R.C.™ illóolajkeverék, támogat és nyugtat a nehéz időszakokban.

Tanulj meg mindent az R.C.™ illóolajkeverékről!

Az R.C.™  illóolajkeverék kifejezetten támogat és megnyugtat, különösen, ha a talpra vagy a mellkasra helyezzük. Készíts forró borogatást, hogy nagyobb kényelmet biztosítson a mellkasodban a téli hónapokban.

Raven illóolajjal együtt nagyszerű hatást gyakorolnak a légzőrendszerre.

Sokan használják ezt a kombót a téli hónapokban. Egyéb kiegészítő olajok közé tartozik az ImmuPower™ és a Thieves® illóolajkeverék.

Mi szeptembertől áprilisig napi szinten használjuk az R.C.™-t diffúzorban vagy mellkasra kenve, ha éppen egyik gyereknek felső légúti immunerősítésre lenne szüksége, Thieves® pedig a talpukra megy minden este, természtesen higítva.

Használd az R.C.™-t edzés utáni masszázs olajodban, vagy porlaszd lefekvés előtt, hogy támogassa a normál, tiszta légzést és elősegítse a nyugodt alvást.

Sokkal több felhasználási területe van az R.C.™-nek, amire soha nem gondoltam volna! Olvass tovább és megtudod milyen csodálatos illóolajkeverék is az R.C.™!

 

A szomorúság a mellkas környékén mutatkozik meg. Gondoljunk csak arra, hogy aki szomorú, nagyokat sóhajtozik, a szíve összeszorul. Ilyenkor nagyon jó, ha olyan illóolajjal támogatjuk meg szerveztünket, amely segítségünkre lehet a könnyebb légzésben. Az R.C.™ felszabadítja a mellkasunkat, könnyebben veszünk levegőt, illata kellemesen nyugtat.

Párosítsd olyan illóolajokkal és keverékekkel, amelyek támogatnak egy nehéz időszak alatt.

Ez egy egyszerű referencia útmutató a R.C.™ illóolajkeverékhez. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajkeveréket. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Lélegezz fel könnyedebben! Vásárolj R.C. illóolajkeveréket itt!

R.C. leírása

Mit tartalmaz az R.C. illóolajkeverék?

 

Az R.C.illóolajkeverékben kilenc különböző olaj található.

Az alábbiakban megismerheted az alkotóelemeket, az egyes olajok rövid leírásával együtt.

  • Eucalyptus globulus (golyós eukaliptusz) illóolaj (E. globulus) egyike a sok eukaliptusz illóolajnak. Elsősorban intenzív edzés utáni megnyugtatásra szolgál.Elősegíti az egészség, jólét érzetét, a tisztulást és a gyógyulást.
  • Eucalyptus radiata (eukaliptusz radiata) illóolaj (Eucalyptus radiata) érzelmileg és energetikailag nyugtat kimerültség idején, elősegítheti az érzelmi erősség érzetét. Felemelő és mentálisan tisztító, segít csökkenteni a negatív gondolatokat és érzéseket.
  • Eucalyptus citriodora (citromillatú eukaliptusz ) illóolaj (Lemon Eucalyptus) felszabadítja és fertőtleníti az arcüregeket és a tüdőt. 40-80% citronellált tartalmaz, és számos kemotípusa van. Bár eredetileg Ausztráliából származnak, a fák Guatemalában, Kolumbiában, Egyiptomban, Dél-Afrikában, Indiában és Kínában nőnek. Madagaszkár fái magas fenoltartalmúak.
  • Myrtle (mírtusz) illóolaj (Myrtus communis) Jókedvre derít, eufórikus érzést okoz. Erősíti a légúti rendszert és segít a krónikus köhögés és a tuberkulózis kezelésében. Gyermekek is használhatják köhögés, mellkas problémák esetén. Felszabadítja az arcüreg járatait és csillapítja a torokfájás okozta kellemetlenségeket. 
  • Pine (erdeifenyő) illóolaj (Pinus sylvestris) megnyitja és fertőtleníti a légutakat, különösen a légcsövet. Hippokratész ideje óta használják a fertőzések leküzdésére. Daniel Pénoel szerint, az erdeifenyő az egyik legjobb olaj a hörghurut és a tüdőgyulladás kezelésére.
  • Marjoram (majoránna) illóolaj (Origanum majorana) erősíti a légzőrendszert és csillapítja a görcsöket. Fertőzésellenes, antibakteriális és antiszeptikus.
  • Lavender (levendula) illóolaj (Lavandula angustifolia) nyugtató, relaxáló, kiegynesúlyozó, mind fizikailag, mind érzelmileg. A levendula fejleszti a koncentrációt és a mentális éberséget. A Miami Egyetem egyik kutatása kimutatta, hogy a levendula inhalálásával az agy béta hullámai megnövekednek, mely magasfokú összpontosítást eredményez. Ezenkívül csökkenti a depressziót és fejleszti a kognitív képességeket (Dr. Diego, és társai, 1998). Az Osaka Kyoiku Egyetem egy tanulmánya szerint a levendula csökkenti a mentális stresszt, és növeli az éberséget (Motom ura, 2001).
  • Cypress (ciprus) illóolaj (Cupresus sepmervirens) degít a veszteségek feldolgozásában, biztonságérzetet ad, segít megtalálni helyünket a világban. Segít az érzelmi traumák gyógyulásában, nyugtató, csillapítja a haragot és segíti a dolgok gördülékeny haladását. Nyugtatja az irritáló köhögést, és a mellkas diszkomfortérzetét.
  • Peppermint (borsmenta) illóolaj (Mentha piperita) tisztítja és stimulálja a tudatot. Kutatások igazolják, hogy a mentális tevékenységek közbeni borsmenta-inhalálás segít az összpontosításban, az előadásban, és a koncentrációban (Barker, és társai, 2003). A borsmenta inhalálása hatékony étvágycsökkentőnek bizonyul (Hirsch és Gomez, 1995). A Kieli Egyetem egy placebo-kontrollált, átfogó tanulmánya során igazolták, hogy a borsmenta csökkenti a fejfájást.
  • Tsuga (kanadai hemlokfenyő vagy csapfenyő) illóolaj (Tsuga canadensiscomes) a fenyőerdők tiszta nyugalmát nyújtja nekünk. Kiegyensúlyozza az idegrendszer működését, oldja a feszültséget. Az olajat a tűlevelű fák tűiből és gallyaiból desztillálják.

