Gentle Baby™ illóolajkeverék, a biztonságos olaj szülés előtt és után!

Tanulj meg mindent a Gentle Baby™ illóolajkeverékről!

A Gentle Baby™ egy gyengéd olajkeverék, amelyet anyukáknak, leendő anyukáknak és még újszülötteknek is terveztek!

Tíz terápiás minőségű illóolajat tartalmaz, amelyek biztonságosak a kimamáknak a terhesség alatt és a babáknak is.

A stressztől a kimerülésig ez az olaj segíthet megbirkózni a terhesség előtti és utáni kihívásokkal. Szülés közben kaphat kicsit apa is, hogy ő is nyugodt maradjon!

Segít megnyugtatni az érzelmeket a terhesség alatt, és hasznos a nyugtalan kicsik elcsendesítésénél.

A Gentle Baby megnyugtatja az érzékeny bőrt is. A keverékben található illóolajok közül sokat az elit kozmetikumokban használnak fel a fiatalos megjelenés elérése érdekében.

Bármilyen célra is választod a Gentle Baby illóolajkeveréket, imádni fogod! Az illata csodálatos, parfümként vagy kölniként is hordhatod. Vagy add hozzá a fürdővizedhez, hogy egy csodálatos pihentető fürdőben részesülhess.

Ez egy egyszerű referencia útmutató a Gentle Baby™ illóolajkeverékhez. Bemutatom, hogyan és mire használd az olajkeveréket. Emellett tippeket és ajánlásokat is adok!

Ahogy kapok új információkat, tippeket és ajánlásokat, felkerülnek az oldalra, ezért látogass vissza gyakran!

Tapasztald meg a gyermeki kötődést. Vásárolj Gentle Baby™ illóolajat itt!

Mit tartalmaz a Gentle Baby illóolajkeverék?

 

A Gentle Baby olajkeverékben tíz különböző olaj található.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a Gentle Baby olajat 2012 nyarán felülvizsgálták az erdőirtás és a rózsafa illóolaj korlátozott elérhetősége miatt. A felülvizsgált képlet lentebb található.

Az alábbiakban megismerheted az alkotóelemeket, az egyes olajok rövid leírásával együtt.

  • Rosewood (rózsafa) illóolaj (Aniba roseodora) linaloolban gazdag, mely nyugtató, motiváló és felemelő hatóanyag. Ezenkívül rendkívül stabilizáló és erősítő is.
  • Lavender (levendula) illóolaj (Lavandula angustifolia) univerzális olajként ismert. Hatékony az olyan bőrproblémák ellen, mint az égési sérülések, kiütések és pikkelysömör, meggátolja a hegesedést és a terhességi csíkok kialakulását. Nyugtató, stabilizáló és hatékony a depresszió ellen.
  • Lemon (citrom) illóolaj (Citrus limon) 68 százalékban d-limonént tartalmaz. Tisztítja az elmét, pezsdítő, élénkítő, melegítő. Egy Mie Egyetem által végzett kutatás kimutatta, hogy a citrus illatanyagai erősítik az immunrendszert, elősegítik a relaxációt, és csökkentik a depressziót (Komori, és társai, 1995). Egy 15 ml-es üveg citromos terápiás minőségű olaj elkészítéséhez 75 citromra van szükség.
  • Roman Chamomile (római kamilla) illóolaj (Anthemis nobilis) nyugtató hatása miatt, leküzdi a depressziót, az álmatlanságot és a stresszt. Minimalizálja a szorongást, az ingerlékenységet és az idegességet. Elűzi a haragot, stabilizálja az érzelmeket, és segít a múlthoz kötődő érzelmek elengedésében.
  • Geranium (geránium) illóolaj (Pelargonium graveolens) segíti a negatív emlékek elengedését, könnyíti az idegi feszültséget, kiegyensúlyozza az érzelmeket, felemeli a lelket, megteremti a békét, jólétet és a reményt.
  • Ylang ylang (ilang ilang) illóolaj (Cananga odorata) előrelendíti a relaxációt, kiegyensúlyozza a férfi és a női energiákat, helyreállítja a magabiztosságot, a higgadtságot, és csökkenti az álmatlanságot.
  • Rose Otto (rózsa) illóolaj (Rosa damascena) évezredek óta használják bőrápoláshoz. Csökkenti a hegesedést, és biztosítja az egészséges bőr rugalmasságát
  • Jasmine (jázmin) illóolaj (Jasminum officinale) a száraz, zsíros, irritált vagy érzékeny bőr ápolásában is. Előhozza a női attribútumokat, enyhíti a depressziót és az idegi kimerültséget is. Kedélyjavító, ellensúlyozza a reménytelenséget, idegi kimerültséget, szorongást, depressziót, közönyt és a kedvetlenséget. 
  • Palmarose (pálmarózsa) illóolaj (Cymbopogon martinii) küzd a kiütések, a pikkelyes és réteges bőr ellen. Stimulálja a sejtek megújulását, hidratál és gyorsítja a gyógyulást. Mikrobaölő, enyhíti a feszültséget és segíti az idegi kimerültségből való felgyógyulást.

