Furda Beáta

Hogyan találtam rá az Aroma Freedomra


Holisztikus szemlélettel rendelkező ápolónőként két kedvenc technikának az elsajátításával kezdtem el foglalkozni pár hónappal a világjárvány kezdete előtt.
A két technika a Mindfulness Érzelem Menedzsmenttel kombinálva és az Aromaterápia.
Így a képzés elkezdése előtt hivatalosan is Holisztikus nővér illetve Mindfulness és Érzelem Menedzsment oktató lettem.
A Young Living illóolajokat, természetes gyógymódként és érzelmi támogatásként is használtam már. Így a pandémia kezdetén pár cseppet tettem kedvencekből válogatva minden műszak előtt a maszkra. Egy Young Living illóolajokat bemutató videó kapcsán felfedeztem az Aroma Reset nevű technikát. Ez egy 60 másodperces technika, amely lehetővé teszi a stressz megszüntetését és az érzelmi egyensúly gyors helyreállítását a nap folyamán. Tökéletes volt a nehéz és hosszú műszakok alatt úgy is, hogy védőfelszerelésben voltunk egész nap, a maszkot használva fel az illóolaj belégzésére.
Érzelmi és mentális jólét hiányában nem tarthatjuk meg fizikai jólétünket sem, erre a világjárvány ébresztett rá, bár már korábban is foglalkoztam holisztikus technikákkal és nem csak egészségmegőrzéssel. A holisztikus technikák, úgymint a mindfulness meditáció, a jóga, a hála kifejezése és az illóolajok voltak azok, amelyek segítettek visszaállítani érzelmi egyensúlyomat a Covid-19 pandémia alatt, ami lehetővé tette számomra egyrészt azt, hogy ne hanyagoljam el a testi jólétet a rengeteg műszak, érzelmi megterheltség és az alvás hiánya miatt, másrészt, hogy újra szerethessem és jól végezzem az ápolói munkámat.

Miért választottam a képzést

Már túl voltam a vizsga videón amikor összeállt bennem a kép, miért is vezetett ide az utam. Addig “csak” a megérzéseimre hagyatkozva hoztam meg a döntést, hogy részt vegyek a tanfolyamon.
Egy személyiség fejlesztői tréning kapcsán, évekkel ezelőtt, ráébredtem, hogy a legerősebb személyi érték számomra a SZABADSÁG.
Valójában minden mást felülmúl...
Egy évembe telt, mire megtaláltam azt a tanfolyamot, ahol megtanulhattam az összes többi Aroma Freedom technikát, hogy aztán megtaníthassam őket másoknak is... de megérte!
Mert ezek a technikák szabaddá tesznek!
Szabaddá a negatív és önszabotáló gondolatoktól, a negatív érzelmekkel teli emlékektől vagy traumáktól, a szorongástól és a stressztől, a halogatástól, a függőségektől és még a túlsúlytól is... Szabadon meg alkothatunk bármit, amit csak akarunk az életünkben ha rendszeresen alkalmazzuk őket magunkon. Azzá az emberré válhatunk az életünkben, akivé szeretnénk.

Hogyan befolyásolta az életemet

Miután én magam megszabadultam lelki blokkjaimtól a levezetések során, amelyek abban gátoltak meg, hogy online tanácsadó és vállalkozó lehessek, úgy döntöttem, létrehozok egy weboldalt és szolgáltatásaimat felkínálva, segítek másoknak is ebben.

Hogyan tervezem használni az Aroma Freedomot mások segítésére

Szilárd meggyőződésem, hogy minden nőnek szabad választása kell legyen ahhoz, hogy elérje azt az életet, amelyre vágyik és maximálisan kihasználhatja a magában rejlő lehetőségeket. Hiszem, hogy az álmaink megérdemlik, hogy megvalósíthassuk őket és hogy az érzelmi aromaterápia segíthet az erre való törekvésünkben.
Éppen ezért elköteleztem magam amellett, hogy egyszerű tippeket adjak az illóolajok azon használatához amelyek az érzelmi és mentális jólétet segítik elő.
A célom, hogy az érzelmek tengerében navigálva, az Aroma Freedom Technika segítségével, cseppenként segítsek feloldani egyszerűen de hatásosan, minden önmegvalósításra vágyó nőnek, az érzelmi és mentális blokkokat, a korlátozó hiedelmeiket és az önszabotázst.
error: Védett tartalom !!