A 2016-os felülvizsgálás során a Tsuga illóolaj helyett a következőt használják:

  • Northern Lights Black Spruce (fekete luc) illóolaj (Picea mariana) megkönnyíti a légzőrendszer és az idegrendszer működését. Ellenáll a fertőzéseknek, antiszeptikus és gyulladáscsökkentő.

 

Ref: Az esszenciális olajok kézikönyve

Melyek az R.C.™ illóolajkeveréknek dokumentált felhasználási módjai?

 

R.C.™ bármilyen helyzetben használható:

 

R.C. illóolajkeverék
  • elengedés lélegzésen keresztül,
  • légzés megkönnyítése,
  • támogatja a normál és tiszta légzés érzését,
  • elősegíti a nyugodt alvást,
  • pihentető aromát biztosít fülledt környezetben
  • csökkenteni a stresszhormonok szintjét a szervezetben

Mi az aromás hatása az elmére?

Felemelő és energizáló.

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

 

Az R.C.™ illóolajkeverék megnyitja a napfonat és a szívcsakrát. Segít abban, hogy jobban kifejezzük önmagunkat a világban úgy, hogy felszabadítja a tüdő és a mellkas pangó energiáját.

Felszabadítja a lelki torlódást, különösen az aurában vagy az elektromágneses mezőben. Ez a spirituális elakadás akkor jön létre, amikor nem a saját dolgainkkal foglalkozunk, és felvesszük más emberek energiáit.

Energetikai szemétlerakóvá válunk mások számára.

Ettől elfáradhatunk és elszáll az ihletünk.

 

Melyik csakra érintett?

 

Megnyitja a napfona és a szív csakrákat.

Hogyan használjuk?

HÍGÍTVA 50:50 hígítás (egy rész illóolaj: egy rész növényi olaj), illetve

  • Cseppents néhány cseppet (2-4) a mellkasra, csuklóra, fülre, homlokra, a halántékra és a lábfejre
  • Használd a csakrákra
  • Közvetlenül belélegezve, porlasztva

Használható ez az olaj állatoknál?

Igen, használd kutyáknál és lovaknál.

 

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban: Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

Hígítása erősen ajánlott. Használat előtt hígítsd fel az érzékeny területeken, mint például az arc, nyak, nemi szervek stb.

Tartsa távol gyermekektől. Kerüld a használatát csecsemőkön és nagyon kicsi gyermekeken.

Ha terhes vagy orvosi felügyelet alatt állsz, fordulj orvosodhoz további tanácsokért.

Ne használd tűz, láng, hő vagy szikra közelében.

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Készíts forró borogatást a mellkas megnyugtatására és nagyobb kényelem biztosítására a téli időszakban. Tegyél 15 csepp R.C.™-t 2 bögrényi forró vízbe. Nedvesítsd meg a törölközőt, csavard ki és tedd a mellkasra, a tetejére pedig egy száraz törülközőt!

Dörzsöld az R.C.™-t a torkodra, és helyezz néhány cseppet a párnádra lefekvés előtt, vagy porlassz R.C.™-t a hálószobában!

 

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Illóolajkeverékek - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más keverékekre?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos keverékekről!

error: Védett tartalom !!