SARA™ illóolajkeverék, a lelki béke és a szabadság érzését kelti.

Tanulj meg mindent a SARA™ illóolajkeverékről!

A SARA™  illóolajkeverék, nyolc különböző olaj egyedülálló keveréke, amely segít felszabadítani a stresszt és a negatív érzelmeket. Ez egy nagyszerű olaj azoknak az embereknek és állatoknak, akiknek negatív tapasztalataik voltak, és ezeknek a tapasztalatoknak lehet még “töltése” vagy még aktiválódhatnak. Ezek feloldatlan negatív érzelmek, amelyek helyreállíthatók, ha tudatosítják őket.

Szerintem az olaj érzelmileg nagyon pihentető és kiegyensúlyozó. Sok kellemetlen gyerekkori emléket idézett fel bennem, amikor először használtam; de aztán képes voltam rájuk nézni, megbocsátani és továbblépni tőlük.

Nézd meg, mit tanulsz ezekből az emlékekből, ahelyett, hogy továbbra is a tapasztalataidat hibáztatnád tetteidért. Ez egy nagyon erős olaj az érzelmi helyreállításhoz.

Elég gyakran használom a Clarity™ és a Vetiver illóolajokat a SARA™-val együtt az elengedéshez. A Clarity™-t a mentális megértésre, a Vetivert pedig a földelésre használják.

Azok a kutyák, macskák és lovak, akik olyan otthonból érkeztek, ahol nem foglalkoztak velük, elhanyagolták őket vagy esetleg bántalmazó tulajdonosuk volt, mindenképpen ajánlom ennek az olajkeveréknek a használatát. Illetve az Inner Child™ és a Release™ is nagyon hasznos lehet.

Van, amikor először „tisztulni” kell, mielőtt készek lennénk elengedni azokat a mélyebb érzelmeket, amelyekhez a SARA™ kell. De miután készen állunk rá, általában a SARA™ olaja gyorsan és hatékonyan működik!

Olyan helyzetekben, amikor egy gyermek vagy felnőtt nem akar beszélni a vele történt traumatikus élményről, elég, ha diffúzorban porlasztod, és nem tudatos munkát végeztetsz vele. A keverék segít feloldani a nehéz érzelmeket.

Ez egy egyszerű referencia útmutató a SARA™ illóolajkeverékhez. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajkeveréket. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Tapasztald meg a békét és nyugalmat. Vásárolj SARA™ illóolajkeveréket itt!

SARA illóolajkeverék érzelmi hatásai

Mit tartalmaz a SARA™ illóolajkeverék?

 

A SARA™ illóolajkeverékben nyolc különböző olaj található.

Az alábbiakban megismerheted az alkotóelemeket, az egyes olajok rövid leírásával együtt.

