Szegfűszeg illóolaj

Szegfűszeg illóolaj

A szegfűszeg illóolaj felhasználása magában foglalja a spirituális területet is. A szegfűszegről azt mondják, hogy betekintést nyújt érzelmi diszkomfortunkba. Segít felismerni önszabotázsunk okait; és segít elengedni őket, mert azok már nem szolgálnak minket!

bővebben
PanAway™ illóolajkeverék

PanAway™ illóolajkeverék

Ez a nagyon népszerű olajkeverék nyugtató tulajdonságú, javítja a keringést és gyorsítja a gyógyulási folyamatot. Lelohasztja a duzzanatokat, az ízületi gyulladásból, reumából, izomgörcsökből, karcolásokból, görcsökből, ütésekből és zúzódásokból származó kellemetlen érzéseket. Érzelmi és mentális kimerültséget támogatja.

bővebben
Joy™ illóolajkeverék

Joy™ illóolajkeverék

A Joy™ illóolajkeverék mágneses energiát produkál, mely örömöt vonz a szívbe. Feléleszti a romantikát, segít túllépni a gyászon és a depresszión.

bővebben
Vetiver illóolaj

Vetiver illóolaj

Pszichológiailag stabilizáló, nyugtató. Segít megbirkózni a stresszel, és az érzelmi traumákkal. Dr. Terry Friedmann előzetes kutatásai során kiderült, hogy a vetiver hatékony lehet az ADD és ADHD kezelésében (figyelemhiányos rendellenesség) gyermekek esetében (Friedmann, 2002).

bővebben
R.C.™ illóolajkeverék

R.C.™ illóolajkeverék

Az R.C.™ egy olyan olajkeverék, amely segíthet a szomorúság és a bánat érzéseinél. R.C.™ számos megnyugtató olajat tartalmaz, amelyek elősegítik a könnyebb légzést, például az eukaliptusz, a borsmenta és a ciprus. Ha belélegezve használják érzelmi felemelés céljából, azonkívül, hogy felemeli az érzékeket, egy pillanat alatt segít kizökkenteni a fura hangulatból.

bővebben
SARA™ illóolajkeverék

SARA™ illóolajkeverék

Ez az igazán különleges olajkeverék lehetővé teszi, hogy egy olyan nyugodt mentális állapotba kerüljünk, ahol könnyedén megszabadulhatunk a szexuális és/vagy rituális bántalmazás traumáitól. A SARA™ segít megszabadulni más traumatikus fizikai és emocionális élményektől is.

bővebben
Peace & Calming® illóolajkeverék

Peace & Calming® illóolajkeverék

Ez az olajkeverék elősegíti a relaxációt, a mély békesség és az érzelmi jólét meglelését, tompítja a feszültséget és magasba emeli a lelket. Talpunkba masszírozva, egy igazán békés éjszakai pihenés előjátéka lehet. Megnyugtatja a túlságosan aktív, nehezen kezelhető gyerekeket. Oldja a depressziót, a szorongást, a stresszt és az álmatlanságot.

bővebben
Gyász támogatása illóolajokkal

Gyász támogatása illóolajokkal

A gyász támogatásához szeretnék mutatni nektek pár Young Living illóolajat, ami a mindennapok átvészelésében nagy segítséget tudnak nyújtani. Természetesen a gyász folyamatába nem beavatkozni szeretnénk ezekkel az illóolajokkal ás keverékekkel, hanem a megrohanó érzelmek, emlékek kezeléséhez használjuk őket.

bővebben
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Védett tartalom !!