Sóvárgás leküzdése az ünnepek alatt?
A karácsony sokaknál egyenlő a mértéktelen evéssel. A túlevés viszont veszélyes is lehet…
Nem csak elhízást okozhat, hanem például a cukros és zsíros ételek fogyasztása során szervezetünk több glükózt termel, amely gátolja az orexin fehérjéket és jön a kajakóma. Illetve a megnövekedett gyomor nyomást fejthet ki a körülötte lévő szervekre, ami rosszullétet eredményezhet. Nem beszélve a haspuffadásról és a gyomorégésről…
Nagy örömömre szolgál, hogy ezt a témát az étkezések szakértőjével, Takács-Naár Emesével együtt tarthatom.
Emese beszélni fog:
• a döntés fontosságáról,
• a felelősségvállalás szerepéről,
• mi áll a sóvárgás hátterében,
• hogyan ismerjük fel a valódi szükségleteinket,
• a karcsú gondolkodásmódról
• szokásrendszer kialakításáról,
• hosszú távú célok eléréséről az azonnali kielégülést jelentő falatok elengedésével
És persze nem maradhat el az Aroma Freedom Tehchnika se, hiszen hatalmas segítség lehet rátalálni azokra a gondolatokra, érzésekre, amik a nassoláshoz, túlevéshez vezetnek és megtalálni a megoldást, hogyan tudod kiváltani azokat az érzelmeket mással, mint evéssel.
Előadás 2021. december 8-án este 7-kor lesz online.