Az Aroma Freedom Technika egy olyan módszer, amelynek segítségével elengedhetjük negatív gondolatainkat, érzéseinket és emlékeinket. Nem alkalmas azonban egyedüli terápiának a Mentális rendellenességek kórmeghatározó és statisztikai kézikönyve (DSM) értelmében mentális és érzelmi rendellenességnek minősülő állapotokban.

Amennyiben nálad ilyen rendellenességet diagnosztizáltak, javasoljuk, hogy fordulj mentálhigiénés szakemberhez. Ha úgy látod jónak, megmutathatod neki ezt a könyvet, vagy felajánlhatod neki, hogy lépjen velünk kapcsolatba további képzés céljából.

Ne próbáld saját magad kigyógyítani semmilyen rendellenességből ennek a technikának a segítségével.

A könyv tartalma:

 • Előszó a második kiadáshoz
 • Előszó az első kiadáshoz
 • 1. rész: Az illatok, az emlékek és az érzelmek
 • Bevezető
 • 1. fejezet: Az illatok csodálatos ereje
 • 2. fejezet: Az illóolajok
 • 3. fejezet: Érzelmi egyensúly
 • 4. fejezet: Az emlékezés természete
 • 5. fejezet: Az emlékfeloldás technikája
 • 2. rész: Az Aroma Freedom Technika (AFT)
 • Bevezetés az AFT-be
 • Az AFT 12 lépése
 • 1. lépés: A szándék vagy cél megállapítása
 • 2. lépés: A belső hang
 • 3. lépés: Az érzelmek beazonosítása
 • 4. lépés: Testtudatosság
 • 5. lépés: Időutazás
 • 6. lépés: Az illóolajok használata
 • 7. lépés: Érzékeljük a változást
 • 8. lépés: Új elképzelések megjelenése
 • 9. lépés: Visszatérés a szándékhoz vagy célhoz
 • 10. lépés: Új kilátások, új attitűd
 • 11. lépés: Új valóságod rögzítése
 • 12. lépés: Lépj akcióba!
 • Összefoglalás
 • A. melléklet
 • B. melléklet
 • Gyors útmutató az AFT-hez
 • AFT pozitív megerősítés munkalap
 • A szerzőről

Miért szeretik az AFT-t?

 • Mert egyszerű. Könnyen megtanulható, nem kellenek évek az elsajátításához.
 • Bárki gyakorolhatja. Az a célja, hogy az emberek változásokat érjenek el mindennapi életükben.
 • Jó érzés! A levezetés végére a résztvevők lelkesek és elg erősnek érzik magukat ahhoz, hogy álmaikat, céljaikat megvalósítsák.

Dr. Benjamin Perkus hiánypótló könyve részletezi az illat és az érzelem közötti erőteljes kapcsolatot, és lépésről lépésre útmutatást ad az Aroma Freedom Technika (AFT) használatához.

Dr. Perkus klinikai pszichológusként az elmúlt 25 évben tanulmányozta a test, az elme és az érzelmi jólét legfejlettebb technikáit. Dolgozott felnőttekkel és gyerekekkel, fiatalokkal és idősekkel, egyedülállókkal és párokkal. Körbe utazta a világot, és megtanította az embereknek, hogyan használják az illóolajokat és életmód-stratégiákat az agyműködés optimalizálására, a múlt elengedésére, valamint a boldogság és a jólét fokozására.

De a legjelentősebb eredményei egy olyan technikából származnak, amelyet olyan módszerként fejlesztett ki, amelyet az emberek akár 20 perc alatt is használhatnak magukon vagy másokon.

Ez az Aroma Freedom Technika. Egy lépésről lépésre haladó folyamat, amelyet mindenki megtanulhat és használhat, aki nagyobb szabadságot szeretne az életében. Ez az aromaterápia egy teljesen új megközelítése, amely a tiszta illóolajok erejét használja fel arra, hogy azonnal és ellenállhatatlanul megváltoztassa az ember mentális állapotát, hangulatát és pozitív cselekvési képességét.

Ezen a folyamaton keresztül megtanulod, hogyan határozhatod meg, mit szeretnél valójában az életben, mi akadályoz meg téged, és hogyan oldhatod fel ezeket a blokkokat percek alatt. Ezután napi gyakorlatokkal tarthatod magad a pályán.

Mindent, amit az induláshoz tudnod kell, megtalálsz az Aroma Freedom Technika című könyvben!

Illóolaj mintacsomag

Ahhoz, hogy megkönnyítsem a döntést számodra, készítettem egy illóolaj mintacsomagot, ami azokat az illóolajokat tartalmazza, amelyek kellenek az Aroma Freedom technikához.

 1. M.R.B. – Memory Release Blend (Lavender, Frankincense, Stress Away)
 2. Inner Child – Belső gyermek
 3. Release – Elengedés
 4. Believe – Hit

Mindegyik csomag 2-2 csepp illóolajat tartalmaz, amit egy vattakorongra cseppentettem. A vattakorongok illatmegőrző tasakban érkeznek. Ha gondosan lezárod, akár két hónapig is élvezheted az illóolajok jótékony aromáját.

