Inner Child™ illóolajkeverék. Megnyugtat és újra összekapcsol a benned élő  belső gyermekkel!

Tanulj meg mindent a csodálatos Inner Child™ illóolajkeverékről!

Ez a keverék egy nagyon nyugtató keverék, és csodálatos illata van! Kifejezetten arra tervezték, hogy újra kapcsolatba léphessünk belső gyermekünkkel vagy belső énünkkel, amely a saját lényünk középpontjában áll.

Nagyon gyakran tudtunkon kívül elszakadunk belső énünktől, mert tudat alatt még mindig a szüleinknek, tanárainknak vagy bárki másnak a kedvében járunk, ahelyett, hogy igazán magunkba néznénk.

Ez különösen igaz, ha egy gyermek vagy állat negatív körülményekből vagy rossz helyzetből származik, ahol hiányzott a támogatás, a táplálás vagy érzelmi káoszban élte az addigi életét.

Én személy szerint nem tudok eleget mondani erről az olajról. Amikor először elkezdtem használni az olajokat, mindig az Inner Child illóolajat tartottam magamnál. Segített elfogadnom az életemet olyannak, amilyen, ahelyett, hogy mindig a gyerekkoromat hibáztattam volna mindenért. Nem akartam hibáztatni, de azt sem tudtam, hogyan tovább.

Abban az időben az Inner Child illóolaj egy meleg, biztonságos takaró érzetét nyújtotta. Képes voltam ránézni a múltra és elengedni sok mindent, ami visszatartott!

Ma már nem használom annyira, mint korábban, de őszinte hálával tartozom neki, hogy átsegített néhány nagyon nehéz időszakon. Még mindig szeretem az illatát, és szívesen használom, ha túl keményen dolgozom!

Gyakran felcserélem a SARA illóolajkeveréket az Inner Child-dal, és mindkét olajjal együtt használom a Release-t érzelmi tisztító vagy felszabadító munkára.

Ha SARA-val dolgozol, és úgy érzed, hogy még mindig van valami, amit el kell engedned, vagy mélyebbre kell jutnod, akkor próbáld ki az Inner Child-ot. Továbbá, ha az elnyomás jelei vannak, kombináld a Joy-jal.

Ne feledd, hogy a legtöbb kondicionálásunk, legyen szó állatról vagy emberről, gyermekkorunkra van programozva! Ez az érzelmi mintázat tudat alatt hajt bennünket mindennapi életünkben. De nem kell, hogy ennek áldozata legyünk; felszabadíthatjuk ezt a mintázatot, és haladhatunk előre az életünkben!

Az illóolajok az a szeretetteljes és illatos támasz, amelyre szükségünk van a továbblépéshez!

Ez egy egyszerű referencia útmutató az Inner Child™ illóolajkeverékhez. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajkeveréket. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Találd meg belső éned. Vásárolj Inner Child™ illóolajat ITT!

Grounding illóolajkeverék

Mit tartalmaz az Inner Child™ illóolajkeverék?

 

Az Inner Child olajkeverékben kilenc különböző olaj található.

Az alábbiakban megismerheted az alkotóelemeket, az egyes olajok rövid leírásával együtt.

  • Blue Tansy (kék varádics) illóolaj (Tanacetum annuum) enyhén édes, fűszeres illatú. Segít azoknak, akik halogatnak, ellenállnak a változásnak és a belső hang útmutatásainak. Segít elengedni az aggódást, félelmet, idegességet, a felgyülemlett feszültséget. Arra ösztönöz, hogy vedd kezedbe saját életed irányítását és halld meg a belső hangodat, hogy meg tudd tenni a szükséges változást.
  • Ylang Ylang illóolaj (Cananga odorata) egyensúlyba hozza a férfi és női energiákat, elősegíti a spirituális összehangolódást, segít a harag, az alacsony önbecsülés leküzdésében, növeli az összpontosító-képességet, eltávolítja a negatív energiákat, visszaállítja a magabiztosságot és a békét.
  • Sandalwood (szantálfa) illóolaj (Santalum album) nyugtató és érzelmi kiegyensúlyozó hatású, stressz elengedésére és lazításra használják. Aloe-nak is nevezik.
  • Jasmine Absolute (Jasminum officinale), mint egy csodálatos aroma, amely oldja a stresszt és feldobja a lelket és a testet! Jótékony hatással van a bőrre és támogatja a nőket. A történelem során romantikára és vonzalomra, valamint a test női energiáinak kiegyensúlyozására használták.
  • Tangerine (mandarin) illóolaj (Citrus reticulata) nyugtató hatású észtereket és aldehideket tartalmaz. D-limonénben gazdag segít fenntartani az egészséges életmódot. Előmozdítja a boldogságot, a nyugalmat, segít a szorongás és az idegesség leküzdésében. A Mie Egyetem egy tanulmánya során kimutatták, hogy a citrusaromák erősítik az immunrendszert, segítik a relaxációt, és enyhítik a depressziót. (Komori, és társai, 1995).
  • Orange (naracs) illóolaj (Citrus sinensis) pezsdítő és antidepresszáns. A Mie Egyetem egy tanulmánya során kimutatták, hogy a citrusaromák erősítik az immunrendszert, segitik a relaxációt, és enyhítik a depressziót. (Komori, és társai,1995)
  • Spruce (kanadai fekete luc) illóolaj (Picea mariana) felszabadítja az érzelmi gátakat, kiegyensúlyozottságot és stabilitást eredményez.
  • Lemongrass (indiai citromfű) illóolaj (Cymbopobon nardus) javítja a szellemi éberséget és tisztulást.
  • Neroli vagy narancsvirágolaj (Citrus aurantium amara) A lélekre, a testre és a szellemre gyakorolt hatásáról ismert, az ókori Egyiptomban nagyra becsült olaj.

