illóolajok érzelmi hatásai

Érdekelnek az illóolajok érzelmi hatásai?

Jó helyen jársz! Itt megtalálsz minden hasznos információt a Young Living illóolajokról és keverékekről, úgy mint:

  • Milyen érzelmeket támogatnak
  • Milyen illóolajokból állnak a keverékek
  • Az egykomponensű illóolajok milyen ORAC számmal rendelkeznek
  • Használható-e az illóolaj állatokon

Válaszd ki, hogy melyik kategória érdekel, az egykomponensű vagy a keverék illóolajok érzelmi hatásai?

 

hígítási kalkulátor

Miért kell hígítani?

Az illóolajok nem válnak kevésbé hatásossá, ha bázisolajat (például kókuszolajat, szőlőmagolajat vagy bármilyen elérhető étolajat) adnak hozzá, hanem csak késleltetik a bőrbe való felszívódást, így hosszabb ideig tartó hatást biztosítanak és nagyobb felületet tudunk befedni, mintha tiszta (hígítatlan) olajat használunk. Ráadásul a hígítatlan illóolajok gyorsan elpárolognak, így a bázisolaj segít abban, hogy tovább élvezhessük jótékony hatásait!

A Young Living olajai olyan tiszták és erősek, hogy könnyen elfelejthetjük, hogy 1 csepp sokra képes. 30 csepp olaj egy 10 ml-es roll-on üvegben simán működik, de lehet, hogy 5-10 csepp is elegendő ugyanahhoz az eredményhez.

A tiszta olajokat mindig hígíthatjuk egy roll-on üvegben, hogy nagyszerű hatást érhessünk el. A legjobb, ha LASSAN INDULUNK EL, és az itt javasoltnál jobban hígítjuk. Mindig adhatunk hozzá több illóolajat vagy bázisolajat, hogy tökéletes keveréket készítsünk. A felsorolt ​​mennyiség az ajánlott maximális mennyiség, és általában nincs rá szükség.

Ha érzékeny a bőröd vagy idős vagy, mindenképpen használj kevesebb illóolajat!!!

Használd ezt a kalkulátort hozzávetőleges útmutatóként, és győződj meg róla, hogy a roll-on üveg teljesen fel legyen töltve bázisolajjal, ha üvegméretekben számolsz!

Illóolaj neve:
Hígítás (az üveg címkéje alapján):
Korosztály:
Üveg méret:

Hasznos átváltások

1/8 oz = 3/4 t = 3.75 ml
1/4 oz = 1/2 T = 7.5 ml
1/2 oz = 1 T = 15 ml
1 oz = 2 T = 30 mL
4 oz = 8 T = 118 mL
8 oz = 16 T = 237 mL
16 oz = 32 T = 473 mL

Miért fontos tudni, hogy milyen arányban hígítsunk?

A különböző korosztályokra vonatkozó általános hígítási irányelvek általában túl általánosak. Százalékos arányt és ajánlásokat tartalmaznak, például 1 csepp illóolajhoz 1 teáskanál hordozóolaj ajánlott. Ez nagyszerű, de nem tesz különbséget a Young Livingtől eltérő ajánlott hígítási arányoktól. A levendula felnőtteknél nem igényel hígítást, a Thievesnél viszont 4 csepp hordozóolajat ír elő 1 csepp illóolajhoz, így 1 csepp olaj egy teáskanál hordozóolajban nem lesz megfelelő mindkét olajhoz! Ez a kalkulátor kiküszöböli a találgatásokat, és a javasolt hígításokat az életkor és az üveg címkéje alapján ajánlja. Használd neked megfelelő módon a maximum cseppszámig, figyelembe véve a saját és családod igényét. A borsmentát, az eukaliptuszt, a rozmaringot és a kúszó fajdbogyót jól hígítva kell felvinni az 5 éves vagy annál fiatalabb olyan gyermekek lábfejére (nem a mellkas területére), akiknek kórtörténetében légzési rendellenességek vagy görcsrohamok szerepelnek.
error: Védett tartalom !!