Kedves orvosok, nővérek!

 

Nagyon hálásak vagyunk azért, amit most tesznek az emberekért.

Ezért szeretnék én is valamivel hozzájárulni, hogy a mindennapok könnyebben, türelemmel és jó érzéssel töltődjön fel.

Aroma freedom technika levezetését szeretném adni ajándékba.

Az Aroma Freedom Technika egy tizenkét lépésből álló gyakorlat, amely olyan negatív gondolatok, érzelmek, emlékek elengedését szolgálja, amelyek megakadályoznak célunk elérésében és álmaink megvalósításában. A technikát doktor Benjamin Perkus, amerikai pszichológus dolgozta ki, aki a tradicionális és energetikai pszichológiát és aroma terápiát ötvözte egybe. Tiszta illóolajokat használunk agyunk átprogramozására hiszen az illatok egyből a Limbikus rendszerbe jutnak, ahol az érzelmeinket, emlékeinket tároljuk.

Mit adhat az Aroma Freedom Technika Önnek? Egy olyan célnak a megvalósítását, ami esetleg ebben az időszakban kihívásnak tűnhet.

Pár példát említve:

  • Hálás vagyok a kitartásomért.
  • Türelemmel fogadom a nehéz eseteket.
  • Minden ember napját jobbá teszem.
  • Energiával teli végzem el a munkámat.

 

Ha ezeket a sorokat olvasva azt gondolja, hogy jó lenne, de ez nem fog megvalósulni, akkor azt javaslom dolgozzunk azzal a céllal. Nézzük meg, mi áll a háttérben.

Ha van valami más célja, amit nagyon el szeretne érni, akkor dolgozzunk azon.

Amit ajánlok az egy kis kikapcsolódás, egy kis törődés, feltöltődés, önbecsülés.

 

Kérem töltse ki az alábbi jelentkezési lapot. December 1-én kisorsolok 10 orvost és nővért, akiknek elküldöm postán az illóolaj csomagokat, és egyeztetek időpontot a gyakorlat levezetéssel kapcsolatban.

error: Védett tartalom !!