Önszeretet 6 hete

60 000 Ft

További információk

Hozzáférést biztosít az Önszeretet 6 hete Workshophoz (hat hét, hat előadás)

Bővebben…

6 hetes workshop program.

A programról:

1. hét – Önelfogadás: Elfogadom magam most, ahogy vagyok, még akkor is, ha már elkezdtem dolgozni magamon, és elkezdtem fejlődést? Szeretem magam – azt a személyt, akivé válok?
2. hét – Öngondoskodás/Önfegyelem: Hogyan tudok vigyázni magamra? Vannak rutinjaim és eszközeim az öngondoskodáshoz? Szeretem magam annyira, hogy azt válasszam, amire szükségem van, ahelyett, amit akarok vagy szeretek?
3. hét – Önbizalom: Elég magabiztos vagyok ahhoz, hogy kérjem, amit akarok és amire szükségem van? Visszatartom- e azt, amiről tudom, hogy meg kellene tennem? Hiszek magamban?
4. hét – Önbecsülés/ Önértékelés: Elég vagyok? Megérdemlem, hogy boldog legyek? Mit gondolok az eredményeimről és a személyiségemről?
5. hét – Önmegbocsátás: Elengedtem-e minden olyan tettemet, cselekedetemet vagy dolgot, amit még mindig bánok? Kritizálom magam a múltban elkövetett hibáim miatt? Szabad vagyok-e annyira, hogy tovább léphessek?
6. hét – Önkifejezés: Őszintén és nyíltan fejezem ki magam? Hajlandó vagyok-e/adok-e engedélyt magamnak, hogy megmutassam magam? Hagyom, hogy az én életem legyen a legmélyebb értékrendem kifejezőeszköze?

Önszeretet 6 hete termékről 2 értékelés

  1. Alexandra

    Igényes és érdekes workshop! Az önismeret egy soha véget nem érő folyamat. Ez a workshop segít abban, hogy elinduljunk ezen az úton és jobban megismerjük önmagunkat. Szívből ajánlom, ha szeretnél magadon dolgozni! 🙂

  2. Süle-Horváth Zsanett

    Sziasztok! Nagyon tetszett a tanfolyam, valami fantasztikus volt! Férjemtől kaptam karácsonyi ajándékként, ami hatalmas hasznomra vált. Több, sorozatos negatív esemény miatt hadilábon álltam önmagammal. Inkább utálatot, mintsem szeretet éreztem a tükörképem iránt, ami már egy ideje tartott. A tanfolyam végére viszont teljesen megváltozott a hozzáállásom önmagamhoz, s az utamhoz is. Mi sem igazolná ezt jobban, mint az a bók, amit a Férjemtől kaptam.. Örülök, hogy helyreállt az Énképed Szivem! S hogy hogy értük ezt? Egy intenzív, izgalmas folyamattal. Lépésről, lépésre haladtunk, folyamatosan oldottuk ki a blokkokat, hoztuk fel az önszabotáló gondolatainkat, s írtuk át őket. A találkozók után, mindig nagyon pozitív, s felszabadult voltam. Csoda technikákat sajátítottunk el! S ami még nagyon fontos, elindultam egy úton, amit nagyon imádok! Sokat köszönhetek az AFTnek! Hála Érte(d)! ???

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom !!