2023. áprilisában indul!!!!

FIGYELEM!

Az érzelmi egészséged lázongó ereje beszél:

Most olyan helyre lépsz be, ahol a fájdalmadat erővé változtatjuk

és nagyon örülök, hogy velem tartasz!😍

Önfejlesztés lépésről lépésre

Csatlakozz egy csodálatos csoporthoz, melynek tagjai elköteleződtek amellett, hogy érzelmileg és lelkileg felemeljék magukat és egy erősebb, hitelesebb változatukat hozzák ki magukból!

Az Önfejlesztés lépésről lépésre program azért jött létre, hogy havi szinten fókuszáltan és tudatosan fejlesszük önmagunkat egy adott témában. A témák változatosak, izgalmasak, és ami nagyon fontos: egymásra épülnek. Így ahogy haladsz előre a témákkal, úgy fogod észrevenni az erősödő személyes energiád útmutatásait a boldogabb, szabadabb és elégedettebb élethez.

A PROGRAM TARTALMA

Minden hónap hasonlóan van felépítve. A hónap első vasárnapján kapod meg a hozzáférést az aktuális témához. Regisztrálni csak a kezdés előtti 3 napban lehet, ezzel is motiváljuk egymást, hogy együtt haladjunk a feladatokkal és tudatosan fejlesszük életünk adott részét. A jelentkezők a nulladik pillanatban egy tudástárat kapnak, hogy mindenki hasonló szinten tudja kezdeni a programot. Ez a tudástár videóanyagból, letölthető PDF fájlokból és hasznos cikkekből áll.

Minden téma 4 részre van felosztva:

  1. hét

  Az első hét egy 25-30 perces a havi témához kapcsolódó webinárral fog kezdődni, melyet az oktatás felületen vissza tudsz nézni egészen a 4. hét végéig. Ezt a webinárt a saját tempódban, bármikor visszanézheted. A témához tartozó munkafüzet első részét megkapod egy rövid instrukciós videóval együtt. A munkafüzet kitöltése segít a célmondatod meghatározásában, amin szerdán este 7-kor dolgozhatsz a többiekkel együtt a csoportos online Aroma Freedom levezetés alatt.

  2. hét

  A következő héten a munkafüzet második részét kapod meg a rövid instrukciós videóval együtt, amit szintén ki kell töltened ahhoz, hogy a  szerda este 7-kor tartott csoportos online Aroma Freedom gyakorlatlevezetés alatt meg tudd tisztítani a célodat a negatív gondolataidtól.

  3. hét

  5 napos Aroma Boost kihívás a havi témával kapcsolatban. Minden reggel 8-kor egy Aroma Boost levezetésen vehetsz részt, aminek a lényege, hogy összeírod milyen feladatokat szeretnél mindenképpen elintézni aznap és  a gyakorlat segítségével megszabadulsz a visszatartó érzelmektől és egy nagy adag lendületet kapsz, ami kitart egész estig.

  4. hét

  Q&A videó keretén belül válaszolok a hetekben felmerült kérdésekre, és szerda este 7-kor lesz még egy lehetőség egy csoportos online Aroma Freedom levezetésre a témáddal kapcsolatban, s ezzel le is zárjuk a hónap témáját.

  A program anyagai az oktatási felületen lesznek megtalálhatóak, valamint egy Facebook-csoporton belül kérhetsz segítséget, oszthatsz meg tapasztalatot.

  A program nem titkolt célja, hogy a tudásanyagon felül egy közösségépítő, pozitív szerepe is legyen.

  A programban az anyagok csak akkor lesznek elérhetőek, ha bizonyos feladatokat elvégzett a jelentkező. Az aktuális hónapban hétfőn kezdődik el a kurzus (minden hónapban picit eltér a kezdő dátum). Bármikor is jelentkezel a programba, az első modullal fogod kezdeni. Mivel ezek a témák egymásra épülnek, ahhoz, hogy te elérd a legnagyobb fejlődést, végig kell rágnod magad minden egyes témán, ha tetszik, ha nem. 

