Neroli vagy Narancsvirág illóolaj segít, hogy a jelenben maradj!

Tanulj meg mindent a Neroli illóolajról!

Neroli könnyed, de összetett aromája behatol pszichéd zugába, és felemeli a sötét és rejtett helyeket egyaránt. Amikor mély melankóliát érzel, de nem tudod igazán, hogy miért, a neroli segíthet az elméd viselkedésének gyökeréhez jutni, és kiszorítani azt, visszaállítva belső nyugalmadat és azt, hogy minden rendben van.

A másik oldalról megközelítve, talán pontosan tudod, miért érzed magad szomorúnak vagy traumatizáltnak. Talán az élet egy különösen nehéz kihívás elé állított, amelyet nem tudsz legyőzni. Talán még szökéshez is folyamodtál valamilyen módon, például alkohollal vagy drogokkal. A neroli a különleges kulcs, amit keresel.

A neroli illóolaj kezdi helyreállítani azt az érzésünket, hogy az élet minden elkerülhetetlen küzdelme ellenére is szép. Barátságok, kedvesség, szerelem, bajtársiasság és a természet szépsége mind-mind táplálják szívünket. És amikor ezek közül elvesztünk valamit, küzdelmet jelenthet annak lekűzdése…

Nem csoda, hogy a nerolit keserűnarancsnak is hívják. Helyreállítja a reményteli egyensúlyt pszichénkben az élet keserű harapása és a narancs regeneráló pozitív optimizmusa között.

Más olajokkal, például jázmin abszolúttal, rózsa abszolúttal, zsályával, muskátlival, ilang-ilanggal, mirhával és fenyővel vagy fodormentával keverve, ezek a kombinációk csapatként működnek számos szinten, hogy segítsenek visszanyerni az érzelmi erőt és helyreállítani a nőt, akinek születtél.

A Neroli illóolajat narancsvirág olajnak is nevezik.

Narancsvirágból állítják elő. Ennek az olajnak a használatakor az ember nagyon jelen van.

Körülbelül 18kg narancsvirág szükséges  15ml Neroli olaj elkészítéséhez. A narancsvirágot csak a virágzáskor lehet szedni, megfelelő időpontban és gyorsan desztillálni is kell. Hosszadalmas, abszolút extrakciós folyamaton megy keresztül, így nagyon költséges előállítani, ugyanúgy, mint a jázmin és a rózsa illóolajat. Egzotikus és bódító illata azonban megéri a pénzt!

Imádom az összes keveréket, amiben a Neroli olaj megtalálható, ezért fel is sorolom mindegyiket! Itt vannak:

Azok, akik félnek a jövőtől, érdemes nekik a Present Time™ olajjal kezdeni.

style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5w+4e-db+86" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">

Ez az egyszerű referencia útmutató a Neroli, azaz Keserűnarancs, másnlven Narancsvirág illóolajra vonatkozik. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajat. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Maradj a jelenben. Vásárolj Neroli illóolajat ITT!

illóolaj leírás weboldalra Neroli

Tapasztald meg a Citromfű illóolaj előnyeit

 

Mi a nemzetség és faj? Citrus aurantium amara. Általában narancsvirágolajként emlegetik.

Miért fontos ez az információ? 

Mindig fontos tudni, hogy az olaj milyen nemzetséghez tartozik. Csak egy név az üvegen nem igazán árulja el, hogy pontosan mit is kapsz.

 

A növény melyik részét használják fel?  A narancsvirág virág abszolút extrakciójából nyerik ki.

Legérdekesebb történelmi hivatkozás? Tudtad, hogy az ókori egyiptomiak Nerolit használták az elme, a test és a szellem átalakítására? Igen, a papnők és papok nagyra értékelték és használták.

Mi a növény nevének eredete? A nerolit évszázadok óta a szépséghez és a királysághoz kötik. A legenda szerint Nerola 16. századi olasz hercegnője, Marie Anne de la Tremoille fedezte fel a nerolit, amikor virágot szedett keserűnarancsfáiról.