Akik már kipróbálták a technikát…

Szerdahelyi Judit
Szerdahelyi Judit
FRISS•stílus,tanácsadás

Egy vállakozói csoportban olvastam Ágota posztját. Segítség, lelki blokkok, új módszer…ennyi jött velem szembe és máris jelentkeztem. Lelki blokkom akad bőven, megoldandó feladat meg pláne, így rögtön éreztem a hívást.

Elolvastam az Aroma Freedom könyvet és gondoltam kipróbálom: volt egy üzleti “kihívásom”, havi 1000 db-ot kellett teljesítenem. Veszteni valóm nem volt, távol voltam a céltól, így gondoltam, na most bizonyítson ez a híres aroma technika!

Ágotával átvettük a teendőket,segített megcsinálni a gyakorlatot, amit én még 2x magam is elvégeztem. Ééééés tudjátok mi történt? Hát,sikerült!! Igen,megcsináltam a kihívást, sikerült elérnem az 1000 db-ot.

Most szintet szeretnék lépni, lelki blokkok oldására szeretném kipróbálni ezt az új technikát. Lenyűgöz az illatok ereje, hitet kaptam Ágotától, szeretném elsajátítani a többi aroma freedom technikát is.

Kerekes Szilvia
Kerekes Szilvia

Ágotával egy Facebook-csoportban „találkoztam”. Egy nőgyógyászati nagyműtét előtt álltam, sok volt bennem a bizonytalanság és a félelem. Egyrészt a tervezett műtét miatt, másrészt egy 5 évvel korábbi, orvosi műhiba miatt rosszul megélt és hosszúfelépüléssel járó, szintén nőgyógyászati műtét miatt.

Ágota felajánlotta a segítségét, és megismertetett az Aroma Freedom technikával. Az illóolajok segítségével sikerült elengednem a régi műtéttel kapcsolatos rossz emlékeket, és megfogalmazni az előttem álló műtéttel kapcsolatos célt, illetve megszüntetni az ezzel kapcsolatos félelmeimet.

Ágota nagyon kedves, nyugodt, határozott személyiség. Folyamatosan érdeklődött a hogylétem felől, figyelemmel kísérte az állapotomat. Segítségével magamra figyelve, befelé fordulva, fegyelmezetten sikerült felkészülnöm a műtétemre.

Bölkényi Valéria
Bölkényi Valéria
Learning Adminisztrátor

Az Aroma Freedom Technikát kedves régi barátom, Ágota által ismertem meg.

Nagyon érdekesnek találtam, és Ágota is nagyon pozitívan beszélt erről a hatékony technikáról.

A könyv elolvasása után megértettem, hogy hogyan tudjuk elengedni, átalakítani érzelmeinket, hogyan tudunk rajtuk dolgozni, hogy reménytelibb, teljes életet tudjuk élni a közel jövőben.

Magamról annyit szeretnék most írni, hogy nagy trauma/veszteség ért minket párommal 2020 májusában. Elvesztettük drága szeretett kisfiúnkat, Ioannis Josef-et a várandósság 32. hetében.

Amikor először hallottam az Aroma Freedom Technikáról Ágotától, rögtön felemelő érzést váltott ki belőlem. Úgy éreztem, hogy ezt kell tennem, hogy segítsek magamon, a környezetemen, hogy egyre jobb körülményt teremtsek magam körül. Nagy érdeklődéssel és lelkességgel tölt el ennek a módszernek a tanulása, gyakorlása és pozitív tapasztalatokat szerzek az utam során.

Már Hála Istennek jobban érzem magam, összeszedettebb vagyok, és reggel úgy érzem, hogy van értelme elkezdeni egy csodás napot 😊

Nagyon hálás vagyok drága régi barátnőmnek Ágotának minden segítségért, lelki támogatásért, tanácsnokért.

Lódi Krisztina
Lódi Krisztina
angol tanár

Ezzel a technikával Ágotán keresztül ismerkedtem meg, és mindenképpen ki szerettem volna próbálni. Konkrét elképzeléseim, és céljaim voltak, de az aroma gyakorlat során mély eltemetett, dolgok kerültek a felszínre, amik prioritást igényeltek. Ezek az eltemetett problémák kerültek a fókuszba első lépésként, amiket a technikával sikerült feloldani.

A gyakorlatot követő 3 órában, és 3 napban gyötrelmes fizikai, és lelki tisztulás indult meg bennem, de körülbelül három hét múlva lassanként éreztem a változást magamban, ahogy közelítek a célomhoz. Ezzel az egyszerű technikával, gyorsan mélyre ástunk dolgoknak, és sikerült elmozdulnom a holtpontról, hogy lépéseket tegyek a céljaimért.

Göcző Gabriella
Göcző Gabriella

Nekem hosszas keresés után is ez az első módszer amivel rengeteg érzelmi blokkot fel tudok oldani saját magamnak. Szerintem szuper önismeretünk és önszeretetünk fejlesztésére. Segít céljaink elérésében, közelebb visz a lelki békéhez és nem utolsó sorban egyszerű és szép – hiszen extra finom illatfelhőt szimatol az ember. Ágota hihetetlenül lelkes, kedves és segít amiben csak tud. Szívesen ajánlom kipróbálásra mert tényleg elképesztő élmény.

