Clarity™ illóolaj-keverék mentális éberség és koncentráció érdekében!

Tanulj meg mindent a Clarity™ illóolaj-keverékről!

Clarity™ illóolaj-keverék, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy nagyobb szellemi koncentrációt és éberséget biztosítson.

Használd vizsgateszt, találkozó, interjú vagy verseny előtt, hogy szellemileg előnyben légy. Vagy használd arra, hogy lendületet adjon, amikor mentálisan fáradt vagy!

Serkentő olajokat tartalmaz, beleértve a borsmentát és a rozmaringot, amelyeket évek óta használnak a mentális élesség elősegítésére.

A Clarity™ illóolaj-keveréket használjuk Aroma Freedom Technikánál is, amikor nem igazán tudja az alanyunk, mit is szeretne célnak. Sokszor nehéz tisztán látni a sok vágy, álom között az igazi célunkat és még nehezebb eldönteni, hogy azok reálisan elérhetőek-e vagy ahhoz még fejlődésre lenne szükségünk, hogy egyátalán célnak kitűzhessük. A Clarity™ segít a tiszta gondolkodásban.

Nem szereted ezt az aromát? Próbáld ki a Brain Power™ keveréket! Kiváló kiegészítő olaj!

style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5v+4k-d3+7b" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">

Ez egy egyszerű referencia útmutató a Clarity™ illóolaj-keverékhez. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajkeveréket. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Nagyobb mentális összpontosítást és tisztaságot mindenkinek! Vásárolj Clarity illóolaj-keveréket ITT!

Clarity illóolaj leírás weboldalra(8)

Mit tartalmaz a Clarity illóolaj-keverék?

 

A Clarityillóolaj-keverékben tizenkettő különböző olaj található.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a Forgiveness™ olajat 2012 nyarán felülvizsgálták az erdőirtás és a rózsafa illóolaj korlátozott elérhetősége miatt. A felülvizsgált képletet lásd alább.

Az alábbiakban megismerheted az alkotóelemeket, az egyes olajok rövid leírásával együtt.

 • Lemon (citrom) illóolaj (Citrus limon) 68 százalékban d-limonént tartalmaz. Tisztítja az elmét, pezsdítő, élénkítő, melegítő. Egy Mie Egyetem által végzett kutatás kimutatta, hogy a citrus illatanyagai erősítik az immunrendszert, elősegítik a relaxációt, és csökkentik a depressziót (Komori, és társai, 1995). Egy 15 ml-es üveg citromos terápiás minőségű olaj elkészítéséhez 75 citromra van szükség.
 • Rosemary (rozmaring) illóolaj (Rosmarinus officinalis CT verbenon) segít a mentális kimerültség enyhítésében, fejleszti a mentális tisztaságot és koncentrációt. A Miami Egyetem tudósai kimutatták, hogy a rozmaring inhalálása élénkítő, enyhíti a szorongás tüneteit, erősíti az analitikus és mentális képességeket.
 • Peppermint (borsmenta) illóolaj (Mentha piperita) tisztítja és stimulálja a tudatot. Kutatások igazolják, hogy a mentális tevékenységek közbeni borsmenta-inhalálás segít az összpontosításban, az előadásban, és a koncentrációban (Barker, és társai, 2003). A borsmenta inhalálása hatékony étvágycsökkentőnek bizonyul (Hirsch és Gomez, 1995). A Kieli Egyetem egy placebo-kontrollált, átfogó tanulmánya során igazolták, hogy a borsmenta csökkenti a fejfájást.
 • Basil (bazsalikom) illóolaj (Ocimum basilcum) leginkább az elmét frissítő és a mentális éberséget helyreállító képességéről ismert.
 • Roman Chamomile (római kamilla) illóolaj (Anthemis nobilis) nyugtató hatása miatt, leküzdi a depressziót, az álmatlanságot és a stresszt. Minimalizálja a szorongást, az ingerlékenységet és az idegességet. Elűzi a haragot, stabilizálja az érzelmeket, és segít a múlthoz kötődő érzelmek elengedésében.
 • Rosewood (rózsafa) illóolaj (Aniba roseodora) linaloolban gazdag, mely nyugtató, motiváló és felemelő hatóanyag. Ezenkívül rendkívül stabilizáló és erősítő is.
 • Geranium (geránium) illóolaj (Pelargonium graveolens) segíti a negatív emlékek elengedését, könnyíti az idegi feszültséget, kiegyensúlyozza az érzelmeket, felemeli a lelket, megteremti a békét, jólétet és a reményt
 • Ylang ylang (ilang ilang) illóolaj (Cananga odorata) előrelendíti a relaxációt, kiegyensúlyozza a férfi és a női energiákat, helyreállítja a magabiztosságot, a higgadtságot, és csökkenti az álmatlanságot
 • Bergamot (bergamott) illóolaj (Citrus bergamia) egyszerre felemelő és nyugtató, mely egyedi módon képes oldani a szorongást, a stresszt és a feszültséget.
 • Jasmine (jázmin) abszolút (Jasminum officinale) a száraz, zsíros, irritált vagy érzékeny bőr ápolásában is. Előhozza a női attribútumokat, enyhíti a depressziót és az idegi kimerültséget is. Kedélyjavító, ellensúlyozza a reménytelenséget, idegi kimerültséget, szorongást, depressziót, közönyt és a kedvetlenséget.
 • Palmarose (pálmarózsa) illóolaj (Cymbopogon martinii) küzd a kiütések, a pikkelyes és réteges bőr ellen. Stimulálja a sejtek megújulását, hidratál és gyorsítja a gyógyulást. Mikrobaölő, enyhíti a feszültséget és segíti az idegi kimerültségből való felgyógyulást.
 • Cardamom (kardamom) illóolaj (Elettaria coardomomum) felemelő, frissítő, élénkítő. Hatékony lehet az összezavarodottság tisztázására. Egy 1995-őstanulmány során, melyet Dember, és társai végeztek, bebizonyították, hogy a kardamom növeli az előadások pontosságát.