  Mit is kapsz tehát egy hónapon keresztül egy coach óradíjának töredékéért, amely akár százezres nagyságrend is lehet?

  bevezető anyag

  BEVEZETŐ TUDÁSTÁR

  Minden, amit fontos tudni ahhoz, hogy ezen az önfejlesztői programon részt tudj venni. Előadás, videó, cikkek, PDF fájlok

  önfejlesztő webinárok

  ELŐADÁS A HAVI TÉMÁVAL KAPCSOLATBAN

  Minden hónapban egy 25-30 perces előadás az adott témával kapcsolatban. Megnézzük a kapcsolódó fogalmakat, miért is fontos ez a téma és hogyan álljunk neki a hónapnak.

  ÖNFEJLESZTÉST TÁMOGATÓ MUNKAFÜZETEK

  Minden hónapban egy témára szabott munkafüzet, feladatokkal, tesztekkel, kérdésekkel, amelyek segítenek meghatározni min szeretnél dolgozni, fejlődni A munkafüzetekhez rövid instrukciós videókat is találsz az oldalon.

  csoportos levezetés

  CSOPORTOS LEVEZETÉSEK

  Szerda estéken tartott csoportos levezetések alkalmával megtisztítjuk a célokat a negatív gondolatoktól,így folyamatos fejlődésnek leszel kitéve.

  Aroma Boost kihívás

  BÓNUSZ: MINI KIHÍVÁS

  Harmadik héten egy 5 napos Aroma Boost kihívás segítségével még hatékonyabban fogod elvégezni a napi teendőidet.

  megerősítő mondatok

  BÓNUSZ : MEGERŐSÍTŐ MONDATOK

  Minden hónap témájához kapsz 20 megerősítő mondatot tartalmazó PDF fájlt. Ez segíteni fog abban, hogy a célodhoz vezető utadon erősítsd magad.

  3 OK miért csatlakozz ma…

  Az AFT Kulbtagság 3 legnagyobb előnye

  Egymásra épülő önfejlesztői témák

  A tagságod alatt minden hónapban egy új témát veszünk górcső alá. Ezek a témák egymásra épülnek, így bármikor is csatlakozol hozzánk, biztos lehetsz benne, hogy nem maradsz le semmiről. Minden témához kapsz egy munkafüzetet, amelynek segítségével tudsz dolgozni magadon és meghatározhatod azokat a célokat, amiket el szeretnél érni.

  Egy motíváló és segítő közösség része leszel

  Habár a levezetések alkalmával nagy csoportban fogsz részt venni. Minden újonnan induló csoportnak egy külön Facebook-csoportja lesz, így egymást támogathatjátok utatokon és kapcsolódhattok egymáshoz. Bátorítok is minden résztvevőt, hogy ossza meg tapasztatlatát, gondolatait, mert mindenkinek ugyanaz a célja: FEJLŐDÉS!🌱

  Mini kihívások a folyamatos fejlődésért

  Minden hónap harmadik hetében részt vehetsz egy 5 napos mini kihíváson, ami 15 percet vesz el csak a napodból, de hihetetlen hatással lesz a hetedre!🤩 Ezt garantálom!

  Többféle kihívások lesznek a program alatt, kisebb-nagyobb ajándékokkal.🎁 Olyanokkal, amelyekért érdemes lesz végigcsinálni a programot!

  A Klubtagság ára 9.800Ft/hó. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a Stripe rendszere felel.

  Énképem munkafüzet

  Első hónap témája:

  ÉNKÉPEM

   Az Énkép lehetővé teszi, hogy azonosítsuk a múltból eredő korlátozó viselkedéseinket és tudattalan gondolatainkat, majd ezeket módosítva megszabaduljunk tőlük. Többféle módszerrel érhetjük el ezt a célt. Az új célok eléréséhez gyakran önmagunk új oldalát, esetleg oldalait kell felfedeznünk, amihez belső erőforrásainkat is felhasználhatjuk.

