak.

Nos, most már ahelyett, hogy mindig várnék, amíg összegyűlnek a dolgok és készen állnak a robbanásra, rájöttem, hogy  rendelkezhetek egy akció tervvel, amellyel megakadályozhatom a dolgok tornyozódását.

Amikor kaotikus állapotban vagyok és túlterheltnek érzem magam, odamegyek az olajaimhoz és várom, hogy melyik “hív” engem, általában a Peace & Calming® az, amiben a megkönnyebbülést megtalálom.

Ráadásképp a Peace & Calming® illóolajkeverék tökéletes azok számára, akik valamilyen nyugtató keveréket keresnek, de érzékenyek a levendulára.

A legtöbb nyugtató jellegű illóolajkeverékben levendula található. Engem többen kerestek meg ezzel a problémával. Mindenhol olyan keveréket ajánlottak, amelyikben volt levendula. Young living tett arról, hogy ez a probléma ne merüljön fel.

A gyerekeket is nagyon vonzza ez az olajkeverék. Szerintem ez a narancs- és mandarin illóolaj kombó miatt van.

Te is úgy vagy vele, hogy gyerekkorodban mindent szerettél, amiben narancs volt? Én igen – narancslé, Fanta narancs, cukorka, no meg persze a sima narancs! tongue-out

Ez egy egyszerű referencia útmutató a Peace & Calming® illóolaj-keverékhez. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajkeveréket. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Tapasztald meg a békét és nyugalmat. Vásárolj Peace & Calming® illóolaj-keveréket itt!

Mit tartalmaz a Peace & Calming® illóolaj-keverék?

 

A Peace & Calming® olajkeverékben öt különböző olaj található.

Az alábbiakban megismerheted az alkotóelemeket, az egyes olajok rövid leírásával együtt.

 • Ylang ylang (ilang ilang) illóolaj (Cananga odorata) előrelendíti a relaxációt, kiegyensúlyozza a férfi és a női energiákat, helyreállítja a magabiztosságot, a higgadtságot, és csökkenti az álmatlanságot.
 • Patchouli (pacsuli) illóolaj (Pogostemon cablin) nyugtató aroma, mely tisztítja az elmét, segít a féltékenység, megszállottság és a bizonytalanság leküzdésében
 • Tangerine (mandarin) illóolaj (Citrus reticulata) előmozdítja a boldogságot, a nyugalmat, segít a szorongás és az idegesség leküzdésében. A Mie Egyetem egy tanulmánya során kimutatták, hogy a citrusaromák erősítik az immunrendszert, segítik a relaxációt, és enyhítik a depressziót. (Komori, és társai, 1995).
 • Orange (narancs) illóolaj (Citrus sinensis) d-limonénben gazdag, és támogathatja a sejtműködést. Nyugtató hatása is van, és a béke érzésére is használható.
 • Blue Tansy (kék varádics) illóolaj (Tanacetum annuum) segít azoknak, akik halogatnak, ellenállnak a változásnak és a belső hang útmutatásainak. Segít elengedni az aggódást, félelmet, idegességet, a felgyülemlett feszültséget. Arra ösztönöz, hogy vedd kezedbe saját életed irányítását és halld meg a belső hanodat, hogy meg tudd tenni a szükséges változást.
Ref: Az esszenciális olajok kézikönyve

Melyek a Peace & Calming® illóolaj-keveréknek dokumentált felhasználási módjai?

 

Peace & Calming® bármilyen helyzetben használható:

 

Acceptance illóolaj
 • elősegíti a jó éjszakai pihenést és lazítást lefekvés előtt
 • kiegyensúlyozás,
 • feszültség,
 • stressz,
 • megnyugtatás,
 • béke,
 • ingerlékenység,
 • ellazulás,
 • megkönnyebbülés,
 • káosz,
 • reménytelenség

Mi az aromás hatása az elmére?

 

Ez a gyönyörű aroma pihentető és nyugtató hatású.

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

 

Amikor az elme nyugodt, képesek vagyunk összpontosítani és tisztán gondolkodni.

Ez az olajkeverék lehetővé teszi, hogy céljainkat és álmainkat a szívünkön keresztül valósan vizualizáljuk. A szívünkben élnek az igazi álmok és ezt támogatja.

 

Melyik csakra érintett?

 

Megnyitja a szív és a napfonat csakráját.

Hogyan használjuk?

 

NEAT (hígítatlanul), illetve

 • Cseppents néhány cseppet (2-4) a csuklóra, hasra, bokára, a nyakra és a lábfejre
 • Adj néhány cseppet (2-4) a fürdővízhez
 • Használd a csakrákra
 • Közvetlenül belélegezve, porlasztva
 • Hígítsd 1:15 arányban növényi olajjal egy nyugtató masszázshoz

Használható ez az olaj állatoknál?

Igen, határozottan! Használata nyugtató és enyhítő hatású. Bizalmat épít a gazdi és a kis kedvenc között!

Ha valami új kihívás előtt álltok házi kedvencetekkel (költözés, tűzijáték, szokás elsajátítás) lélegeztesd be ezt az illóolajkeveréket vagy cseppents egy cseppet a tenyeredre és simogasd meg fejtetőtől a farkincájáig.

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban: Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

 

Általánosságban elmondható, hogy biztonságos 2 évesnél idősebb gyermekek számára.

A keverékben található citrusos illóolajok fényérzékenysége miatt ne alkalmazd olyan bőrön, amely 48 órán belül közvetlen napfénynek lesz kitéve.

Ha terhes vagy orvosi felügyelet alatt állsz, fordulj orvosodhoz további tanácsokért.

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Mindenki szereti a Peace & Calming® illatát. Használd parfümként vagy kölniként, és figyeld meg, hogyan érzed magad és hogy érzik a körülötted lévő emberek magukat. Az illata csábító!

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Illóolajkeverékek - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más keverékekre?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos keverékekről!

error: Védett tartalom !!