Okleveles Aroma Freedom Gyakorlatvezetők

Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit

Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit vagyok, aromaterápia tanácsadó, gyógyszerész és három gyermek édesanyja.

Hosszú ideje segítem az embereket egy egészségesebb környezet és életforma kialakításában, mely a testi-lelki egészség alapja.

Az Aroma Freedom Technika (AFT) érzelmeink, félelmeink és a régi emlékek feldolgozásában segít, amely kulcs ahhoz, hogy szabadon, szorongások nélkül, a céljainkra koncentrálva tudjunk kiegyensúlyozott, sikeres életet élni. 

Célom, hogy minél több emberhez eljuttassam az Aroma Freedom technikát és az illóolajok csodálatos erejét.

Megismertessem az emberekkel, hogyan kezeljék a napi stresszt és hogy hogyan tudják álmaikat elérni, megvalósítani. Hogyan tudjanak túllépni olyan dolgokon, melyek meggátolják őket abban, hogy céljaikat elérjék.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 20 9 576561

E-mail: juditessentials@gmail.com

Web: https://juditessentials.hu/

 

Somogyi Eszter

Somogyi Eszter vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, gyászcsoport kísérő, pszichodráma asszisztens.

Két csodálatos lány édesanyja vagyok. 2011 óta élek Gödöllőn a családommal.

Korábban a versenyszférában dolgoztam marketing és pénzügyi területen közgazdászként.

Miben tudok Neked segítséget nyújtani?

A gyász- és veszteségfeldolgozáson belül ha:

 • egy szerettedet veszítetted el akár a közelmúltban, akár régebben;
 • ha válásról, párkapcsolati veszteségről van szó;
 • ha a munkahelyedet elvesztéséről van szó,
 • és nem utolsósorban, ha családanyaként keresed a helyed a világban – úgy érzed, hogy a régi életed már nem vihető, viszont nincs konkrét elképzelésed, hogy hogyan tovább.

Hogyan tudok Neked segíteni?

Az Aroma Freedom Technika segítségével nem csak a célokon dolgozhatunk, de a múltbeli, olykor nehéz emlékeket is feloldhatjuk közösen, ezzel hozzásegítve Téged ahhoz, hogy szabadabban érezd magad.

A gyász, veszteség átélésének könnyítése a célom, illetve az is, hogy kliensként képes legyél elfogadni azt ami van, és továbbléphess az életedben.

Kiknek tudok segíteni?

Kortól és nemtől függetlenül mindazoknak, akik gyászolnak, valamilyen veszteséget élnek át és nyitottak az aromaterápiára. Emellett azoknak is, akik úgy érzik, megakadtak egy adott élethelyzetben és nem látják, hogy merre tovább.

 

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36302709855

E-mail: eszter.somogyi08@gmail.com

Web: https://somogyieszter.hu/

 

Gál-Kiss Noémi

Gyermek és lélek esszencia coachként hiszek abban, hogy már apró különbségekkel is érhetünk el csodát és változást.

Célom, hogy a családokat támogassam a coaching szemléletű gyermeknevelésben azzal, hogy a szülőknek és a gyermekeknek olyan eszközöket adok a kezükbe, mely támogatja őket, hogy magabiztosabb és harmonikusabb életet élhessenek.

A tanulás, a folyamatos önképzés átszővi a mindennapjaimat. HR szakemberként dolgoztam több, mint 10 évet. Jelenleg is tanulok, család konzulens jelölt vagyok.

Megismerkedtem a megoldásközpontú coachinggal és a kids’ skills módszerrel a nemzetközi Solutionsurfers tréningszervezetnél számos képzést elvégeztem, többek között foglalkozom gyermekjógával, erőszakmentes kommunikációval és aromaterápiával is.

Célom, hogy minden édesanya megismerhesse ezt a technikát, hogy segíteni tudjon a gyermekének a szorongások, nehézségek legyőzésében és a céljaik elérésében.

A sok tudást összegyúrtam egy egésszé, így alakítva ki a lélek esszencia coachingot, egy megoldáscentrikus módszert, ami sok kreativitással, újszerű megközelítéssel támogatja az édesanyákat, gyermekeket és a családokat.

Miben tudok segíteni?