A 2014-es felülvizsgált összetételben a szantálfa a következőre cserélődött:

  • Royal Hawaiian Sandalwood illóolaj (Santalum paniculatum) érzelmileg kiegyensúlyozó és földelő. Bőrhidratáló tulajdonságai miatt értékelik.
Ref: Az esszenciális olajok kézikönyve

Melyek az Inner Child™ illóolajkeverék dokumentált felhasználási módjai?

 

Inner Child bármilyen helyzetben használható:

 

grounding  illóolajkeverék
  • egyensúly,
  • gyermekkori problémák,
  • letisztulás,
  • újraprogramozás,
  • félelem,
  • bánat,
  • bűntudat,
  • belső tudás és tudatosság,
  • negatív tapasztalatok,
  • megszállottság,
  • személyes növekedés,
  • bánat és
  • fogyás (érzelmi).

Mi az aromás hatása az elmére?

Ez az aroma nyugtató és kiegyensúlyozó az érzelmek számára.

Mi az Inner Childillóolajkeveréknek mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

Amikor Isten bármely teremtménye negatív tapasztalatokat szenved el, a lélek megtörhet. Lassan és biztosan elveszítjük önmagunk egy részét, vagy tudatlanul másoknak adjuk.

Gyakran annyira összetörtek vagyunk, hogy a bezártság jeleit mutatjuk. Vagy életünk későbbi szakaszában kezdünk el olyan módon viselkedni, ami nem szolgál minket.

Amikor életünket mások szükségleteinek kiszolgálásával töltjük a sajátunk helyett, egyre távolabb kerülünk valódi énünktől és valódi célunktól.

Az Inner Child egyike azoknak a keverékeknek, amelyek segítenek visszahozni minket magunkhoz, a lényegünkhöz. Ha megtanuljuk elkezdeni szeretni és megismerni saját lelkünket, akkor valóban teljes életet élhetünk.

 

Melyik csakra érintett?

 

Megnyitja a gyökér, szakrális és napfonat csakrákat.

Hogyan használjuk?

NEAT (hígítatlanul), illetve

  • Cseppents néhány cseppet (2-4) a csuklóra, a fülek szélére, a nyakra és a halántékra
  • Közvetlenül belélegezve, porlasztva
  • Csakrára alkalmazva
  • Adj néhány cseppet (2-4) a fürdővizedhez
  • Aroma Freedom Technika alatt

Használható az Inner Childillóolajkeverék az állatoknál?

Igen, nagyszerű eredményeket lehet elérni ezzel az olajjal. Ha az elhanyagolás jelei észlelhetőek egy kutyán, macskán, lovon vagy bármi állaton, akkor ez az olaj a SARA-val és a Joy-val együtt segít visszaállítani valódi isteni természetüket.

 

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban: Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

Általánosságban elmondható, hogy biztonságos 2 évesnél idősebb gyermekek számára. Viszont, mivel fototoxikus, kerüld a közvetlen napfény hatását a használat után 12 óráig. Bőrérzékenységet okozhat.

Terhesség esetén vagy ha orvosi felügyelet alatt állsz, orvosoddal konzultálj előtte.

 

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Viseld az Inner Child-ot illóolajos parfümként. Megnyugtat, és kellemes illatod lesz!

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

 

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Illóolajkeverékek - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más keverékekre?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos keverékekről!

error: Védett tartalom !!