Kakukkfű

Kakukkfű

A kakukkfű illóolaj serkentő hatású lehet, és segíthet felfrissíteni és felpezsdíteni az elmét és a testet. A kellemes illata enyhülést hozhat az agyban és az idegrendszerben, segítve a relaxációt és a nyugalmat. Segíthet növelni a mentális fókuszt és koncentrációt, valamint önbizalom-erősítő hatással rendelkezhet, és segíthet leküzdeni az önkorlátozó gondolatokat és érzéseket.

bővebben
Citrus Fresh™ illóolaj-keverék

Citrus Fresh™ illóolaj-keverék

A Citrus Fresh™ a jobb agyféltekét stimulálja, ezáltal javítja a kreativitást és a kényelmet, megsemmisíti a szorongást, és illatosítóként is remekül működik. Porlasztva tiszta, friss illatot teremt a környezetedben.

bővebben
Jade lemon

Jade lemon

A Jade Lemon illóolajnak frissítő és élénkítő hatása van az érzelmi állapotunkra. A citrusos illat segíthet felfrissíteni az elmét, növelni a koncentrációt és javítani a hangulatunkon. Ezenkívül olyan pozitív érzelmeket, mint például boldogságot, vidámságot és derűt is segíthet előidézni.

bővebben
Lime

Lime

A frissítő és citrusos illatú Lime olaj gyakran energetizáló és felfrissítő hatással van a hangulatra. A Lime illatának frissessége és citrusos jegyei boldogságot és optimizmust sugározhatnak. Használata lehetőséget adhat a pozitív gondolkodás előmozdítására és a stressz csökkentésére.

bővebben
Present Time™ illóolaj-keverék

Present Time™ illóolaj-keverék

Ez az olajkeverék olyan erősítő illatanyag, mely segít megélni az adott pillanatot. Ha a múltban ragadunk, megbánással együtt élve, betegségek alakulhatnak ki. Az előrehaladás és a siker kulcsa az, ha megéljük jelenünket

bővebben
Lady Sclareol™ illóolaj-keverék

Lady Sclareol™ illóolaj-keverék

Ez az olaj, mely fitoösztrogénekben gazdag, rendkívüli illatával csodálatos viseletnek számít.
Erősíti a női attribútumokat, hangulatjavító és ösztrogén-növelő tulajdonságával. A PMS
tüneteit is hatékonyan enyhíti.

bővebben
Cédrusfa

Cédrusfa

Stimulálja az agy limbikus területét (az érzelmek központját), stimulálja a tobozmirigyet, mely melatonint termel. Dr. Terry Friedmann klinikai tesztek során kimutatta, hogy ez az olaj alkalmas lehet az ADD és az ADHD (figyelemhiányos zavar) kezelésére, gyermekek esetében. Nyugtató, tisztító hatású.

bővebben
Pacsuli

Pacsuli

Nyugtató aroma, mely tisztítja az elmét, segít a féltékenység, megszállottság és a bizonytalanság leküzdésében.

bővebben
Sacred Mountain™ illóolaj-keverék

Sacred Mountain™ illóolaj-keverék

A hegyi aromák erőt, stabilitást, védelmet sugároznak, azt az érzést nyújtják, hogy bármire képesek vagyunk, azzal a spirituális érzéssel, hogy szent környezetben vagyunk.

bővebben
Neroli

Neroli

Neroli, azaz keserű narancs illóolaj természetes nyugtatószer depresszió és szorongás esetén. Megerősíti, és stabilizálja az érzelmeket, magabiztosságot, bátorságot ad, elűzi a reménytelenség érzését, boldogságot, békét, érzékiséget teremt. Segíti a pillanatok megélését.

bővebben
Citromfű

Citromfű

Melissa, azaz a mézelő citromfű illóolaj lágyan kihozza az emberek karakterisztikáját. Nyugtató, felemelő, harmonizálja az érzelmeket. Segít az érzelmi gátak eltávolításában, pozitív életszemléletet sugalmaz.

bővebben
Clarity™ illóolaj-keverék

Clarity™ illóolaj-keverék

Elősegíti az elme tisztulását, erősíti a mentális éberséget és vitalitást. Megnöveli az energiaszintet, nagy hangsúlyt fektet a lélekre és az elmére.