 • Gyerek coaching/Kids skills program
 • Képesítő játékos érzelmi és szociális csoportos készségfejlesztő
 • Szülő coaching
 • Család konzultáció
 • Anya képesítő mentor program
 • Aroma freedom technika gyakorlatvezetés
 • Workshopok: erőszakmentes kommunikáció, aroma freedom technika otthon

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36304088862

E-mail: hello@galkissnoemi.hu

Web: www.galkissnoemi.hu

 

 

Rezner-Szabó Zsuzsanna

Rezner-Szabó Zsuzsanna

Rezner-Szabó Zsuzsa vagyok, feleség, 2 fiú gyermek édesanyja, reál szakos általános és középiskolai tanár, szakvizsgázott pedagógus, mediátor, gyógyító aromák tanácsadója, könyvtáros vagyok.

A tanulás, a folyamatos fejlődés az innovatív megoldások mindig is része volt az életemnek. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy képezzem magam, hogy hiteles emberekkel vegyem körül magamat. De a legfontosabb, hogy lelki egyensúlyban legyek. Bölccsé legyek, és megtanuljam, melyik úton kell járnom (32. Zsolt., 8). Az Aroma Freedom Technika és az illóolajok számomra Isten ajándéka, mely könnyen beépíthető a mindennapi életbe, segítve ezzel félelmeink, szorongásaink elengedését, céljaink akadályainak felismerését, pillanatnyi nehézségeink elengedését.

A célom az, hogy ezt a technikát is megismertessem minél több diákkal, akik teljesítménye mögött nagyban megmutatkozik a szorongás, a félelem.

Szeretném megszólítani pedagógus társaimat, hogy építsék be a technikát az óráikba és önmaguk erősítésére.

Várom azokat a keresztény vagy nem keresztény egyéneket, akik megakadtak az Istennel való kapcsolatukban, mert ezzel a technikával az önvád, bűntudat sokkal könnyebben elengedhető.

A párkapcsolatok megerősítése a szívügyem. Ezért várom a sóvárgó és vágyakozó kapcsolatban élőket, vagy azokat, akiket csalódás ért, és szeretnék elengedni ezeket a szívbe markoló érzéseket.

Jó példával tudok szolgálni a nőiesség megélésben, annak újra élésében, az önbecsülésben, a fogyásban.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36205375326

E-mail: rezner.zs@gmail.com

Weboldal: www.tamfal.com

Facebook-csoport

 

Gubody-Szakács Orsolya

Gubody-Szakács Orsolya

Gubody-Szakács Orsi vagyok. Keresztény. Feleség. Édesanya. Vállalkozó.

Kerestem egy hobbit, ami által fejlődhetek és tanulhatok, míg otthon vagyok és nevelem a kislányunkat, így találtam rá az illóolajokra. A hobbimból létrehoztam az álom-vállalkozásomat, ami segített kapcsolódni, a kapcsolódásokból pedig barátságok és közösséghez tartozás alakult.  Így kapcsolódtam az Aroma Freedomhoz is.

Erdélyben születtem és gyerekként költöztünk a szüleimmel Budapestre, de a költözésünk nem egy átlagos költözésnek mondható, mivel nyaralásnak indult és maradtunk. Kiszakadtam az életemből, az addigi megszokott környezetemből, elszakadtam a nagyszülőktől, barátoktól, mindentől.

Az emlekfeloldó technika segítségével teljesen új megvilágításba került az életem elmúlt 20 éve. Megismertem önmagamat és pozitívan megvilágítva látom a múltamat, a jelenemet és tekintek a jövő irányába. Ezt az új megvilágítást az Aroma Freedom Technikának köszönhetem és a segítés a célom.

Az Aroma Freedom más változást is hozott az életembe, mégpedig a vállalkozásommal kapcsolatban, mert rájöttem, hogy valami átalakult bennem és amit az elején élveztem, az ma már valami teljesen más érzést kelt bennem, így inkább az a célom, hogy élvezem azt, amit csinálok, így:

Szeretnék a kezdő vállalkozóknak segíteni, hogy tisztán lássák az utat, ami előttük áll. Segíteni, hogy megtalálják azt a célt, aminek köszönhetően élvezik azt amit csinálnak.

De segíteni szeretnék mindenkinek, aki úgy érzi valamilyen elakadása van az életében és szeretné megtapasztalni ezt a pozitív megvilágítást, amiért én nagyon hálás vagyok.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36306477191

E-mail: hello@orselloshop.hu

Web: www.orselloshop.hu

 

Gubody-Szakács Orsolya

Dr. Emmer Alexandra

Dr. Emmer Alexandra vagyok, jogász, emellett okleveles aroma freedom gyakorlatvezető, aromaterápiás tanácsadó.

