Hello!

Ágota vagyok. Alig várom, hogy halljak felőled!

Írj bátran, ha kérdésed támadt a szolgáltatásokkal kapcsolatban.

GYIK

Gyakran feltett kérdések

Illóolajok

Talán a legtöbbször ezt a kérdést kapom a technikákkal kapcsolatban: csak Young Living illóolajokkal működnek a technikák?

Ki lehet próbálni más olajokkal is, de az eredményt így már nem tudom garantálni.

A technika Young Living olajokkal lett kifejlesztve, eléggé speciális érzelmi keverékekkel (Belső gyermek, Elengedés, Hit), ami más társaságoknál nem található meg. Ez dr. Perkusnak, az Aroma Freedom atyjának több évtizedes kísérletezgetésének az eredménye.

A technikához 4 olajkeveréket használunk, amiből az egyik sajátkeverék:

M.R.B. (Memory Release Blend), levendula, tömjén és Stress Away™ illóolaj-keverék keveréke. Ezt használjuk az első körben, amikor még csak felszínt kapargatjuk meg a folyamatban.

Azután jön az Inner Child™ (Belső gyermek) illóolaj-keverék. Itt már mélyebbre ásunk a folyamatban, sokszor jönnek fel blokkoló gyermekkori emlékek ennél a körnél.

Majd, ha még maradt valami, amit ki kellene tisztítani, jön a Release™ (Elengedés) illóolaj-keverék, amelynek segítségével kisöpörjük a maradék hátráltató negatív érzelmeket.

Ha már minden blokkoló negatív gondolatot, érzelmet elengedtünk, akkor jön a Believe™ (Hit) illóolaj-keverék, melynek segítségével rögzítjük új hitünk megerősítő mondatát.

Többféle lehetőséget biztosítok arra, hogy minél egyszerűbben ki tud próbálni a technikákat azokkal az illóolaj-keverékekkel, amelyekkel működnek. Ilyen például az illóolaj mintacsomag.

Vannak, akik nem szeretnének csatlakozni a Young Living rendszeréhez. Semmi gond nincs ezzel, ők rajtam keresztül rendelik meg a szükséges illóolajokat. Keress meg bátran!

Gyerekeknél is lehet használni a technikákat?

Mi az, hogy! Küldetésemnek tekintem elterjeszteni a gyerekek körében ezt a szuperhatékony technikát. Persze minden technikát első körben a szülőknek kell megtanulniuk, amihez tudom ajánlani a Szorongó gyermek workshopomat, ahol a technikák elsajátítása mellett hasznos tippekkel is szolgálok a szorongás elengedése, önbizalom növelése elérésére.

Hogyan álljak neki a technikák elsajátításához?

Első körben olvasd el dr. Perkus könyvét az Aroma Freedom Technikáról. Majd vegyél részt az egyik workshopomon vagy kérj személyes (online vagy offline) gyakorlatvezetést, hogy megtapasztalhasd, milyen is az, amikor levezetnek egy technikát rajtad!

Ha igazán szeretnél fejlődni, akkor csatlakozz az Önfejlesztők Klubjához, ahol heti szinten részt vehetsz levezetéseken.

Ha úgy érzed, hogy Téged is hív a technika és szeretnél hivatásos gyakorlatvezető lenni, esetleg pont ez a technika a hiányzó láncszem a szolgáltatásaid mellé, akkor végezd el a gyakorlatvezetői tanfolyamot és csatlakozz hozzánk!

Személyesen is tartasz levezetést?

Igen!!!?

A dunaújvárosi műhelyem előadások, levezetések és a klub színhelye. Szívesen látlak ott Téged!

Nem vagy dunaújvárosi, de szeretnéd, ha tartanék Nálad előadást és levezetést? Lépj velem kapcsolatba és beszéljük meg, hogy milyen feltételek mellett tudom vállalni ezt!

Hogy talállak meg?

?Címem: 2400 Dunaújváros, Esze Tamás utca 7.1/3

☎️Telefonon is elérsz: +36501222268 a számom.

?Email címem: agota@aroma-freedom.hu

Hírlevél

Iratkozz fel!

error: Védett tartalom !!