bővebben
Eukaliptusz

Eukaliptusz

Az eukaliptusz illóolaj segíti a légzést, és megszünteti a torokfájást, így elősegítve az érzelmek szabad áramlását. Emellett gyakran használják stressz és szorongás enyhítésére, mivel nyugtató hatása is van. Az olaj segíthet megnyugtatni az elmét és ellazítani az izmokat, ami hozzájárulhat a belső harmónia és nyugalom megteremtéséhez.

bővebben
Vadmurok

Vadmurok

A sárgarépa magjából nyert illóolajnak kellemes, édes és fűszeres illata van, amely nyugtató hatással lehet az emberi szervezetre. Serkentő és hangulatjavító hatása is ismeretes.

bővebben
Grépfrút

Grépfrút

Frissítő és felemelő. A Mie Egyetem egy tanulmánya során kimutatták, hogy a citrusaromák erősítik az immunrendszert, segítik a relaxációt, és enyhítik a depressziót. (Komori, és társai, 1995)

bővebben
Jázmin esszencia

Jázmin esszencia

A jázmin kedélyjavító, ellensúlyozza a reménytelenséget, idegi kimerültséget, szorongást, depressziót, közönyt és a kedvetlenséget

bővebben
Forgiveness™ illóolaj-keverék

Forgiveness™ illóolaj-keverék

Ez az olajkeverék a sérült és negatív érzelmek elengedéséhez asszisztál, segít megszabadulni a negatív energiáktól, hogy hátrahagyhassuk a múlt terheit, és magasabb tudatossági szinte léphessünk. Arra invitál minket, hogy felejtsünk, és lépjünk túl a múlt történésein.

bővebben
Tranquil™ roll-on

Tranquil™ roll-on

Tranquil™ roll-on, levendulából, cédrusból és római kamillából összeálló illóolaj-keverék, golyós applikátor formában kerül forgalomba, kényelmes, hordozható formáját biztosítja a relaxációnak és a stressz enyhítésének. A három olaj kombinált hatása egyaránt felemelő és lazító, hatékonyan segíti az álomba merülést és a stressz csökkentését.

bővebben
Live Your Passion illóolaj-keverék

Live Your Passion illóolaj-keverék

Live Your Passion illóolaj-keverék fokozza az életkedvet és javítja a belső energiát, hogy kifejezetten segítsen az embereknek motiváltan és izgatottan haladni az álmuk felé vezető úton.

bővebben
Envision™ illóolaj-keverék

Envision™ illóolaj-keverék

Envision™ illóolaj-keverék megújítja összpontosítási képességünket, stimulálja a kreatív, intuitív képességeket, melyek a kitűzött célok és álmok elérését szolgálják. Feléleszti belső vezetőnket, függetlenségünket és segít félelmeink és érzelmi blokkjaink felszámolásában.

bővebben
Inspiration™ illóolaj-keverék

Inspiration™ illóolaj-keverék

Az Inspiration™ illóolaj-keveréket azért alkották meg, hogy találjunk elménkben egy nyugodt helyet, és közelebb jutni kreatív központunkhoz, ahol a magasabb intuícióink működnek. Ezeket az olajokat az amerikai őslakosok használták spirituális tevékenységeikhez, imádkozáshoz, belső éberségük felélesztéséhez.

bővebben
Christmas Spirit™ illóolajkeverék

Christmas Spirit™ illóolajkeverék

A Christmas Spirit™ tisztító olajkeverék, mely az örökzöldek, a citrusok és a fűszerek illatával a téli ünnepek emlékét idézi, boldogságot, békét, örömöt és biztonságot árasztva.

bővebben
Gyömbér illóolaj

Gyömbér illóolaj

A gyömbér, katalizátorként működik, amely segít aktiválni az erőt, az energiát, a tisztaságot és a kezdeményezőkészséget, hogy segítse az életedet egy nagyobb harmónia és gyógyulás felé.

bővebben
Mandarin illóolaj

Mandarin illóolaj

Előmozdítja a boldogságot, a nyugalmat, segít a szorongás és az idegesség leküzdésében. A Mie Egyetem egy tanulmánya során kimutatták, hogy a citrusaromák erősítik az immunrendszert, segítik a relaxációt, és enyhítik a depressziót. (Komori, és társai, 1995).