Az aroma freedom technikával minden olyan nőnek szeretnék mankót nyújtani, aki

 • megoldást keres a mindennapi stresszkezelésre,
 • meg akarja találni, hogy mi is a célja az életben,
 • korábbi nyomasztó emlékeit szeretné elengedni,
 • az álmait, céljait akarja megvalósítani, de kell hozzá egy plusz löket,
 • rossz szokásaitól kíván megválni,
 • vagy csak szeretné végre jól érezni magát a saját bőrében.

Azt gondolom, hogy az Aroma Freedom Technika egy nagyszerű eszköz, amely segít letenni a múlt sérelmeit, feldolgozni a fájó emlékeket és kitisztulva látni magunk előtt azokat a célokat, melyekért érdemes dolgozni és amelyek motiválnak minket a hétköznapokban.

A mai rohanó világban nagyon sokszor rengeteg mindennel foglalkozunk, és saját magunk, a lelki békénk az, amire a legkevesebb idő jut. Másrészt hajlamosak is vagyunk elnyomni az érzéseinket, beletemetkezünk a munkába, egyéb tevékenységekbe, csak hogy ne kelljen szembenéznünk az olykor fájó dolgokkal. Az Aroma Freedom Technika egy gyengéd, de hatásos módszer, amelynek segítségével tovább tudunk lendülni az elakadásokon és le tudjuk tenni a sokszor évtizedek óta magunkkal hordott lelki terheket.

Az Aroma Freedom gyakorlatvezetői képzés a technika elsajátításán túl az érzelmi aromaterápia tudományos hátterét, az érzelmek pszichológiai aspektusait megismertetve magabiztos tudást adott át számomra. Hiszem és bízom benne, hogy az önfejlődés, az önmagunk megismerése, korlátozó hiedelmek elengedése sok nő vágya és ezen az úton segítő kezet tudok nyújtani számukra.

 

Elérhetőségek:

E-mail: dropofpurity39@gmail.com

Instagram: Érzelmek és aromaterápia

Facebook: Érzelmek és aromaterápia

 

Rezner-Szabó Zsuzsanna

Furda Beáta

Furda Beata vagyok, Holisztikus nővér, Mindfulness és Érzelem Menedzsment oktató, valamint Aroma Freedom Technique okleveles gyakorlatvezető. Olaszországban élek 2005 óta az olasz férjemmel és kis négylábú kedvenceinkkel.

Multipotenciális kreatív személyiség vagyok, és úgy tűnik, hogy a kíváncsiságnak nálam nincs határa, különösen, ha az emberek érzelmi jólétének javítására szolgáló módszerek tanulmányozásáról van szó. Elképesztő mekkora hatással vannak gondolataink és érzelmeink a testi jólétünkre!

Középiskolás koromban a kedvenc tantárgyam a lélektan és ápoláslélektan volt. Valójában a diplomás ápolói cím megszerzése után az volt az álmom, hogy pszichológus legyek…

Egy álom amit félretettem külső körülmények hatására, de évekkel később újra elővettem, hogy kicsit módosítva rajta mégis megvalósítsam.

Szilárd meggyőződésem, hogy minden nőnek szabad választása kell legyen ahhoz, hogy elérje azt az életet, amelyre vágyik és maximálisan kihasználhatja a magában rejlő lehetőségeket. Hiszem, hogy az álmaink megérdemlik, hogy megvalósíthassuk őket és hogy az aromaterápia segíthet az erre való törekvésünkben.

Éppen ezért elköteleztem magam amellett, hogy egyszerű tippeket adjak az illóolajok azon használatához amelyek az érzelmi és mentális jólétet segítik elő.

A célom, hogy az érzelmek tengerében navigálva, az Aroma Freedom Technika segítségével, cseppenként segítsek feloldani, minden önmegvalósításra vágyó nőnek, az érzelmi és mentális blokkokat és az önszabotázst.

Elérhetőségek:

WhatsApp: 00393471004940

E-mail: info@beatafurda.com

Weboldal: http://aroma-freedom.it/

Instagram: https://www.instagram.com/aromafreedomtecnica/

Facebook: https://www.facebook.com/aromafreedomtecnica

 

Rezner-Szabó Zsuzsanna

Bábás-Tarcsa Renáta

Bábás-Tarcsa Reni vagyok, 2 gyerekes édesanya, aromaterápiás tanácsadó és Aroma Freedom gyakorlatvezető.


3 éve foglalkozom aromaterápiával, és kb. 2 éve kezdtem el mélyebben elmerülni az önfejlesztés világában. Kiolvastam rengeteg könyvet és részt vettem számtalan ingyenes kihívásban a témában, viszont valahogy egyik sem adta meg igazán azt, amire szükségem volt.


Nyáron volt szerencsém kipróbálni az Aroma Freedom technikát, ami elindított bennem egy olyan változást, amit előtte nem sikerült elérnem. Majd szinte azonnal jött a kis hang, hogy nekem ezzel dolgom van, végezzem el a gyakorlat vezetői képzést. Az agyam persze rögtön elhessegette a gondolatot, hogy miért is ne csináljam. De csak nem hagyott békén a hangocska, és milyen jól tettem, hogy hallgattam rá. Életem egyik legjobb döntése volt. A tanfolyam alatt rájöttem, hogy eddig csak kapargattam az önfejlesztés témakörét.

A levezetések alkalmával olyan emlékekre és érzésekre bukkantam, amik nem is gondoltam, hogy ekkora kihatással vannak a jelenemre, és ennyire befolyásolni tudják a döntéseimet. De amint ezeket feloldottam a technikák segítségével, egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, célokkal teli anyát kapott itthon mindenki.

A célom, hogy segítsek a hozzám hasonló maximalista, túlterhelt édesanyáknak, hogy újra megtalálják önmagukat, szabják meg a határaikat, és legyenek álmaik, amiket aztán el is fognak érni.  Ezáltal pedig egy boldog és kiegyensúlyozott életet éljenek ők és a családjuk is, hiszen, ha anya jól van, akkor mindenki jól van. Az önismeret és az énidő nem luxus, hanem alapfeltétele egy boldog családnak szerintem.

A másik szívügyem pedig a félénk, szorongó gyerekek segítése, hiszen ebben is érintettek vagyunk, és már én is látom, hogy egy kis óvodás gyereken is mekkora változást érhetünk el a technika segítségével.

Elérhetőségek:

Telefon: +36 20 9966328

E-mail: renisrainbowdrops@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/renisrainbowdrops/

Facebook: https://www.facebook.com/renisrainbowdrops

 

Rezner-Szabó Zsuzsanna

Hegyi-Kovács Tímea

Hegyi – Kovács Tímea vagyok. Eredeti végzettségem szerint mérnök. Mindig is érdekelt, hogy mi van a történések mögött, mitől és hogyan működnek a dolgok. Aztán egyre inkább az emberi test és lélek működésének csodája, az összefüggések és rejtett tartalmak megértése felé irányult a figyelmem. Először saját magam testi-lelki gyógyítása miatt kezdtem el a témában tanulni. Később pedig szerettem volna,  ezt a tudást mások segítésében kamatoztatni ezért lettem mindfulness coach, kapcsolati és életvezetési TÉT®-tanácsadó, tréner. Jó sok sajátélménnyel, tapasztalattal a tarsolyomban. Jelenleg is teszek azért, hogy leginkább önazonos lehessek a magánéletemben és a munkában egyaránt és folyamatosan bővítsem a tudásom.

Kerestem és keresem azokat a módszereket, amelyek segítik az önismereti folyamat során felbukkanó érzelmi akadályok megtisztítását, feloldását, ezzel hatékonyabbá téve a fejlődést, változást a kitűzött célok elérését.

Gyerekkorom óta vonzódom az illóolajokhoz, gyógynövényekhez – ez anyai Nagymamám öröksége. Nagyon megörültem, amikor rátaláltam az Aroma Freedom Technikára és váltam Okleveles Aroma Freedom Gyakorlatvezetővé.

Nagyon fontosnak tartom, hogy tudjuk mi történik velünk, meg tudjuk fogalmazni mit érzünk, a körülöttünk és bennünk zajló események milyen hatással vannak ránk. Hogyan tudjuk ezt elfogadni, és változtatni, ha szükséges.  Az Aroma Freedom Technika megtaníthat erre. Arra is, hogy ha képesek vagyunk a fentieket megfogalmazni és valóban készen állunk megérteni és elengedni a múltat,  megélni a jelent és bízni a jövőben,  megtapasztalhatjuk a saját erőnket és teremtő képességünket. Változásokat tudunk elérni, túljutni az elakadásokon és magabiztosabban haladni a célunk felé. Legyen szó,

 • önbecsülésről.
 • párkapcsolati kérdésekről,
 • kommunikációs problémákról,
 • a változó korral kapcsolatbab felmerülő aggodalmakról,
 • szorongásod enyhítéséről,
 • vagy ha szeretnéd megismerni sorsfeladatod és megtisztítani az ezzel kapcsolatos elakadásokat.

Ebben a csodás folyamatban tudok kisérőd lenni.  Csoportban vagy egyénileg.

Várlak szeretettel Budapesten a XI. kerületben, Érden és az online térben egyaránt.

Elérhetőségek:

Telefon: +36 30 6132864

E-mail: kovacs.timea.tet@gmail.com

Facebook: Közép – Pont / Hegyi – Kovács Tímea | Facebook

 

Rezner-Szabó Zsuzsanna

Élő Lilla

Élő Lilla vagyok, Molekuláris és Info-Bionika Mérnök, feleség, édesanya.

Tanulmányaim során megtanultam az emberi test felépülését és működését anatómiai és élettani szempontból. Édesanyaként az egészséges életmódra és a vegyszermentes megvalósításra fokozott figyelmet kezdtem szentelni és így találkoztam az illóolajokkal és a Young Living-gel.

Szinte magától érthetődő, mégis kicsit meglepő lépés volt az Aroma Freedommal való mélyebb megismerkedés. Egy más aspektusból közelíthettem meg az embert. Mennyire fontos a lelki vonatkozás is, és ez a kettő, hogyan alkot összetett bonyolult komplexumot. 

Nagyon fontosak a gondolataink és érzéseink, hogyan hatnak ezek a mindennapjainkra, testünkre, sejtjeinkre és az egészséges életünkre. Mindenki szeretne sikeres egészséges életet élni. Mégis sokan megakadnak már az első lépésnél. Az Aroma Freedom érzelmeink, érzéseink, régi emlékeink feldolgozásában ad segítséget, amelyek blokkolnak minket a céljaink elérésében. 

A mai hangos, nyüzsgő, rohanó világban fokozottan figyelnünk kell a stressz kezelésére, a bennünket ért nyomásra. Fontosnak tartom, hogy gyermekeinknek minél előbb megtanítsuk ez az egyszerű, mégis elengedhetetlen módszert. Segítséget nyújt a stressz kezelésében, mentsvár az őket ért megpróbáltatások megélésében, egészséges önbizalmat adhat és hitet önmagukban, egyensúlyt az életükben.

De hogyan is nevelhetnénk, boldog kiegyensúlyozott gyermekeket, ha mi magunk szülőkként stresszesek, idegesek, élettől meggyötörtek vagyunk? A változásban nekünk kell példát mutatnunk.

Célom, hogy minél több emberhez eljuttassam az Aroma Freedom technikát. Mind nőknél, mind pedig férfiaknál nagyon fontos – még ha nem is szeretnek az érzéseikről beszélni. Sőt leginkább akkor nem, ha az elnyomott negatív érzelmeink, az idegeskedés, a stressz a sejtjeinkig hatol.

A ”reál” szakterületeken dolgozóknál elengedhetetlennek tartom e technika megismerését és gyakorlását, hiszen ott az érzelmek kifejezésére, az önkifejezésre, a stressz feldolgozására nagyon kevés lehetőség adott (a szakmán belül). Szükségünk van néha a mókuskerékből való kiszakadásra.  Mindenkinek vannak mélypontjai, az AFT-vel egy új, pozitív megvilágításba hozhatjuk az életünket átlendülve a nehézségeken.

 

Elérhetőségek:

E-mail: lilla.elo.89@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/eloesszencia/

Facebook: https://www.facebook.com/eloesszencia

Lipták Andrea

Lipták Andrea

Lipták Andrea vagyok, üzemgazdász, okleveles Aroma Freedom gyakorlatvezető és aromaterápia tanácsadó. Kecskeméten élek. Gimnazista lányomat egyedül nevelem.

Mindig szerettem tanulni. 6-7 éve kezdtem el az önfejlesztéssel tudatosan foglalkozni. Különböző tanfolyamokat, workshopokat végeztem a mindfulness, kommunikáció, asszertivitás, önszeretet, önelfogadás, önértékelés, body positivity, egészséges táplálkozás és lifestyle, valamint a túlérzékenység területén.

Hollandiában hallottam először az Aroma Freedom Technikáról is és hazaköltözésem után azonnal elkezdtem az Aroma Freedom Technika gyakorlatvezetői tanfolyamot.

Életem egyik legjobb választása volt!

Fiamat újszülöttként elvesztettem. A gyászmunkában az illóolajok és az Aroma Freedom Technika rengeteget segítettek. Nyomasztó emlékeket a TMRT emlékfeloldó technikával feloldottam, ami segített a feldolgozásban és egy pozitív jövőkép kialakításában. Valamint segített felállnom és újra lett célom az életben.

A válásom alatt segített talpon maradni, válásom utána pedig az újrakezdésben és egy új, tudatos élet megalapozásában.

Nagyon fontosnak tartom a saját magunkkal való törődést. Nekünk anyáknak, feleségeknek, háziasszonyoknak, üzletasszonyoknak általában erre jut a legkevesebb időnk. Mindig csak adunk, de magunkra már nem jut idő. Sokszor magányosak is vagyunk.

Álmom egy 40+-os női klub létrehozása, azoknak a nőknek, anyáknak, üzletasszonyoknak, akiknek ebben a rohanó világban egy kis „énidőre” van szükségük.

Ebben a klubban az Aroma Freedomot ötvözném az önszeretet, önelfogadás, öngondoskodás, önértékelés, önbizalom és önkifejezés témakörökkel és a középpontban a saját magunkkal való törődés állna. Egy támogató, egymás tapasztalataiból, ötleteiből tanuló, kellemes, kötetlen beszélgetés helyszíne lenne ez a klub, ahol minden hónapban egy aktuális témára is fókuszálnánk.

Célom, hogy minél több emberrel megismertessem az Aroma Freedom Technikát, amellyel negatív érzéseket, nyomasztó traumákat, szabotáló gondolatokat át tudunk alakítani pozitívvá és el tudunk engedni. Ha valaki elakadna/”összetörne” újra fel tudjon állni, célokat tudjon kitűzni, stresszes élete nyugodtabbá váljon, álmait meg tudja valósítani és számoljon le az önszabotázzsal. Ezzel egy boldogabb, nyugodtabb, tudatosabb életet tudjon élni másoknak való megfelelési kényszer nélkül.

 

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 30 826 4237

E-mail: liptak.andrea.05@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/feelingsandoils/

Facebook: https://www.facebook.com/groups/503211901798230

Kácsor Zsuzsanna

Kácsor Zsuzsanna

Fito- és aromaterápiás tanácsadó, Aroma Freedom gyakorlatvezető, masszőr, természetgyógyász

Egész életemben fontos volt, hogy olyan munkát végezzek, amely során emberekkel foglalkozhatok. Ezért is választottam először a pedagógusi pályát, de  kislányom születése után találtam rá a masszázs, az illatok, az aromaterápia és a természetgyógyászat útjára. Varázslatos világ tárult fel, ahol megismerkedhettem a növények kvintesszenciájának is tekinthető illóolajokkal, amelyek harmonizálják a testet, lelket és a szellemet, megkönnyítik a belső blokkok feloldását, segítik az elengedést, mindamellett az egészségre és a pszichére is jótékony hatással vannak.

Fő területem az érzelmi aromaterápia, az illóolajok pszichére gyakorolt hatása. A megfelelően kiválasztott esszenciális olajok kiválóan alkalmazhatóak arra, hogy nyugtassák az idegrendszert, segítségükkel harmóniába kerüljünk, vagy éppen energetizáljanak. Segítségükkel fókuszáltabbá válhatunk és a céljaink elérését gátló belső blokkok feloldásra kerülhetnek.

Fordulj hozzám, hogy

 • újra a középpontodban és harmóniában érezhesd magad,
 • hogy magabiztosabb lehess,
 • hogy elengedhesd végre a félelmeid,
 • hogy letehesd a mindennapi terheket, megpihenj, feltöltődj,
 • hogy visszatalálj magadhoz, meghalld a szíved hangját,
 • hogy másképpen reagálhass a dolgokra, más perspektívából hozd meg a döntéseidet,
 • hogy türelmesebb és megértőbb legyél a gyermekeddel, pároddal, főnököddel, barátaiddal, vagy akár a hátad mögött dudáló ismeretlennel a csúcsforgalom kellős közepén – de főleg magaddal,
 • hogy érezd értékes vagy, és teljesen rendben van, ha te is elfáradsz néha,
 • hogy egy olyan technikát kaphass a kezedbe, amivel ha már túl sok a stressz, megfelelő módon tudd kezelni,
 • hogy végre elindulj, beleállj, véghezvidd, ne halogasd,
 • hogy rájöjj, merre tovább, meghalld, mit súg a szíved,
 • hogy egyszerűen csak adj magadnak egy kis énidőt, és kapcsolj ki egy kellemes masszázs alatt!

A konzultációk és a masszázs során biztonságos, szeretettel teli környezetben vagy, ahol teljes mértékben csak rád figyelek.

Végzettségeim: Panarom aromaterapeuta (Panarom Aromaterapeuta Intézet), végzett fitoterapeuta, természetgyógyász, masszőr, pedagógus. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem pszichológia szakos hallgatója vagyok.

 

Elérhetőségek:

Telefon: +36 30 509 3281

E-mail: kacsorzsuzsanna@gmail.com

Weboldal: www.illatespsziche.com

Facebook: Illat és Psziché

Magyar Vivien

Magyar Vivien

Magyar Vivien vagyok, pszichológus, life-coach és Aroma Freedom gyakorlatvezető.
3 kisfiú édesanyja.
A Nőiség-Anyaság egyensúly megtalálásában, az örömteli Nőiesség, Anyaság
megélésében segítem a hozzám fordulókat.

Több, mint 20 éve dolgozom segítőként folyamatosan tanulva, kutatva a különböző módszereket és ezzel párhuzamosan folyamatosan járom az önismereti utamat is.
Nőként, Anyaként én is, mint mindenki más, az állandó egyensúlyozásban élem az
életemet. Ki ne ismerné, ahogy a különböző szerepeink között átalakuló művészként navigálunk a mindennapokban és végtelenül fontos, hogy mindezt a kimerültség, kiégés helyett örömmel, harmóniában tudjuk megélni. Ez napi szintű öngondoskodást igényel részünkről.
Az elvárásoknak való megfelelés, a tökéletességre törekvés helyett fontos megtanulni
Önmagukkal (is) kapcsolódni. Az önmagunkkal kapcsolódás segít abban, hogy
másokkal is szeretettel kapcsolódjunk, egészséges határokat állítsunk, az életünket
önazonosan éljük. A belső erő, tengely felépítése egy olyan erőforrás, ami köré aztán
egy harmonikus életet rendezhetünk.

Az utam során számos módszerrel ismerkedtem meg, ezeket integratív módon alkalmazom a munkámban.

Hiszem, hogy a Nő fontos bázisa, támasza a természettel való kapcsolódás is, az illóolajok esszenciális ereje óriási segítséget jelenthet a hétköznapok kihívásaiban.
Nagyon örülök, hogy rátaláltam az Aroma Freedom technikára, régóta foglalkoztatott, hogyan tudnám az illóolajok érzelmi blokkoldó hatásait ötvözni munkámban az egyéb technikákkal. Hálás vagyok dr. Perkusnak, hogy megalkotta ezt a csodás módszert, és Ágotának is, hogy elhozta Magyarországra. Az Aroma Freedom nem terápiás módszer, viszont óriási segítség az egészséges emberek hétköznapi elakadásainak oldásában, támogatja a belső erőforrásokkal való kapcsolódás által a céljaink elérését és egy harmonikus , örömteli élet megélését.

Bízom benne, hogy hamarosan Mentorként is támogathatom az Aroma Freedom
képzési rendszerét, a módszer terjedését a családok és nevelési intézmények körében.
Tegyél Önmagadért, a belső munka ereje sokszorosan megtérül majd a családodban,
az életedben!

Kiknek segítek:
Nőket támogatok a különböző életszakaszaik kihívásaiban:

 • Várandósság előtt állók
 • A babavárás nehézségeivel küzdők
 • Harmonikus várandósság megélése
 • Gyermekágy és az első életév nehézségei
 • Kisgyermekes anyukák izolációja, túlterheltsége, anyaság-nőiesség
  konfliktus
 • Szerepkonfliktusok a munkába visszaállás időszakában
 • Óvodások, kisiskolások beilleszkedési zavarainak oldási lehetőségei a családban
 • Több gyermeket nevelő édesanyák kihívásai a mindennapokban
 • Nőnek maradni anyaként
 • Identitáskrízisek a női életút során
 • Felnőttek a gyerekek, a nőiség, a szerepek újradefiniálása
 • Változókor kihívásai
 • Ki vagy Te a szerepek sokaságában?

Szeretettel várlak!

Elérhetőségek:

Telefon: +36 30 929 3071

E-mail:magyarvivien@gmail.com

Egyéb elérhetőség átalakítás alatt

dr. Máté-Márton Katalin

Dr. Máté-Márton Katalin

Dr. Máté-Márton Kata vagyok, kineziológus, párkapcsolati coach, mediátor, jogász. Kaposváron élek családommal, egy kamasz leány édesanyjaként.

Saját tapasztalataimból kiindulva, és az évek alatt összegyűjtött tudásomra alapozva a munkahelyi megfelelés miatt túlterhelt és a kiégés szélén álló nők számára állítottam össze Örömre hangolva nevű mentorprogramomat. Célom, hogy az idegrendszerük megerősítését követően a hozzám fordulókat képessé tegyem megélni az örömet és a megelégedettséget azért, hogy biztonsággal meg tudják őrizni a felépített karrierjüket, egzisztenciájukat, családjuk egységét, egészségüket.

Az Egyensúly körömcipőben országos segítői és női kör csapatát mentorként erősítve pedig egy újabb módon is segíthetem nőtársaim önismereti útját.