   A módszerrel a bizonytalanságot állandó bizonyossággá változtathatjuk, és pozitív énképet építhetünk ki a korábbi negatív helyett. Az élményeink belső felépítésének módosításával könnyen elérhetjük a változást.

   Még csak most ismerkedsz a Young Living illóolajokkal?

    

   A legjobb indulás a Premium kezdőkészlet. 12 db illóolaj, 1 diffúzor, 2 zacskó NingXia ital és marketinges kiegészítők vannak a csomagban.

   Kérlek, ha úgy gondolod, hogy megindulnál az olajokkal, vedd fel velem a kapcsolatot, így megtudhatod, mi a személyes ajándékom, ami a kezdőcsomag mellé jár.

    

   Ha szeretnél többet olvasni a kezdő csomag olajainak érzelmi hatásáról ITT megteheted.

   Válaszok a Gyakran Ismételt Kérdésekre

   Hogyan fogom megkapni az Aroma Freedom Klub havi előadásait?

   Az Aroma Freedom Klub előadásai digitálisak. Klubtagságod igénylése után megkapod a hozzáférési adataidat, mellyel egy online felületen tudsz belépni fiókodba. Ebben a fiókban fogod látni az aktuális, és korábbi élő előadások felvételeit.

   Kell regisztrálnom az élő online előadásokra?

   Klubtagságod ideje alatt a webinárokra automatikusan kapsz meghívót. Nem kell külön regisztrálnod az eseményre.

   Hogyan tudom kifizetni a Klub havidíját?

   A Klub havidíját kizárólag bankkártyával tudod kifizetni. Ezen megoldás a lehető legkényelmesebb számodra, hisz amennyiben szimpatikusnak találod havi anyagainkat, az esetben a havidíjat kényelmesen, automatikusan le tudjuk tőled vonni havonta. Természetesen a tagságodat bármikor könnyedén le is mondhatod, ekkor nem terheljük tovább a kártyádat. Bankkártya adataidat nem Mi tároljuk, így nem is ismerjük azokat. A fizetésért a Paylike rendszere felel.

   Hogyan történik a havidíj számlázása?

   Minden befizetésről automatikusan kiállítódik egy számla, amit a fiókodba belépve fogsz majd elérni. Minden hónapban a fizetésed fordulópontján automatikusan terhelésre kerül a kártyád, és levonásra kerül az adott hónap havidíja.

   Fix havidíj és semmi rejtett költség?

   Az Aroma Freedom Önfejlesztők Klubjában a tagságod díja fix, nincs semmi rejtett költség, hűségnyilatkozat, vagy bármi más. Ez egy nagyon egyszerű modell. Ha a későbbiekben a havidíj emelkedik, az aktív előfizetéssel rendelkezők megtarthatják az eredeti ár mellett a tagságukat.

   Hogyan érem majd el a korábbi hónapok anyagait?

   A Klubtagok , az idő alatt folyamatosan, a felhasználói fiókodból fogod elérni az aktuális havi és a korábbi hónapok élő előadásainak felvételeit. Tehát a tagságod ideje alatt tartott webinárokat, folyamatosan, korlátozás nélkül el tudod érni, beleértve a korábbi hónapok webináriumjait is.

   Hogyan tudom lemondani az Aroma Freedom Klubtagságot?

   Természetesen mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy elégedett legyél, azonban ha mégis le szeretnéd mondani klubtagságod, az esetben bármikor kötetlenül megteheted. Ilyenkor a fiókodba belépve egyszerűen, egy gombnyomással le tudod mondani a Klubtagságot, mely azonnal megszünteti az előfizetésed.

   error: Védett tartalom !!