bővebben
Szegfűszeg illóolaj

Szegfűszeg illóolaj

A szegfűszeg illóolaj felhasználása magában foglalja a spirituális területet is. A szegfűszegről azt mondják, hogy betekintést nyújt érzelmi diszkomfortunkba. Segít felismerni önszabotázsunk okait; és segít elengedni őket, mert azok már nem szolgálnak minket!

bővebben
PanAway™ illóolajkeverék

PanAway™ illóolajkeverék

Ez a nagyon népszerű olajkeverék nyugtató tulajdonságú, javítja a keringést és gyorsítja a gyógyulási folyamatot. Lelohasztja a duzzanatokat, az ízületi gyulladásból, reumából, izomgörcsökből, karcolásokból, görcsökből, ütésekből és zúzódásokból származó kellemetlen érzéseket. Érzelmi és mentális kimerültséget támogatja.

bővebben
Joy™ illóolajkeverék

Joy™ illóolajkeverék

A Joy™ illóolajkeverék mágneses energiát produkál, mely örömöt vonz a szívbe. Feléleszti a romantikát, segít túllépni a gyászon és a depresszión.

bővebben
Vetiver illóolaj

Vetiver illóolaj

Pszichológiailag stabilizáló, nyugtató. Segít megbirkózni a stresszel, és az érzelmi traumákkal. Dr. Terry Friedmann előzetes kutatásai során kiderült, hogy a vetiver hatékony lehet az ADD és ADHD kezelésében (figyelemhiányos rendellenesség) gyermekek esetében (Friedmann, 2002).

bővebben
R.C.™ illóolajkeverék

R.C.™ illóolajkeverék

Az R.C.™ egy olyan olajkeverék, amely segíthet a szomorúság és a bánat érzéseinél. R.C.™ számos megnyugtató olajat tartalmaz, amelyek elősegítik a könnyebb légzést, például az eukaliptusz, a borsmenta és a ciprus. Ha belélegezve használják érzelmi felemelés céljából, azonkívül, hogy felemeli az érzékeket, egy pillanat alatt segít kizökkenteni a fura hangulatból.

bővebben
SARA™ illóolajkeverék

SARA™ illóolajkeverék

Ez az igazán különleges olajkeverék lehetővé teszi, hogy egy olyan nyugodt mentális állapotba kerüljünk, ahol könnyedén megszabadulhatunk a szexuális és/vagy rituális bántalmazás traumáitól. A SARA™ segít megszabadulni más traumatikus fizikai és emocionális élményektől is.

bővebben
Peace & Calming® illóolaj-keverék

Peace & Calming® illóolaj-keverék

Ez az olajkeverék elősegíti a relaxációt, a mély békesség és az érzelmi jólét meglelését, tompítja a feszültséget és magasba emeli a lelket. Talpunkba masszírozva, egy igazán békés éjszakai pihenés előjátéka lehet. Megnyugtatja a túlságosan aktív, nehezen kezelhető gyerekeket. Oldja a depressziót, a szorongást, a stresszt és az álmatlanságot.

bővebben
KidScents® KidPower™ illóolajkeverék

KidScents® KidPower™ illóolajkeverék

KidScents® KidPower™ illóolajkeverék segít a belső erőnkhöz csatlakozni. Nem CSAK gyerekeknek!Tanulj meg mindent a csodálatos KidScents® Kidpower™ illóolajkeverékről! Magabiztos, bátor gyermekek nevelése igazi kihívás lehet. A KidPower™ egy olyan egyedi...

bővebben
Narancs illóolaj

Narancs illóolaj

Narancs illóolaj nyugtató, mégis központosító! Tanulj meg mindent a Narancs illóolajról!   A narancs a nyugalmat és a békét támogatja. A természetben előforduló d-limonénben gazdag. Használj narancs illóolajat a béke érzésének elősegítésére! A narancs...