A felülvizsgált összetételben a koriandert is hozzátették:

  • Coriander (koriander) illóolaj (Coriandrum satívum) hosszú idő óta házi orvosságnak számít, mely segít az émelygés enyhítésében, könnyíti az emésztést, erősíti az immunrendszert. Támogathatja a gondolatok egészséges asszimilációját. Ez fontos a döntések meghozatalakor és a tervek előrehaladásának biztosításához.
Ref: Az esszenciális olajok kézikönyve

Melyek a Gentle Baby™ illóolajkeveréknek dokumentált felhasználási módjai?

 

Gentle Baby bármilyen helyzetben használható:

 

Acceptance illóolaj
  • babák/gyerekek,
  • kötődés,
  • megnyugtatás,
  • gyermekkori problémák (félelem),
  • vigasztalás,
  • bánat és gyász,
  • érzelmi szív,
  • nyugtatás vajúdás közben,
  • terhesség (oldja a stresszt előtte és utána),
  • nyugtató bőr,
  • relaxáció,
  • egészséges bőr

Mi az aromás hatása az elmére?

 

Ez a gyönyörű aroma pihentető és nyugtató hatású.

Mi ennek az olajnak mentális (szemléleti), érzelmi és spirituális értelmezése?

 

A Gentle Baby™ illóolajkeverék segít felszabadítani a negatív érzelmeket: félelmet, sokkot, haragot és gyászt. Segíthet a túlzott munkavégzésből és a munka és a játék egyensúlyának hiányából eredő mentális kimerültség esetén is.

Segít abban, hogy az életet és az örömöt válasszuk a félelem és a harag helyett azáltal, hogy táplálja belső gyermekünk csodáját, kíváncsiságát és elevenségét. És emlékeztetni fog arra, hogy egészek vagyunk, de ezt az élményt kell választanunk.

Melyik csakra érintett?

 

Megnyitja a szakrális és a szív csakráját.

Hogyan használjuk?

 

NEAT (hígítatlanul), illetve

  • Cseppents néhány cseppet (2-4) a derékre, hasra, bokára, a nyakra és a lábfejre
  • Adj néhány cseppet (2-4) a fürdővízhez
  • Használd a csakrákra
  • Közvetlenül belélegezve, porlasztva

Használható ez az olaj állatoknál?

Igen, határozottan! Használata bőrnyugtató és enyhítő hatású. Állatbabák is kedvelik!

Megjegyzés az állatokkal kapcsolatban: Bizonyos olajok nagyon mérgezőek lehetnek a macskákra. Citrustermékek és különösen olyan olajok, amelyek nem terápiás minőségűek. Kérlek, fordulj állatorvosodhoz, ha nem vagy biztos abban, hogy illóolajat kennél kedvencedre.

Mik a biztonsági óvintézkedések?

 

Hígítás nem szükséges; a legérzékenyebb bőr kivételével minden bőrtípusra alkalmas.

Általánosságban elmondható, hogy biztonságos 2 évesnél idősebb gyermekek számára.

A keverékben található citrom fényérzékenysége miatt ne alkalmazd olyan bőrön, amely 48 órán belül közvetlen napfénynek lesz kitéve.

Ha terhes vagy orvosi felügyelet alatt állsz, fordulj orvosodhoz további tanácsokért.

Tippek és ajánlások egy illóolaj-használótól

Masszírozd a kismama talpába, hogy enyhítse a terhességgel járó stresszt.

Megosztanál egy nagyszerű tapasztalatot ezzel az illóolajjal kapcsolatban?

Van személyes történeted erről az illóolajról? Kérlek oszd meg itt!

Illóolajkeverékek - Gyors útmutató

Kíváncsi vagy más keverékekre?

Kattints ide és tanulj még többet ezekről a csodálatos keverékekről!

error: Védett tartalom !!