 • Ylang ylang (ilang ilang) illóolaj (Cananga odorata) előrelendíti a relaxációt, kiegyensúlyozza a férfi és a női energiákat, helyreállítja a magabiztosságot, a higgadtságot, és csökkenti az álmatlanságot.
 • Geranium (geránium) illóolaj (Pelargonium graveolens) segít elengedni a negatív energiákat, megnyitja és megkönnyíti elménket.
 • Orange (narancs) illóolaj (Citrus sinensis) d-limonénben gazdag, és támogathatja a sejtműködést. Nyugtató hatása is van, és a béke érzésére is használható.
 • Rose Otto (damaszkuszi rózsa) illóolaj (Rosa damascena) rendelkezik a legmagasabb frekvenciával az esszenciális olajok között. Az egyensúly, harmónia és jólét érzetét teremti meg bevonzza a szerelmet és az örömöt a szívbe.
 • Lavender (levendula) illóolaj (Lavandula angustifolia) relaxáló és stabilizáló. Egy német egyetem tanulmánya kifejezetten javasolja a levendulaolaj használatát szorongásos betegek esetén (Schuwald AM, és társai, 2013). A Yamanashi Prefectural Egyetem japán tudósai a levendula-aroma koncentrációra gyakorolt hatását tesztelték késő délután, amikor az ember összpontosító képessége a legalacsonyabb. A zoo5-ös tanulmány során 3 csoport fiatal férfit teszteltek (kontrol csoport, jázmin csoport, levendula csoport). A levendula csoportnak szignifikánsan magasabb volt a koncentrációs készsége, mint a másik 2 csoportnak (Sakamoto R, és társai, 2005).
 • Cedarwood (cédrusfa) illóolaj (Cedras atlantica) szeszkviterpénekben gazdag, melyek stimulálják az agyban a limbikus rendszert, mely az érzelmek és a memória központja. Stimulálja a melanint termelő tobozmirigyet, így fejlesztve a mentális éberséget és a memóriát. A cédrus nagyon stabilizáló, és azt az érzetet kelti, hogy biztos talapzaton állunk
 • Blue Tansy (kék varádics) illóolaj (Tanacetum annuum) segít azoknak, akik halogatnak, ellenállnak a változásnak és a belső hang útmutatásainak. Segít elengedni az aggódást, félelmet, idegességet, a felgyülemlett feszültséget. Arra ösztönöz, hogy vedd kezedbe saját életed irányítását és halld meg a belső hanodat, hogy meg tudd tenni a szükséges változást.
 • White Lotus (fehér tündérrózsa) illóolaj (Nymphaea lotus) segít az önpusztító gondolatok elűzésében. Elűzi a negatív traumákat, megkönnyebbülést és kényelemérzetet teremt.

Bázisolaj: Mandulaolaj

Ref: Az esszenciális olajok kézikönyve

Melyek a SARA™ illóolajkeveréknek dokumentált felhasználási módjai?

 

SARA™ bármilyen helyzetben használható:

 

SARA illóolajkeverék képe
 • elfogadás,
 • egyensúly,
 • gyerekkori emlékek,
 • újraprogramozás,
 • elvárások,
 • félelem,
 • belső megismerés,
 • elengedés,
 • nehéz problémák leküzdése és elengedése,
 • súlykontroll (érzelmi).

Mi az aromás hatása az elmére?

A béke és a szabadság érzését kelti.

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

 

A SARA™ illóolajkeveréket jó használni olyan negatív tapasztalatoknál, amelyek aktiválódnak ebből az életből vagy előző életekből. Lehetővé teszi, hogy felszínre hozzuk, majd elfogadjuk a helyzetet (vagy emléket), és hogy tanulhassunk belőle és elengedhessük.

Segít elengedni az “érzelmi töltöttséget”.

Ha képesek vagyunk minden helyzetre őszintén, ítélkezés nélkül, szeretettel és elfogadással tekinteni, akkor az pozitív irányba változtatható.

Ha ez megtörténik, sok tudatalatti mintázatunk megváltozik, és lehetővé válik számunkra, hogy pozitív módon haladjunk előre.

Megjegyzés: Kérj támogatást az érzelmek felszabadításához. Az olaj felhozza a problémát, de még mindig meg kell értened, hogy mi az, és hogyan kell elengedni.

 

Melyik csakra érintett?

 

Megnyitja a gyökér és a szakrális csakrákat.

Hogyan használjuk?

NEAT (hígítatlanul), illetve

 • Cseppents néhány cseppet (2-4) a csuklóra, hasra, bokára, a nyakra és a lábfejre
 • Adj néhány cseppet (2-4) a fürdővízhez
 • Használd a csakrákra
 • Közvetlenül belélegezve, porlasztva

Használható ez az olaj állatoknál?

Igen, nagyszerű eredményeket lehet elérni ezzel az olajjal a mentett állatoknál.

 

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban: Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

 

A keverékben található narancs illóolaj fényérzékenysége miatt ne alkalmazd olyan bőrön, amely 48 órán belül közvetlen napfénynek lesz kitéve.

Ha terhes vagy orvosi felügyelet alatt állsz, fordulj orvosodhoz további tanácsokért.

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Használd a SARA™-t a Release™ illóolajkeverékkel, hogy elősegítse az elakadt érzelmek felszabadítását.

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Illóolajkeverékek - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más keverékekre?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos keverékekről!

error: Védett tartalom !!