bővebben
Gathering™ illóolajkeverék

Gathering™ illóolajkeverék

Gathering™ illóolajkeverék segít az utunkra összpontosítani!Tanulj meg mindent a csodálatos Gathering™ illóolajkeverékről! Ez a keverék egy spirituális olajkeverék, amely galbanum, szantálfa, tömjén és lucfenyő szent olajait tartalmazza. Mindezeket az olajokat...

bővebben
Palo Santo illóolaj

Palo Santo illóolaj

Palo Santo illóolaj, másnéven "Szent Fa", spirituális kapcsolatot és támogatást kínálTanulj meg mindent a Palo Santo illóolajról! A tömjénhez hasonlóan a palo santo spirituális olajként ismert, és szent fának nevezik. Az inkák a szellem megtisztítására és a negatív...

bővebben
Light of Hope illóolajkeverék

Light of Hope illóolajkeverék

Light of Hope illóolajkeverék, szerezd vissza belső erődet és reményekkel tele lépj előre!Tanulj meg mindent a Light of Hope illóolajkeverékről!   A Light of Hope illóolajkeveréket kifejezetten azért hozták létre, hogy reményt adjon a jövőre nézve mentális,...

bővebben
Thieves® , a sztori

Thieves® , a sztori

A Thieves tolvajokat jelent. Ezek a tolvajok történetesen kereskedők és fűszerkereskedők voltak, akik fahéjat és szegfűszeget importálták Indiából.A pestis idején, a 15. században a különböző országok királyai elrendelték a nemzetközi kereskedelem és a hajózás...

bővebben
Thieves® illóolajkeverék

Thieves® illóolajkeverék

Thieves® illóolajkeverék, kitisztít és megtisztít!Tanulj meg mindent a Thieves® illóolajkeverékről!   A Thieves® az egyik legkiválóbb illóolajkeverék, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy porlasztva tisztítsa meg az elmét vagy a környezetet, magunkon...

bővebben
Damaszkuszi rózsa illóolaj

Damaszkuszi rózsa illóolaj

Damaszkuszi rózsa illóolaj. Felemeli az elmét és megnyitja a szívet!Tanulj meg mindent a Damaszkuszi rózsa illóolajról! A Damaszkuszi rózsa illóolaj, bódító aromája enyhíti a stresszt! Több ezer éve használják bőrápolásra, tökéletes a száraz vagy öregedő bőrre. Erős...

bővebben
Copaiba illóolaj

Copaiba illóolaj

Copaiba illóolaj. Enyhíti a fizikai kellemetlenségeket Tanulj meg mindent a Copaiba illóolajról!   A Copaiba illóolaj egy csodálatos illóolaj, amelyet hagyományosan a szervezet irritációra adott természetes válaszának támogatására és az egészséges emésztés...

bővebben
Gentle Baby™ illóolajkeverék

Gentle Baby™ illóolajkeverék

Gentle Baby™ illóolajkeverék, a biztonságos olaj szülés előtt és után!Tanulj meg mindent a Gentle Baby™ illóolajkeverékről! A Gentle Baby™ egy gyengéd olajkeverék, amelyet anyukáknak, leendő anyukáknak és még újszülötteknek is terveztek! Tíz terápiás minőségű...

bővebben
En-R-Gee™ illóolajkeverék

En-R-Gee™ illóolajkeverék

En-R-Gee™ illóolajkeverék, a belső energia új formulájaTanulj meg mindent az En-R-Gee™ illóolajkeverékről! Az En-R-Gee™ illóolajkeverék olyan olajok felemelő keveréke, amelyek természetesen energizálnak; és szellemi éberséget hoznak. Hagyományosan a szerecsendiót, a...

bővebben
Transformation™ illóolajkeverék

Transformation™ illóolajkeverék

Transformation™ illóolajkeverék, az elengedés új formulájaTanulj meg mindent a Transformation™ illóolajkeverékről!   A Transformation™ illóolajkeverék felszabadítja az ellenállást a változó negatív érzelmekkel és az agy limbikus rendszerében lévő hitrendszerekkel...

bővebben
Harmony™ illóolajkeverék

Harmony™ illóolajkeverék

Harmony™ illóolaj-keverék, kiegyensúlyozza a csakrákat és az energiaközpontokatTanulj meg mindent a Harmony™ illóolaj-keverékről! A Harmony™ illóolaj-keverék egy nagyon erős spirituális és érzelmi olajkeverék, amely tizenhét terápiás minőségű olajat tartalmaz!...

bővebben
Shutran™ illóolajkeverék

Shutran™ illóolajkeverék

Shutran™ illóolajkeverék, önbizalmat erősítő keverék.Tanulj meg mindent a csodálatos Shutran™ illóolajkeverékről! A Shutran™ egzotikus és ritka olajok csodálatos keveréke, amely harmonizálja a férfi és női energiákat, de az ylang ylangtól sokkal eltérőbb módon....

bővebben
Gratitude™ illóolajkeverék

Gratitude™ illóolajkeverék

Gratitude™, a hála illóolajkeveréke. Lecsillapítja, megnyugtatja és megszelidíti az elmét, miközben ellazítja a testet!Tanulj meg mindent a csodálatos Gratitude™ illóolajkeverékről!   Ez a keverék elősegíti a hála és az elismerés érzelmeit. Amikor azokra a...

bővebben
Inner Child™ illóolajkeverék

Inner Child™ illóolajkeverék

Inner Child™ illóolajkeverék. Megnyugtat és újra összekapcsol a benned élő  belső gyermekkel!Tanulj meg mindent a csodálatos Inner Child™ illóolajkeverékről! Ez a keverék egy nagyon nyugtató keverék, és csodálatos illata van! Kifejezetten arra tervezték, hogy újra...

bővebben
Release™ illóolajkeverék

Release™ illóolajkeverék

Release™ illóolajkeverék segít Neked. Engedd el azt, ami visszatart!Tanulj meg mindent a csodálatos Release™ illóolajkeverékről! Ez a keverék egy nagyon hatékony keverék a sejtszinten tárolt negatív emlékek felszabadítására. Ez az olaj nagyon hasznos a harag és más...

bővebben
Májproblémák lelki okai

Májproblémák lelki okai

Májproblémák lelki okai MÁJ (általában) A májbajok a saját viselkedésemből származnak. A felgyülemlett frusztrációim, a gyűlölködéseim, a féltékenységem, az agresszivitásom mind-mind májproblémák megjelenésének rizikófaktorait növelik. Ezek az érzések egy vagy több...

bővebben
Gyász támogatása illóolajokkal

Gyász támogatása illóolajokkal

A gyász támogatásához szeretnék mutatni nektek pár Young Living illóolajat, ami a mindennapok átvészelésében nagy segítséget tudnak nyújtani. Természetesen a gyász folyamatába nem beavatkozni szeretnénk ezekkel az illóolajokkal ás keverékekkel, hanem a megrohanó érzelmek, emlékek kezeléséhez használjuk őket.

bővebben
Komplikált gyász fajtái – folytatás

Komplikált gyász fajtái – folytatás

Krónikus gyásznak nevezi a szakirodalom, ha az érintett nem hatékony feldolgozási és alkalmazkodási stratégiát követ, a gyászfolyamat valamely állomása aránytalanul elhúzódik és egy stagnáló helyzet áll fenn.Olyan helyzetre kell gondolni, amikor például valaki nem...

bővebben
Komplikált gyász fajtái

Komplikált gyász fajtái

Sok mindenről esett szó az elmúlt időszakban, de talán a legfontosabb, hogy végignéztük, hogy a gyászoló "normális esetben" milyen szakaszokon megy át a saját gyásza megélése közben. Azonban vannak olyan esetek, amikor valami külső/belső dolog hatására nem a...

bővebben
A gyászfeldolgozás szakaszai – folytatás

A gyászfeldolgozás szakaszai – folytatás

A gyász harmadik fázisa, a tudatosulás és realizálódás időszaka, mely a leghosszabb és a legnehezebb szakasza a gyász feldolgozásának! Leginkább az érzések teljes kavalkádja jellemzi. Ebben a szakaszban a legnagyobb az érzelmi hullámzás. Olyan érzések váltják egymást,...

bővebben
A gyászfeldolgozás szakaszai

A gyászfeldolgozás szakaszai

Egy általánosan elfogadott modell szerinti elemzés a gyász feldolgozásainak szakaszairól. Ugyan szakaszoknak nevezzük, és a szakértők is így hívják, de nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy ezek nem szigorúan egymást követő szakaszok, Ezek a folyamatok átnyúlhatnak...

