Szorongó gyermek workshop

45 000 Ft

További információk

4 hetes workshop szülőknek:

 • 4 zoomos találkozót, ahol egy-egy előadásban bemutatom a technikákat és azt hogyan tudjátok alkalmazni a gyerekeken. Az előadás végén levezetem rajtatok a gyakorlatot, hogy élőben megtapasztalhassátok annak hatását.
 • letölthető munkafüzet, amelyben könnyen nyomon követheted az előadásokat és jegyzetelhetsz rá (emailen kapod meg az aktuális előadás előtt pár nappal)
 • zárt Facebook csoport, ahol kérdéseket tehetsz fel konkrét eseményekre, illetve megoszthatod tapasztalatodat

4 HETES WORKSHOP SZÜLŐKNEK

AGGODALOM - SZORONGÁS - FÉLELEM

Stressz az iskolába - mit tegyek, ha szorong a gyermekem?

 Gondolkodtál már azon, hogy valahogy segítenél gyermekednek, hogy ne féljen a versmondástól, hogy ne aggódjon a dolgozat miatt, vagy hogy ne higgyen annak, aki kicsúfolta, de nem tudod, hogy ezt hogyan tudnád biztosan elérni?

Úgy érzed, hogy itt az idő, hogy a változtatásra?

4 hét alatt megtanulod, hogyan tudsz a mindig aggódó, szorongó gyermekedből magabiztos, könnyed gyermeket varázsolni.

Szorongó gyermek workshop termékről 2 értékelés

 1. Süle-Horváth Zsanett (megerősített tulajdonos)

  Szuper volt a tanfolyam. Nagyon izgatottan vártam, mert már vettem részt ilyen “terápián”. Nekem ez terápia, s Neked is az lesz, hisz először magadon gyakorlod a különböző technikákat. Csodálatos a változás, amit ezzel a tanfolyammal hoztam az Életembe/Életünkbe. Most dolgozom a napirendünkbe építésen. Nagyon tetszett, hogy lett egy facebook csoport is, ahol szabadon kérdezhettünk. A találkozások alkalmával pedig mindig megoszthattuk tapasztalatainkat. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné felszabadítani magát, s Gyermekét a negatív érzésektől, emlékektől. Számomra ez az első, egyetlen módszer, ami megoldást adott! Köszönöm!❤️

  • Rosenberg-Nagy Ágota (store manager)

   Köszönöm szépen! ? Örülök, hogy ilyen hatással volt Rád és köszönöm a megosztott gondolataidat is és tapasztalataidat is.

 2. Gyulai Benadett (megerősített tulajdonos)

  Szia Ágota !

  Köszönöm szépen a négy hétbe tett idődet munkádat szaktudásodat, mindent ami amögött volt, hogy ez a négy alkalom létrejöhessen.

  1. Összeszedettnek , strukturáltnak logikusan felépített nek éreztem az alkalmakat.

  2.Nekem sokat segített az a tény hogy egy héten egy órát egy meghatározott időben csak magamra tudok szakítani.

  3. A tudat ,hogy másoknak és magunknak is tudok ezzel segíteni elakadások ban nagyon sokat jelentett.
  Most a gyakorlatba kell majd ezeket átültetni és félretenni azt a szkepticizmusomat , hogy ez valóban működik.

  4. Fantasztikus hogy magyarul is elérhető ez a technika és nem csak az amerikai young living csoporttagok tudják elsajátítani.

  5. Örültem hogy kis létszámú csoportban dolgoztunk ám egy picit mégis úgy gondolom hogy a személyesebb érzelmeket nehezen tudtam mozgósítani mert nekem több személyesség és privát room szükséges.

  6. Várom hogy a gyakorlatban hogyan fognak működni ezek a technikák.

  7. Fontos volt számomra az a felismerés is hogy ha a szülő magán változtat és megoldásokat keres akkor fog tudni a gyermekkel való kapcsolatában is fejlődni. Ezért először mindig magamban kell a változást kieszközölni és utána a környezetemtől.

  8. Hiánypótló gondolatokat És technikákat tanultam itt.

  9. A 4. Záró alkalomra indítványoznam, hogy tervezz előre hosszabb alkalmat. Hiszen akkor talán a megbeszélnivaló is több.

  10. A legtöbbet a magamhoz való viszonyulásban segített ez a technika. Kevésbé vagyok ideges és feszült olyan dolgoktól ami régen felidegesített.

  11. Nagyon szépen köszönöm, hogy a heti 15 perces follow upokat is most még lehetőségünk van a héten végezni mert így a gyakorlatban jobban el tudjuk sajátitani amiket tanítottál nekünk.

  Szeretettel
  Detty

  • Rosenberg-Nagy Ágota (store manager)

   Köszönöm szépen ezt a részletes összefoglalót és visszajelzést!!? Én is szeretek kisebb csoportokban dolgozni és igen, van, hogy nehezen jönnek a gondolatok, érzelmek. De ezek amúgy is csak demonstrációk voltak, most már csak azt kell elérni, hogy ezek az órák, amiket magadra szenteltél ne szűnjenek meg. Folytasd a fejlődést a magad tempójában! Hálás vagyok szavaidnak és meglátásaidnak!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Védett tartalom !!