Aroma Freedom

Az Aroma Freedom Technika, azaz az Aroma Szabadság Technika, egy speciális módszer, amely olyan negatív gondolatok, érzelmek és emlékek elengedését szolgálja, amelyek megakadályoznak célunk elérésében és álmaink megvalósításában. Ennek az a célja, hogy az ember érzelmi energiáit pozitív irányba terelje, a növekedés és terjeszkedés felé, a félelem, kétség vagy bénultság helyett. A Young Living illóolajokat használjuk arra, hogy kiváltson egy állandó változást abban, ahogyan saját magunkat látjuk és ahogy a világot megítéljük.

Aroma Reset

Az Aroma Reset Technika, másnéven az Aroma Újraindító Technika mindenki számára egy gyors megoldást nyújt a hétköznapi rohanásban. Amikor egy telefonbeszélgetéstől stresszes vagy, amikor késel és idegesen, kapkodva kezded a napodat, vagy csak szimplán elfelejtettél valamit, amiért bosszússá válsz, akkor kell elvonulnod két percre, hogy elereszd ezeket a negatív érzéseket és újraindítsd magadat. Jól hangzik, nem?

Aroma Boost

Az Aroma Boost Technika, az Aroma Reset Technikának a továbbfejlesztett változata. Itt már nem csak elengedjük a negatív érzéseket, de meg egy kis pozitívval fel is turbózzuk a napunkat. Képzeld el, hogy stresszes vagy, mert vizsgázni fogsz másnap. Pár perc alatt elengeded az összes negatív érzést, ami blokkolt a vizsgára készüléskor (ez az Aroma Reset), es adsz magadnak egy pozitív löketet azzal, hogy megerősíted magadban azt, hogy „átmész a vizsgán”

Memory Resolution

Volt már olyan, hogy nem tudtad túltenni magad valamin? Lehet ez akár egy gyerekkori emlék, akár a közelmúltban történt esemény. Akármikor rágondolsz, ugyanúgy érzel es ugyanazt érzed a testedben, mint amikor maga az emlékkép kialakult. A Memory Resolution Technika, azaz az Emlék Felbontó Technika nagyon egyszerű módon segít elengedni ezekhez az emlékekhez fűződő erős intenzitású érzelmeket.

error: Védett tartalom !!