bővebben
Kamaszkori problémák és az Aroma Freedom

Kamaszkori problémák és az Aroma Freedom

Hogyan segíthet a kamaszkori promlémák megoldásában az Aroma Freedom technika? Úgy, hogy ha a serdülő fiatal megtanulja használni a technikákat, megtapasztalja, hogy önmaga képes segíteni önmagán, így már a kamaszkori problémákkal meg tud küzdeni. Ekkor oldódni tud a...

bővebben
Az önszeretet 6 pillére

Az önszeretet 6 pillére

Az önszeretet egy természetes állapot. A boldogság is egy természetes állapot. Amikor egy csecsemő megszületik, tiszta öröm jön ki belőle – nyilvánvalóan nem akkor, amikor fáradt. Vannak idők, amikor egyáltalán nem vidám, de amikor minden rendben van vele, az az...

bővebben
Évösszegzés Aroma Freedom módra

Évösszegzés Aroma Freedom módra

 Átnéztem a 2020 január elsejei fogadalom listámat.  Íme: 10 álom, amit szeretnék elérni/megvalósítani (ezekre szintén később egyenként kitérek):  A házunkat otthonná tenni?  Az erőszakmentes (empatikus) kommunikációt elsajátítani? A nap indító rutint...

bővebben
Érzelmi illóolaj, az Inner Child

Érzelmi illóolaj, az Inner Child

Ahogy tegnap ígértem nektek, már is hozom az első érzelmi illóolajat. Az Aroma Freedom folyamathoz használt érzelmi illóolajkeverékeket kifejezetten a negatív emlékek feldolgozására fejlesztették ki. Az első, amit be szeretnék nektek mutatni, az Inner Child...

bővebben
Aroma Freedom Technika és az illóolajok

Aroma Freedom Technika és az illóolajok

Az olajok és az Aroma Freedom.   Biztosan veletek is előfordult már, hogy beleszagoltatok egy régi parfümös üvegbe és elkezdtek feljönni emlékek abból az időszakból, amikor azt az illatot használtátok. Vagy sétáltatok az utcán és megcsapott...

bővebben
Aroma Freedom Technika

Aroma Freedom Technika

Ez a technika az Aroma Freedom Technika.  Ahogy már említettem nektek, mindegyik technika önmagában is megállja a helyét, azonban szépen egymásra is lehet őket építeni. A TMRT a tudatos emlékek feloldását szolgálja, az Aroma Reset a közelmúlt és a jelen érzéseit,...

bővebben
Halogatás technikája – Aroma Boost

Halogatás technikája – Aroma Boost

Vajon hogyan segít nekem a halogatás technikája? Magáról a halogatás technikájáról, azaz az Aroma Boostról már írtam egy posztot, most egy kicsit másabb oldalról szeretném megvilágítani a témát. Miközben azon gondolkodtam, hogy hogyan meséljek neked erről a...

bővebben
Stresszoldó technika – Aroma Reset

Stresszoldó technika – Aroma Reset

Stresszoldó technika a javából! Az alap 12 lépésből álló Aroma Freedom Technika folyamat már néhány éve használatban volt, amikor az Aroma Reset Technikát kifejlesztették. Ez a gyors módszer segített az embereknek elmozdulni a stresszállapotból akár 60 másodperc...

bővebben
Hogyan tovább? Jöjjön a TRMT Technika!

Hogyan tovább? Jöjjön a TRMT Technika!

