Citrus Fresh™ illóolaj-keverék: Porlaszd, Illatosítsd, Szeresd!

Tanulj meg mindent a Citrus Fresh™ illóolaj-keverékről!

A Citrus Fresh™ egy fantasztikus olajkeverék, amely felfrissíti a levegőt a környezeti szennyeződésektől és támogatja az egészséges bőrtónust*. Természetes összetevői közé tartozik a limonén, a béta-pinén és a linalol. Az érzelmi oldalon kiegyensúlyozó hatással rendelkezik; nagyon nyugtató és relaxáló, és segíthet a félelem leküzdésében, valamint segít ellazulni az esti órák előtt. Mentálisan segíthet a nagyobb koncentráció és éberség elérésében. Fizikailag tisztító hatású és segít a méregtelenítésben. Tedd a vizedbe, így sportitalként frissít fel és nagyszerű íze van!
Szeretek egy csepp Citrus Fresh™ illóolajat tenni a vízbe. Tökéletes forró napokon, mert frissítően hat. Ha szereted a citrus és a menta ízét, akkor biztosan imádni fogod ezt a keveréket. Öt különböző citrusolajat tartalmaz, valamint a fodormentát az utóízhez!
*A bőrszínt illetően ügyelj a termék használati útmutatójára és a bőrpróbára, különösen, ha a terméket hígítatlan formában használod.
style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5v+4k-d3+7b" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">

Ez egy egyszerű referencia útmutató a Citrus Fresh™ illóolaj-keverékhez. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajkeveréket. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Serkentsd az agy jobb oldalát és légy kreatív! Vásárolj Citrus Fresh™ illóolaj-keveréket ITT!

Citrus Fresh illóolaj leírás weboldalra

Mit tartalmaz a Present Time illóolaj-keverék?

 

A Citrus Freshillóolaj-keverékben hat különböző olaj található.

Az alábbiakban megismerheted az alkotóelemeket, az egyes olajok rövid leírásával együtt.

 • Lemon (citrom) illóolaj (Citrus limon), különösen tisztító illattal rendelkezik. Ez az olaj segít a felemelkedésben és a megtisztulásban.
 • Orange (narancs) illóolaj (Citrus sinensis) serkentően hat a testre és az elmére egyaránt, biztonságot, békét és boldogságot árasztva. Limonénben gazdag, mely segít megelőzni a DN5-károsodást és véralvadásgátló tulajdonságú.
 • Tangerine (mandarin) illóolaj (Citrus reticulata) észtereket és aldehideket tartalmaz, melyek nyugtató, szedáló tulajdonságukkal segítenek a szorongás és az idegesség leküzdésében. Limonénben gazdag, mely segít megelőzni a DNS-károsodást. Szedatív és enyhén hipnotikus tulajdonságai enyhítik az álmatlanság, stressz és ingerlékenység tüneteit. Véralvadásgátló hatású.
 • Mandarin (kínai mandarin) illóolaj (Citrus nobilis) felemeli az elmét és a testet, és boldogságot és békét hoz. Enyhíti a stresszt, az ingerlékenységet, és segíthet a jó éjszakai pihenésben, ha szétszórt vagy.
 • Grapefruit (grépfrút) illóolaj (Citrus paradisi) limonénben gazdag, mely segít megelőzni a DNS-károsodást, és véralvadásgátló tulajdonságú. Ez az illat rendkívül nyugtató és a teljesség érzését nyújtja.
 • Spearmint (fodormenta) illóolaj (Mentha spicata) erősíti a légzőszervrendszert, a glanduláris és az idegrendszert. Hormonszerű hatásával, segít megnyitni és megsemmisíteni az érzelmi gátakat, a kiegyensúlyozottság érzését nyújtva.
 
Ref: Az esszenciális olajok kézikönyve

Melyek a Citrus Fresh™ illóolaj-keveréknek dokumentált felhasználási módjai?

 

Citrus Fresh™ bármilyen helyzetben használható:

 

illóolaj második kép Present Time
 • éberség,
 • megnyugtatás,
 • megtisztulás,
 • kreativitás,
 • félelem,
 • érzelmi szív,
 • időnkénti nyugtalanság,
 • öröm,
 • ellazulás
 • serkenti a kreativitást és a jó közérzetet.
 • Alkalmazd helyileg, hogy segítsen szépíteni és fenntartani az egészséges bőrtónus megjelenését.*
style="display:block" data-ad-format="fluid" data-ad-layout-key="-fb+5v+4k-d3+7b" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="4437245630">

Mi az aromás hatása az elmére?

Tiszta és felemelő illat, amely megnyugtat és ellazít.

 

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

 
Érdekes tény, hogy a Citrus Fresh™ serkenti az agy jobb oldalát, amely felelős a kreativitásért és az intuícióért. Miközben az összes citrusolaj segít nagyobb mentális koncentrációt és tisztánlátást elérni, ami főleg az agy bal oldalának a hatáskörébe tartozik! A Citrus Fresh™ tehát mindkét agyféltekével együttműködik, hogy segítsen elengedni a félelmet és a stresszt. Mivel kiegyensúlyozza a testet és egyensúlyba hozza, frissítő és nyugtató hatással bír egyszerre. Engedd, hogy a kreativitást és a fókuszt hozza be a projektedbe vagy az üzletedbe.
 

Melyik csakra érintett?

Megnyitja a szív és napfonat csakráját.

 

Hogyan használjuk?

NEAT hígítatlanul, vagy 50:50 hígításban illetve

 • Cseppents néhány cseppet (2-4) a csuklóra, a fülek szélére, a nyak és a lábfej területére
 • Cseppents néhány cseppet (2-4) a fürdővizedbe
 • Használd a csakrákra
 • Közvetlenül belélegezve, porlasztva
 • Hígítsd 1:15 arányban növényi olajjal testmasszázshoz

Használható ez az olaj állatoknál?

Igen. Engedd meg az állataidnak, hogy közvetlenül szagolják meg az üveget, vagy tegyél néhány cseppet a tenyeredbe, majd szagoltasd meg velük. Vagy helyezz egy cseppet a tenyeredbe, és simogasd meg az állatot a fejétől a lábáig.

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban: Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

A Citrus Fresh™ illóolaj fényérzékeny lehet – közvetlen napfénynek való kitettség a használat után 12 órával dermatitist okozhat. Ajánlott hígítás bőrápoláshoz. Tartsd távol a gyermekektől. Kerüld a használatát csecsemőknél és nagyon kisgyermekeknél. Ha terhes vagy vagy orvosi felügyelet alatt állsz, fordulj orvosodhoz további tanácsokért.

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Ébredj fel! Indítsd a napodat egy szelet varázslattal! Amint reggel kinyitod a szemed, indítsd el a párologtatód, és engedd, hogy a csillogó Citrus Fresh™ illata a lehető legjobb hangulatban kezdje a napodat.  

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Illóolaj-keverékek - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más keverékekre?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos keverékekről!

style="display:block" data-ad-client="ca-pub-6823432816906196" data-ad-slot="5316009193" data-ad-format="auto" data-full-width-responsive="true">
error: Védett tartalom !!