CARAWAY

10  tart. ÁFA

További információk

Kód

27403 5ml

PV

8.50

Fő alkotóeleme egyrészt a limonén, amely jól ismert stimuláló és felelmelő tulajdonságaitól, másrészt a carvone, amely segít az emésztési problémák leküzdésében. Aromája határozott és kiegyensúlyozó az érzékek számára. Meleg, gazdag illatot ad, kiváló az otthoni vagy irodai kellemetlen szagok elfedésére. Felhasználható hangulatuk felpezsdítésérhez fáradtság vagy letargia idején. Szezonális megbetegedések idején támogatja az egészséges légzést, de kiváló az egészséges immunrendszer támogatására is, akár egész évben.

Érzelmi hatása: A kömény különösen alkalmas azok számára, akiktől gyermekkorban az érzeli stabilitást megtagadták, és azok számára is, akik félnek az érzeli intimitástól és elkötelezettségtől.

Fő alkotóeleme egyrészt a limonén, amely jól ismert stimuláló és felelmelő tulajdonságaitól, másrészt a carvone, amely segít az emésztési problémák leküzdésében. Aromája határozott és kiegyensúlyozó az érzékek számára. Meleg, gazdag illatot ad, kiváló az otthoni vagy irodai kellemetlen szagok elfedésére. Felhasználható hangulatuk felpezsdítésérhez fáradtság vagy letargia idején. Szezonális megbetegedések idején támogatja az egészséges légzést, de kiváló az egészséges immunrendszer támogatására is, akár egész évben. Érzelmi hatása: A kömény különösen alkalmas azok számára, akiktől gyermekkorban az érzeli stabilitást megtagadták, és azok számára is, akik félnek az érzeli intimitástól és elkötelezettségtől.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Védett tartalom !!