Múlnak a hetek mióta megírtam nektek az első posztot azzal kapcsolatban, hogy milyen elhatározás fogalmazódott meg bennem. Mit is határoztam el akkor? Azt, hogy szeretném, ha az én online jelenlétemmel is itt a blogon, Facebookon és az Instagramon az...

bővebben
1. Emlékfeloldó technika

1. Emlékfeloldó technika

Október utolsó napjainál járunk, nemsokára novemberhez érkezünk. Az időjárásban is megérkezett az igazi ősz. Most veszi igazán kezdetét a befelé figyelés, a lassulás időszaka. Ahogy az előző posztban olvashattátok, most szeretném a hangsúlyt a pozitív dolgokra...

bővebben
Testünk jelzései

Testünk jelzései

Ahogy mondani szokás, ha valaki évek alatt szedte fel magára a plusz kilókat, akkor ne várja, hogy 2 hónap alatt az egésztől megszabadul. Lehetséges, hogy  hosszú éveken át egyre mélyebbre kerültek az emlékek, traumák, a kiváltó tényezők, amik egy komplex állapothoz...

bővebben
A szorongásról

A szorongásról

Folytatom az előzőekben elkezdett gondolatot. Míg a stressz különböző negatív ingerekre, a szorongás az pedig az érzékelt fenyegetésre válaszreakció. A szorongás akkor jelentkezik, amikor irreális aggodalmat érzünk valamivel kapcsolatban a múlt...

bővebben
Szorongás-félelem-stressz

Szorongás-félelem-stressz

A szorongástól stresszelünk vagy a stressztől szorongunk? Jött egy gondolat, ahogy elkezdtem nektek írni a következő bejegyzést. Gondolkodtam, hogy mivel kapcsoljam össze a témákat, milyen keretet adjak az egésznek, hogy tisztábban lássatok, mint előtte. Aztán jött...

bővebben
Az önszeretet 6 pillére

Az önszeretet 6 pillére

Önszeretet 6 hete program, ahol végigvesszük azokat az alappilléreket, amelyek nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy boldog, elégedett és nyitott legyél. Önszeretet 6 pillére: önelfogadás, öngondoskodás, önbizalom, önértékelés, önmegbocsájtás, önkifejezés. Érzelmi aromaterápia.

bővebben
FÉLELEM és FÉLÉNKSÉG a testünkben

FÉLELEM és FÉLÉNKSÉG a testünkben

Mire van hatással a félelem, miről ismerhetem fel, hogy félelem van jelen az életemben? A félelem érzése reális vagy a képzeletünkben jelen lévő veszély érzékelése által keletkezik. Tehát lehet ez a félelem jól megalapozott, valós, de jelen lehet mindenféle...

bővebben
Félelem

Félelem

Ez a téma mindig aktuális, de úgy gondolom, hogy 2020-ban jobban, mint eddig bármikor. Ez a téma nem más, mint a félelem. A félelem az egyik legerősebb lelki tényező, ami gátolja az ember fejlődését. Tudjuk, hogy a félelem az az érzelmi világunkban...

bővebben
Honnan indultam, és hol vagyok most

Honnan indultam, és hol vagyok most

Ahogy ígértem, jön a következő írás, ezúttal Rólam.  Azért szeretnék magamról mesélni, hogy egyrészt azok, akik még nem ismernek, azok közelebb kerüljenek ahhoz, ami vagyok és amit képviselek, másrészt pedig azért, hogy segítsek vele. Hogyan tud egy történet segíteni?...

bővebben
Őszi gondolatok

Őszi gondolatok

 Ez az írás kicsit más lesz, mint az eddigiek, mert szeretnék veletek megosztani néhány gondolatot, érzést, elhatározást. Az utóbbi néhány hónapban nagyon sok változás történt a világban, az emberekben így természetesen bennem is. Sokat tanultam, sokat fejlődtem, sok...

bővebben
Miért működik az Aroma Freedom Technika?

Miért működik az Aroma Freedom Technika?

Aroma Freedom Technika működése 3 lépésben összefoglalva:
• A célzott memória aktiválása (előhozunk egy olyan emlékképet, ami erős, intenzív érzelmet vált ki bennünk)

• Az illóolajok segítségével olyan információt küldünk az agynak, ami megbontja az emlék-érzelem-érzés komplexet: tehát megnyugtatja az amigdalát, és így eltérést hoz létre az emlék és az új érzés között.

•Tapasztalat: új érzések, gondolatok, útmutatások törnek fel – másképpen érzünk ugyanazzal az emlékkel kapcsolatban, másképpen gondolunk rá. Egy megerősítő mondatban összegezzük az új gondolatainkat és az illóolajok segítségével erősítjük meg a pozitív érzelmeinket.

bővebben
error: Védett tartalom !!