Észrevette, hogy a virágok kellemes illatot árasztanak. Annyira szerette az illatát, hogy mindenre használta – a ruhájától az írószerig.

1709-ben Johann Maria Farina parfümész a nerolit is bevette „Eau de Cologne” kollekciójába, ami még népszerűbbé tette az illatot. Évszázadokkal később visszanyeri az egykori elismerést.

Miért olyan fontos ez az információ? Nem, ez nem olyan fontos információ, csak egy szórakoztató tény!

Mik a növényi tulajdonságok? Pihentet és tisztít.

Melyek a Neroli illóolajnak dokumentált felhasználási módjai?

 

A neroli illóolaj bármilyen helyzetben használható:

 

illóolaj második kép weboldal Neroli
 • szorongásoldó hatású,
 • nyugtalanság,
 • antidepresszáns,
 • csökkenti a szorongást és a stresszt,
 • hangulatjavító,
 • kiegyensúlyozó,
 • feszültségoldó,
 • bátorság és önbizalom növelő hatás,
 • szomorúság,
 • bánat,
 • relaxáló,
 • biztonságérzetet növelő hatás,
 • szexuális érzékenységet növelő hatás,
 • fókusz
 • határozottság és motiváció.
style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5w+4e-db+86" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">

Mi az aromás hatása az elmére?

Gyümölcsös és édes illata nagyon megnyugtató és pihentető.

 

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

 

A neroli illóolaj lényege, hogy a jelen pillanatban maradjunk, és ne hozzuk fel állandóan a múltat; vagy aggódjunk a jövő miatt. Ahhoz, hogy manifesztáljuk azt, amit akarunk, teljesen hatalmunkban kell lennünk, és energetikailag jelen kell lennünk a pillanatban.

Érdekes, hogy pánik és félelem akkor keletkezik, amikor elválasztjuk elménket és testünket. Ez azért van, mert szó szerint két különböző helyen vagyunk. Neroli gyorsan visszahoz minket egy síkra, és védelmet is nyújt.

A neroli illóolajat évezredek óta használják az önmegvalósítás felgyorsítására azáltal, hogy a jelenben tart, és a sok szétszórt részünket összegyűjti a különböző éteri szinteken. Megnyitja a szívet, és felszabadítja az erőtlen és önmagunk által kiszabott korlátozások érzelmeit.

 

 

Melyik csakra érintett?

Szakrális, szív- és koronacsakra.

Mi a megfelelő csakra színe?

Zöld

Hogyan használjuk?

HÍGÍTVA – 50:50 (egy rész illóolajhoz egy rész bázisolajat keverj), illetve

 • 2-4 cseppet kenj a neked megfelelő testi területre
 • Alkalmazd a csakrákra
 • Lélegezd be
 • Porlaszd

Használható ez az olaj állatoknál?

 

Igen.

 

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban:

Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Jelenleg csak a Young Living illóolajok használatát javaslom állatokon.

 

Mik a biztonsági óvintézkedések?

Először is csak terápiás minőségű illóolajokat használj a legjobb eredmény érdekében!

Bár általánosságban véve biztonságosnak (GRAS) tartják, 6 éven aluli gyermekeknél nem ajánlott a használata.

Hígítás nem szükséges, kivéve a legérzékenyebb bőrt.

Ha várandós vagy, szoptatsz, gyógyszert szedsz, vagy bármilyen egészségügyi problémád van, konzultálj orvosoddal az olaj használata előtt.

Esszenciális apróságok

 

Tudtad, hogy a Narancsvirág Florida állam virága? Igen, 1909-ben fogadták el.

Tudtad, hogy a fehér narancsvirágokat gyakran használják menyasszonyi csokrokban? Igen, mert állítólag szerencsét és boldogságot hoznak a menyasszonynak és a vőlegénynek!

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Használd a Nerolit egész nap, hogy elősegítse az ellazulást és a jelenben maradást.

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Egykomponensű illóolajok - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más illóolajokra?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos illóolajokról!

style="display:block" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="5316009193" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">
style="display:block" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="5316009193" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">
error: Védett tartalom !!