Grépfrút illóolaj, amely segít megtisztítani az auramezőnket

Tanulj meg mindent a Grépfrút illóolajról!

 

A Grépfrút illóolaj számos jótékony hatással rendelkezik a bőrre, és mivel természetes limonénben gazdag, mint sok más hidegen sajtolt citrusféle, gyakran használják különböző bőrápolási termékekben. Az olajnak erős antibakteriális, gombaölő és gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak, és segíthet csökkenteni a pattanások és egyéb bőrproblémák kialakulását.

Az olajnak a bőrre gyakorolt hatása közé tartozik az, hogy tisztítja a bőrt, eltávolítja a felesleges faggyút és szennyeződést, ezáltal segítve az akné és mitesszer elleni küzdelmet. Emellett a grapefruit illóolaj serkenti a vérkeringést, így javítja a bőr textúráját és ragyogóbbá teheti azt.

Az illóolajnak emellett számos más bőrápolási előnye is van, például hidratálja és simítja a bőrt, valamint csökkenti a bőrhibák és a striák láthatóságát is. A grépfrút illóolajat is tartalmazó bőrápolási termékek rendszeres használata segíthet megelőzni a bőr öregedését is, mivel antioxidáns hatással bír.

Fontos azonban megjegyezni, hogy a grépfrút illóolajat mindig hígítva kell alkalmazni, és érzékeny bőrű embereknek a használata előtt mindig ajánlott végezni egy bőrpróbát, hogy meggyőződjenek róla, hogy nem okoz allergiás reakciókat.

 

Vidd magaddal a grépfrút illóolajat, hogy el tudd hessegetni a kellemetlen illatokat, vagy csak azért, hogy nálad legyen, ha citrusos frissességre van szükséged az autódban, a fürdőszobában, az irodában vagy akár a kutyaházban.

 

style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5v+4k-d3+7b" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">
style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5w+4e-db+86" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">

Ez egy egyszerű referencia útmutató a Grépfrút illóolajhoz. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajat. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Tisztítsd meg bőröd és aurád ezzel az illóolajjal. Vásárolj Grépfrút illóolajat ITT!

Grépfrút illóolaj leírás weboldalra(5)

Tapasztald meg a Grépfrút illóolaj előnyeit

 

Mi a nemzetség és faj? Citrus paradisi

Miért fontos ez az információ? 

Mindig fontos tudni, hogy az olaj milyen nemzetséghez tartozik. Csak egy név az üvegen nem igazán árulja el, hogy pontosan mit is kapsz.

A növény melyik részét használják fel?  A héját hidegen sajtolják

Legérdekesebb történelmi hivatkozás? Tudtad, hogy a grépfrútról azt gondolták, hogy a pomelo (Citrus maximus) és az édes narancs (Citrus sinensis) hibridje? Shaddock kapitány Jamaicában termesztette a pomelo és édes narancs magját (a 18. században), ami hamarosan azok keresztezéséhez vezetett!

Mi a növény nevének eredete?  A grépfrútot (angolos írásmód szerint grapefruit, más néven citrancs) először Jamaica kapitánya, Shaddock úr termesztette, ezért a 1800-as évekig “shaddock” vagy “shattuck” néven volt ismert. Ezután az elnevezése a grapefruitra (szőlőgyümölcs) változott, mert a fán fürtökbe csoportosult gyümölcsökkel rendelkezik.

Miért olyan fontos ez az információ? Nem, ez nem olyan fontos információ, csak egy szórakoztató tény!

Mi az ORAC értéke? 22 600 µTE / 100g

Mit jelent ez a szám? Az ORAC az Oxigén Radikális Abszorbancia Kapacitást jelenti. Ez megmutatja az élelmiszerek antioxidáns kapacitását. Ezt az USDA kutatói dolgozták ki. Például: Narancs = 750; Szegfűszeg = 1 078 700. Wow! A szegfűszeg számítása NEM elírás!

Mik a növényi tulajdonságok? Energizáló és tisztító.

Melyek a grépfrút illóolajnak dokumentált felhasználási módjai?

 

A grépfrút illóolaj bármilyen helyzetben használható:

 

Grépfrút illóolaj második kép weboldal(3)
 • Frissítő,
 • Stressz csökkentése,
 • Feszültségoldó,
 • Hangulatjavító,
 • Optimizmus növelése,
 • Koncentráció,
 • Motiváció fokozása,
 • Önbizalom erősítése,
 • Szorongás csökkentése,
 • Depresszió enyhítése,
 • Nyugtató,
 • Energizáló,
 • Pihentető,
 • Szabadító hatás,
 • Örömérzet növelése
style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5w+4e-db+86" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">

Mi az aromás hatása az elmére?

A friss és citrusos illata nagyon felemelő a testnek és az elme állapotának.

 

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

 

A grépfrút előnyei közé tartozik a spirituális szféra is.

A grépfrút megtisztítja az aurát és a mentális testet, ami segít felszabadítani a zavarodottságot és a mentális bebeszélést. Ha ez megtörténik, fogékonyabbak lehetünk belső hangunkra és intuitív képességeinkre. Tehát végső soron a grépfrút segít visszaállítani saját erőnket, és követni saját spirituális célunkat.

Erőteljes auramező tisztító, valamint tértisztító hatása van.

 

Melyik csakra érintett?

A napfonatcsakra energizálódik, ami hatással van a test többi csakrájára is. Kiterjeszti a szív- és a harmadik szem csakrát.

Mi a megfelelő csakra színe?

Sárga.

Hogyan használjuk?

HÍGÍTVA 50:50 hígítás (egy rész illóolaj: egy rész növényi olaj), illetve

 • 2-4 cseppet kenj a neked megfelelő testi területre
 • Alkalmazd a csakrákra
 • Lélegezd be
 • Porlaszd

Használható ez az olaj állatoknál?

Igen. Az állatok szagolják közvetlenül az üvegből, vagy tégy egy vagy két cseppet a tenyeredbe, majd onnan szagoljanak bele. Vagy tégy egy cseppet a tenyeredbe és simogasd végig kedvenced a fejétől a lábáig.

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban:

Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Jelenleg csak a Young Living illóolajok használatát javaslom állatokon.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

Először is csak terápiás minőségű illóolajokat használj a legjobb eredmény érdekében!

Kerüld a közvetlen napfényt vagy UV sugarakat a használat után akár 12 órán keresztül.

A gyakori használat bőrirritációt okozhat (hígítás javasolt).

Ha várandós vagy, szoptatsz, gyógyszert szedsz, vagy bármilyen egészségügyi problémád van, konzultálj orvosoddal az olaj használata előtt.

Esszenciális apróságok

Tudtad, hogy Barbadoson eredetileg “tiltott gyümölcsnek” hívták? De most már “Barbados hét csodája” egyikének tartják.

Tudta, hogy a grépfútot 1823-ban Odette Philippe gróf hozta az Egyesült Államokba? Elhozta Tampa területére (a város ma Safety Harbor néven ismert)!

 

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Adj pár cseppet masszázskefédre és körkörösen masszírozd a combod a narancsbőr enyhítésére.

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Egykomponensű illóolajok - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más illóolajokra?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos illóolajokról!

style="display:block" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="5316009193" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">
style="display:block" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="5316009193" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">
error: Védett tartalom !!