Az Aroma Freedom illóolajai

Az Aroma Freedom Technika gyakorlat alatt az alábbi illóolajokat használjuk:

 

Levendula

Nyugtató, relaxáló, kiegyensúlyozó, mind fizikailag, mind érzelmileg. A levendula fejleszti a koncentrációt és a mentális éberséget. A Miami Egyetem egyik kutatása kimutatta, hogy a levendula inhalálásával az agy bétahullámai megnövekednek, mely magasfokú összpontosítást eredményez. Ezenkívül csökkenti a depressziót és fejleszti a kognitív képességeket (Dr. Diego, és társai, 1998). Az Osaka Kyoiu Egyetem egyik tanulmánya szerint a levendula csökkenti a mentális stresszt és növeli az éberséget (Motomura, 2001)

A Levendula illóolaj  érzelmi hatásairól ITT olvashatsz többet.

Tömjén

Édes, meleg, balzsamhoz hasonló aromája van, ami a szellemet élénkíti, serkenti. Mindenekelőtt segít a spirituális kapcsolatokat megjeleníteni és erősíteni, mint például saját magunk megtalálása. Továbbá nyugtató hatása is van, ami a koncentráció javításában, a stressz, és kétségek legyőzésében segíthet. Élénkíti a spirituális éberséget, elősegíti a meditációt, fejleszti a figyelmet és lélekemelő hatása van.

A Tömjén illóolaj  érzelmi hatásairól ITT olvashatsz többet.

Stress Away – Stresszoldás

Ez a könnyed, illatos keverék békességet és nyugalmat teremt gyermekek és felnőttek részére egyaránt, valamint segít a mindennapos stressz és feszültség enyhítésében. A hétköznapi stresszhelyzetek megélését könnyíti, fejleszti a mentális válaszreakciókat, visszaállítja higgadtságunkat, elősegít a relaxációt és csökkenti a vérnyomást.

Összetevők: Copaiba, Lime, Cédrusfa, Vanília, Ocotea, Levendula

A Stress Away illóolajkeverék  érzelmi hatásairól ITT olvashatsz többet.

Inner Child – Belső Gyermek

Amikor bántalmazzák a gyerekeket, ők elszakadnak belső gyermeki énjüktől, vagy identitásuktól, és ez mindig zűrzavart okoz. Roncsolódik személyiségük, és olyan problémák keletkeznek, melyek gyakran csak a felnőttkor elején, vagy közepén kerülnek felszínre, és gyakran Mid-life (életközepi) válságnak tartják. Ez az illatanyag stimulálja a memória válaszokat, és segítséget nyújt, hogy újra egyesülhessünk belső énünkkel, identitásunkkal. Ez az első lépés érzelmi egyensúlyunk megtalálásához.

Összetevők: Narancs, Mandarin, Ylang-ylang, Jázmin, Szantálfa, Indiai citromfű, Fekete luc, Keserű narancs

Az Inner Child illóolajkeverék  érzelmi hatásairól ITT olvashatsz többet.

Release – Elengedés

Ez az olajkeverék eltávolítja a haragot és a traumák okozta méreganyagot a májból az érzelmi jólét megteremtésének érdekében. Megnyitja a tudatalattit a tobozmirigy stimulálásával, hogy a mély traumák távozhassanak. Az egyik legerősebb érzelmi mankót nyújtó esszenciális olajkeverék.

Összetevők: Ylang-ylang, Olivaolaj, Lavandin, Geránium, Szantálfa, Kék Varádics

A Release illóolajkeverék  érzelmi hatásairól ITT olvashatsz többet.

Believe – Hit

A Believe felszabadítja azt a határtalan potenciált, mely mindannyiunkban lakozik. Helyreállítja a reményt, lehetővé teszi a teljes egészség, boldogság és vitalitás megérzését. Frissítő keverék, ami az érzelmi világunkra erősítő, kiegyenlítő hatást gyakorol. Segít a kétségeket megoldani, így a tudat egy magasabb szintjére tud lépni. Segíti az egészséget, boldogságot és az életélvezetet még intenzívebben megélni.

Összetevők: Balzsamfenyő, Koriander, Bergamott, Tömjén, Szúrós luc, Ylang-ylang, Geránium

A Believe illóolajkeverék  érzelmi hatásairól ITT olvashatsz többet.

Transformation – Átalakulás

A múltban szerzett elfojtott traumák és tragédiák bár kívül kerülhetnek látóhatárunkon, elménkből kétségkívül nem távolíthatjuk el őket. Emlékeinket, akár kellemes, akár rosszak, sejtjeinkbe égetve őrizzük. Az elraktározott negatív érzelmeket örömmel, reménységgel, és bátorsággal kell felcserélnünk. Emlékeink legmélyebb rekeszét is elérve, a Transformation képessé tesz arra, hogy hitrendszerünkben változtatásokat vigyünk végbe, és fenntartsuk azokat. Viselkedésünk átváltoztatásához elengedhetetlenek a pozitív, felemelő hiedelmek.

Összetevők: Citrom, Borsmenta, Muskotályzsálya, Szantálfa, Szúrós luc, Szentelt tömjén, Kardamom, Palo Santo, Ocotea

A Transformation illóolajkeverék  érzelmi hatásairól ITT olvashatsz többet.

Klikk IDE, ha szeretnél olajokat rendelni.

error: Védett tartalom !!