Önszeretet 6 hete illóolajmintákkal

62 200 Ft

További információk

Hozzáférést biztosít az Önszeretet 6 hete Workshophoz (hat hét, hat előadás)

Bővebben…

6 hetes workshop program.

A programról:

1. hét – Önelfogadás: Elfogadom magam most, ahogy vagyok, még akkor is, ha már elkezdtem dolgozni magamon, és elkezdtem fejlődést? Szeretem magam – azt a személyt, akivé válok?
2. hét – Öngondoskodás/Önfegyelem: Hogyan tudok vigyázni magamra? Vannak rutinjaim és eszközeim az öngondoskodáshoz? Szeretem magam annyira, hogy azt válasszam, amire szükségem van, ahelyett, amit akarok vagy szeretek?
3. hét – Önbizalom: Elég magabiztos vagyok ahhoz, hogy kérjem, amit akarok és amire szükségem van? Visszatartom- e azt, amiről tudom, hogy meg kellene tennem? Hiszek magamban?
4. hét – Önbecsülés/ Önértékelés: Elég vagyok? Megérdemlem, hogy boldog legyek? Mit gondolok az eredményeimről és a személyiségemről?
5. hét – Önmegbocsátás: Elengedtem-e minden olyan tettemet, cselekedetemet vagy dolgot, amit még mindig bánok? Kritizálom magam a múltban elkövetett hibáim miatt? Szabad vagyok-e annyira, hogy tovább léphessek?
6. hét – Önkifejezés: Őszintén és nyíltan fejezem ki magam? Hajlandó vagyok-e/adok-e engedélyt magamnak, hogy megmutassam magam? Hagyom, hogy az én életem legyen a legmélyebb értékrendem kifejezőeszköze?

+ 4 illóolaj minta:

  • Memory Release Blend (levendula, tömjén, Stress Away)
  • Inner Child
  • Release
  • Believe

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Önszeretet 6 hete illóolajmintákkal” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom !!