Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit

Dr. Losonczyné Dr. Bagaméry Judit vagyok, aromaterápia tanácsadó, gyógyszerész és három gyermek édesanyja.

Hosszú ideje segítem az embereket egy egészségesebb környezet és életforma kialakításában, mely a testi-lelki egészség alapja.

Az Aroma Freedom Technika (AFT) érzelmeink, félelmeink és a régi emlékek feldolgozásában segít, amely kulcs ahhoz, hogy szabadon, szorongások nélkül, a céljainkra koncentrálva tudjunk kiegyensúlyozott, sikeres életet élni. 

Célom, hogy minél több emberhez eljuttassam az Aroma Freedom technikát és az illóolajok csodálatos erejét.

Megismertessem az emberekkel, hogyan kezeljék a napi stresszt és hogy hogyan tudják álmaikat elérni, megvalósítani. Hogyan tudjanak túllépni olyan dolgokon, melyek meggátolják őket abban, hogy céljaikat elérjék.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36 20 9 576561

E-mail: juditessentials@gmail.com

Web: https://juditessentials.hu/

 

Somogyi Eszter

Somogyi Eszter vagyok, emberi erőforrás tanácsadó, gyászcsoport kísérő, pszichodráma asszisztens.

Két csodálatos lány édesanyja vagyok. 2011 óta élek Gödöllőn a családommal.

Korábban a versenyszférában dolgoztam marketing és pénzügyi területen közgazdászként.

Miben tudok Neked segítséget nyújtani?

A gyász- és veszteségfeldolgozáson belül ha:

 • egy szerettedet veszítetted el akár a közelmúltban, akár régebben;
 • ha válásról, párkapcsolati veszteségről van szó;
 • ha a munkahelyedet elvesztéséről van szó,
 • és nem utolsósorban, ha családanyaként keresed a helyed a világban – úgy érzed, hogy a régi életed már nem vihető, viszont nincs konkrét elképzelésed, hogy hogyan tovább.

Hogyan tudok Neked segíteni?

Az Aroma Freedom Technika segítségével nem csak a célokon dolgozhatunk, de a múltbeli, olykor nehéz emlékeket is feloldhatjuk közösen, ezzel hozzásegítve Téged ahhoz, hogy szabadabban érezd magad.

A gyász, veszteség átélésének könnyítése a célom, illetve az is, hogy kliensként képes legyél elfogadni azt ami van, és továbbléphess az életedben.

Kiknek tudok segíteni?

Kortól és nemtől függetlenül mindazoknak, akik gyászolnak, valamilyen veszteséget élnek át és nyitottak az aromaterápiára. Emellett azoknak is, akik úgy érzik, megakadtak egy adott élethelyzetben és nem látják, hogy merre tovább.

 

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36302709855

E-mail: eszter.somogyi08@gmail.com

Web: www.gyaszesgyogyulas.hu

 

Gál-Kiss Noémi

Gyermek és lélek esszencia coachként hiszek abban, hogy már apró különbségekkel is érhetünk el csodát és változást.

Célom, hogy a családokat támogassam a coaching szemléletű gyermeknevelésben azzal, hogy a szülőknek és a gyermekeknek olyan eszközöket adok a kezükbe, mely támogatja őket, hogy magabiztosabb és harmonikusabb életet élhessenek.

A tanulás, a folyamatos önképzés átszővi a mindennapjaimat. HR szakemberként dolgoztam több, mint 10 évet. Jelenleg is tanulok, család konzulens jelölt vagyok.

Megismerkedtem a megoldásközpontú coachinggal és a kids’ skills módszerrel a nemzetközi Solutionsurfers tréningszervezetnél számos képzést elvégeztem, többek között foglalkozom gyermekjógával, erőszakmentes kommunikációval és aromaterápiával is.

Célom, hogy minden édesanya megismerhesse ezt a technikát, hogy segíteni tudjon a gyermekének a szorongások, nehézségek legyőzésében és a céljaik elérésében.

A sok tudást összegyúrtam egy egésszé, így alakítva ki a lélek esszencia coachingot, egy megoldáscentrikus módszert, ami sok kreativitással, újszerű megközelítéssel támogatja az édesanyákat, gyermekeket és a családokat.

Miben tudok segíteni?

 • Gyerek coaching/Kids skills program
 • Képesítő játékos érzelmi és szociális csoportos készségfejlesztő
 • Szülő coaching
 • Család konzultáció
 • Anya képesítő mentor program
 • Aroma freedom technika gyakorlatvezetés
 • Workshopok: erőszakmentes kommunikáció, aroma freedom technika otthon

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36304088862

E-mail: hello@galkissnoemi.hu

Web: www.galkissnoemi.hu

 

 

Rezner-Szabó Zsuzsanna

Rezner-Szabó Zsuzsanna

Rezner-Szabó Zsuzsa vagyok, feleség, 2 fiú gyermek édesanyja, reál szakos általános és középiskolai tanár, szakvizsgázott pedagógus, mediátor, gyógyító aromák tanácsadója, könyvtáros vagyok.

A tanulás, a folyamatos fejlődés az innovatív megoldások mindig is része volt az életemnek. Nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy képezzem magam, hogy hiteles emberekkel vegyem körül magamat. De a legfontosabb, hogy lelki egyensúlyban legyek. Bölccsé legyek, és megtanuljam, melyik úton kell járnom (32. Zsolt., 8). Az Aroma Freedom Technika és az illóolajok számomra Isten ajándéka, mely könnyen beépíthető a mindennapi életbe, segítve ezzel félelmeink, szorongásaink elengedését, céljaink akadályainak felismerését, pillanatnyi nehézségeink elengedését.

A célom az, hogy ezt a technikát is megismertessem minél több diákkal, akik teljesítménye mögött nagyban megmutatkozik a szorongás, a félelem.

Szeretném megszólítani pedagógus társaimat, hogy építsék be a technikát az óráikba és önmaguk erősítésére.

Várom azokat a keresztény vagy nem keresztény egyéneket, akik megakadtak az Istennel való kapcsolatukban, mert ezzel a technikával az önvád, bűntudat sokkal könnyebben elengedhető.

A párkapcsolatok megerősítése a szívügyem. Ezért várom a sóvárgó és vágyakozó kapcsolatban élőket, vagy azokat, akiket csalódás ért, és szeretnék elengedni ezeket a szívbe markoló érzéseket.

Jó példával tudok szolgálni a nőiesség megélésben, annak újra élésében, az önbecsülésben, a fogyásban.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36205375326

E-mail: rezner.zs@gmail.com

Facebook-csoport

 

Gubody-Szakács Orsolya

Gubody-Szakács Orsolya

Gubody-Szakács Orsi vagyok. Keresztény. Feleség. Édesanya. Vállalkozó.

Kerestem egy hobbit, ami által fejlődhetek és tanulhatok, míg otthon vagyok és nevelem a kislányunkat, így találtam rá az illóolajokra. A hobbimból létrehoztam az álom-vállalkozásomat, ami segített kapcsolódni, a kapcsolódásokból pedig barátságok és közösséghez tartozás alakult.  Így kapcsolódtam az Aroma Freedomhoz is.

Erdélyben születtem és gyerekként költöztünk a szüleimmel Budapestre, de a költözésünk nem egy átlagos költözésnek mondható, mivel nyaralásnak indult és maradtunk. Kiszakadtam az életemből, az addigi megszokott környezetemből, elszakadtam a nagyszülőktől, barátoktól, mindentől.

Az emlekfeloldó technika segítségével teljesen új megvilágításba került az életem elmúlt 20 éve. Megismertem önmagamat és pozitívan megvilágítva látom a múltamat, a jelenemet és tekintek a jövő irányába. Ezt az új megvilágítást az Aroma Freedom Technikának köszönhetem és a segítés a célom.

Az Aroma Freedom más változást is hozott az életembe, mégpedig a vállalkozásommal kapcsolatban, mert rájöttem, hogy valami átalakult bennem és amit az elején élveztem, az ma már valami teljesen más érzést kelt bennem, így inkább az a célom, hogy élvezem azt, amit csinálok, így:

Szeretnék a kezdő vállalkozóknak segíteni, hogy tisztán lássák az utat, ami előttük áll. Segíteni, hogy megtalálják azt a célt, aminek köszönhetően élvezik azt amit csinálnak.

De segíteni szeretnék mindenkinek, aki úgy érzi valamilyen elakadása van az életében és szeretné megtapasztalni ezt a pozitív megvilágítást, amiért én nagyon hálás vagyok.

Elérhetőségek:

Telefonszám: +36306477191

E-mail: hello@orselloshop.hu

Web: www.orselloshop.hu

 

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Védett tartalom !!