A felülvizsgált összetételben a rózsafát a következő olajokra cserélték:

 • Coriander (koriander) illóolaj (Coriandrum satívum) hosszú idő óta házi orvosságnak számít, mely segít az émelygés enyhítésében, könnyíti az emésztést, erősíti az immunrendszert. Támogathatja a gondolatok egészséges asszimilációját. Ez fontos a döntések meghozatalakor és a tervek előrehaladásának biztosításához.
Ref: Az esszenciális olajok kézikönyve

Melyek a Clarity™ illóolaj-keveréknek dokumentált felhasználási módjai?

 

Clarity™ bármilyen helyzetben használható:

 

Clarity illóolaj második kép weboldal(9)
 • nagyobb mentális összpontosítás és tisztaság,
 • javítja a koncentrációt, az éberséget,
 • javítja a mentális és ideges fáradtságot,
 • hasznos a versenyekre,
 • érzelmi egyensúly
 • intuitív, átalakító munkák
style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5v+4k-d3+7b" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">

Mi az aromás hatása az elmére?

Nagyobb mentális éberség és érzelmi kiegyensúlyozás.

 

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

 

A Clarity™ illóolaj-keverék segít azoknak, akik ellenállnak az új dolgok megtanulásának vagy a berögzült szokások megváltoztatásának. Megadja a mentális tisztaságot és a lézerpontos fókuszt, amely szükséges a változás legyőzéséhez és a tanulás új szintre emeléséhez.

Használd kihívást jelentő mentális feladatokhoz, vagy ha tisztázni kell az irányt és/vagy kreatív cselekvést.

Ez elengedhetetlen olaj az intuitív és átalakító munkákhoz.

 

Melyik testrendszerünket támogatja?

Idegrendszert.

 

Hogyan használjuk?

HÍGÍTVA 50:50 hígítás (egy rész illóolaj: egy rész növényi olaj), illetve

 • Cseppents néhány cseppet (2-4) a vállakra, fülekre, torokra, gerincre, csuklóra, nyakra vagy a lábfejre
 • Cseppents pár cseppet a fürdővizedbe
 • Közvetlenül belélegezve, porlasztva

Használható ez az olaj állatoknál?

Igen. 

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban: Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

18 hónaposnál fiatalabb gyermekek nem használhatnak Clarity illóolajat.

Ez az olaj fényérzékeny, ezért használat után 12 órán keresztül kerülni kell a közvetlen napfény hatását.

Ha terhes vagy orvosi felügyelet alatt állsz, fordulj orvosodhoz további tanácsokért.

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Használd Palo Santo illóolajjal vagy Brain Power™ keverékkel.

 

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Illóolaj-keverékek - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más keverékekre?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos keverékekről!

style="display:block" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="5316009193" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">
error: Védett tartalom !!