Mindig is az volt a célom, hogy megtanítsam a segítséget kérőket felelősséget vállalni önmagukért, az életükért, azért, hogy aztán független és szabad életet tudjanak élni, önálló döntéseket hozni. Ehhez azonban szükséges az idegrendszer megerősítése, a konfliktusok kezelésének elsajátítása. Valamint olyan technikák ismerete, amik segítségével meg tudjuk őrizni a nyugalmat, higgadtan tudunk reagálni és dönteni a feszült helyzetekben.

Számomra a legnagyobb érték a tudás. Egyrészt az elméleti tudás, mert szeretek tisztában lenni azzal, hogy mi és hogyan működik, hogyan hat az emberi szervezetre, testre, idegrendszerre, érzelmekre. Másrészt a gyakorlati tudás, hogyan tudjuk az elméletet átültetni a gyakorlatba, hogy másként tudjunk gondolkodni, cselekedni, érezni. Hogy tényleg új valóságot tudjunk teremteni magunk körül.

Az Aroma Freedom Technika elmélete és gyakorlata pontosan azt fejezi ki, amiben hiszek, és amit képviselek. Egy olyan tudományosan megalapozott hatékony eszköz, amivel ténylegesen közvetlenül tudunk hatni a negatív érzéseinkre. Amivel felül tudjuk írni a negatív hitrendszereinket, gondolatainkat, amik a háttérben szabotálnak minket a céljaink elérésében.

Az Aroma Freedom Technika csodálatosan illeszkedik be az általam alkalmazott kineziológia, NLP, egyéni és párkapcsolati coaching, OH asszociációs kártyákkal való munka, craniosacralis kezelés, Access Bars és reiki eszközrendszerébe.

Az élethosszig tartó tanulás mellett tettem le a voksomat, mentálhigiénés szakember képzés keretei között szeretném jelenlegi tudásomat és kompetenciámat tovább fejleszteni.

Azonban klienseimnek nem kell életük végéig várni, hogy a megfelelő tudást és eszközöket megszerezzék, pár hónap együttműködés alatt jelentős változást tudunk elérni mentális, érzelmi és fizikai állapotukban.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 30 385 9022

E-mail: egyensuly.kineziologia@gmail.com

Honlap: https://egyensuly-kineziologia.hu

dr. Máté-Márton Katalin

Süle-Horváth Zsanett

Süle-Horvàth Zsanett vagyok, vállalkozó személyiségű nő, feleség, két gyermekes édesanya. Jelenleg a szépségiparban tevékenykedem. Mindemellett okleveles aroma freedom gyakorlat-vezető vagyok, melyet nemrég egy intuitív női aromaterápia módszertannal bővítettem. Ezáltal komplexen tudok számodra segítő kezet nyújtani.

Gyermekkorom óta mélyen érdekel a női lélek, annak minden rétege, mélysége, esszenciája. Nagyon gazdag és mély érzelmi életet élek magam is. Mindebből kiindulva nem volt egyszerű megbirkóznom az élet kihívásaival.

Igen traumatizált, zárkózott nő voltam, amire az aroma freedom gyakorlat-vezetői képzés során döbbentem rá. Hatalmas változást, gyógyulást hozott az Életembe ez az eszköz, amivel hétről hétre elkezdtem felszabadítani Önmagam. Gyors és azonnali megoldást nyújt számomra.

Volt idő mikor féltem felnyitni lelkem legmélyét, viszont most már szeretettel tudok oldódni benne. S hiszem, hogy neked is tudok segíteni abban, hogy felszabadítsd magad a szorongásból, letedd félelmeidet, korlátozó hitrendszereidet, blokkjaidat.

A cél, hogy Egységben, Flowban tudj élni. Egy kulcsot adok a kezedbe, amivel egy varázslatos utazás részévé válhatsz.

Miben tudok Neked segítő kezet nyújtani?

 • Gátjaid, blokkjaid, régi rossz hitrendszereid feloldása
 • Érzelmi támogató illat választása
 • Stresszkezelés
 • Traumaoldàs, emlékfeloldás
 • Női minőségek, életszakaszok megélésének fejlesztése illóolajjal
 • Női ciklus tudatosság fejlesztése
 • Illatmeditáció
 • Workshop

Keress bizalommal, s egy ingyenes konzultáción megismerhetsz, hogy én vagyok-e a számodra megfelelő ember!

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 70 431 1830

E-mail: sulehorvathzsanett@gmail.com

Instagram:@shzsanett

error: Védett tartalom !!