Domján Mia
Domján Mia
Sat Nam Jóga oktató, Sat Nam Jóga

A karantén előtti időben, februárban találkoztam Ágotával, aki megtanított az AFT használatára. Sok célom lett már év elején az elkövetkezendő időszakra, de egy két éves kisgyerek mellett anyukaként nem mindig könnyű megvalósítani mindent. Aztán jött a karantén, és a nehézségek. A bevételi források elmaradása, elmaradt a tágabb családtól a segítség, stb, amin kb. minden kisgyermekes család átment az elmúlt időben. A karantén első hetén azt a cél fogalmaztam meg a jövőnkre vonatkozóan, hogy bármi is történik, “Biztonságban vagyok én és az egész családom”. És az, hogy ez nemcsak egy mondattá, hanem mély hitrendszeremmé vált és jelen van a mindennapjaimban azóta is, egyértelműen az AFT módszerének köszönhetem. Visszagondolva az elmúlt két évemre, nagyobb egyensúlyt éreztem magamban ezen elmúlt időszakban, mint azelőtt, és ebben a napi olajozás és önmagamra fordított idő rengeteget segített. Néhány hete megtanultam Ágotától az “Aroma Boost” módszerét is, ami segítségével jelentős áttörést és változást tudtam elérni a vállalkozásomban.Bár évek óta használok illóolajokat, nekem rengeteget segített, hogy ezen módszerekkel napi pár perc segíti megadni a napom irányát, hatékonyabb tudok lenni mindennapokban, és amikor a nehézségekkel szembesülök, könnyen mögé tudok nézni az aktuális hitrendszereimnek és áttranszformálni azokat.Természetesen nemcsak minden kisgyerekes anyának lehet hatalmas kincs ez a tudás és az olajok ilyen jellegű használata – hanem bárkinek, aki nyitott az önfejlődésre és a változásra.

Lombos Melinda
Lombos Melinda
Iyengar jógaoktató

Az Aroma Freedom Technika kiváncsivá tett: egyrészt, mert nyitott vagyok új módszerek megismerésére, melyek segítenek lelki egészségünk megtartásában, gyógyításában, másrészt Ágota, aki hazánkban szeretné ezt a technikát népszerűsíteni, komoly, pozitív változáson ment át a jóga óráimon. Ez a fejlődés gyakorlásában, hozzáállásában nagyon rövid idő alatt jelentkezett, érezhető volt, hogy “valamit használ”.

Így – jógatanáraként – kértem tőle egy kiadványt, hogy jobban megértsem, mi az az AFT? A könyvben nem csalódtam. Könnyen, jól követhetően leírt technika, mely egyből a kipróbálására készteti az olvasót. Ha nyitottak vagyunk rá, magunk is képessé válhatunk a logikusan leírt egyszerű lépéseket betartva arra, hogy szembenézzünk a minket megkötő, hátráltató, korábbi negatív érzelmi lerakódásaink feloldására.

Ágota kipróbálta rajtam az AFT-t. Magam sem számítottam rá, hogy régen elfeledett emlékek sora kerül elő a speciális illatkeverékek hatására, sokkal mélyebben megélt tapasztalást hozva, mint azt korábban gondoltam. Mindezek után én is beszerzem az olajokat, mert ilyen egyszerű segítség jól fog jönni gyermekeim, családom életében, s jól kiegészíti az általam eddig használt segítő technikákat.

Antal-Ferencz Ildikó
Antal-Ferencz Ildikó
Szabadúszó újságíró

Az AFT technika – ahogy a könyv leírja és ahogy Ágota személyesen is bemutatta nekem – valóban egyszerű, könnyen megtanulható, bárki gyakorolhatja, alkalmazható felnőtteknél és gyerekeknél, magánéleti és üzleti célra egyaránt.

Miután Ágota megmutatta a AFT alapjait, és közben egy rövid, de nagyon őszinte beszélgetés során meglepő gyorsan eljutottunk a kitűzött célomat mélyen, gyermekkorból származó érzelmi akadályozó tényezőkig, eldöntöttem: mindenképpen ki fogom próbálni magamon, sőt az indulataival mostanában (is) sokat küzdő nagyobbik fiamon is.

Kuminka Marianna
Kuminka Marianna
természetgyógyász, facilitátor

A könyv olvasása során megértettem, hogy az emlékek hogyan tárolódnak bennünk emberekben és miként befolyásolhatják életünket. Lelkesedve olvastam a történeteket, amelyek igazolják az Aroma Freedom Technika hatékonyságát. Egyszerű, könnyen elsajátítható, de mégis igen hatékony módszerről van szó, amit pár nappal a könyv olvasása után meg is tapasztalhattam. Szeretettel ajánlom mindenkinek a könyvet és az AFT módszert egyaránt.

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!