Illóolaj mintacsomag

1 700 Ft

A tasakokban megtalálhatod azokat az illóolaj mintákat, amelyek szükségesek az Aroma Freedom Technika levezetéséhez.

  1. M.R.B. – Memory Release Blend (Lavender, Frankincense, Stress Away)
  2. Inner Child
  3. Release
  4. Believe

Mindegyik csomag 2-2 csepp illóolajat tartalmaz, amit egy vattakorongra cseppentettem. A vattakorongok illatmegőrző tasakban érkeznek.

Az ár a posta költséget is tartalmazza.

Kategóriák: ,

Levendula illóolaj

 

A Levendula segít az embereknek és az állatoknak ellazulni, és lépésről lépésre felvállalni a változást, ahelyett, hogy azon fáradoznának, ami nem irányítható. Segít alkalmazkodni az átmenetekhez az érzelmi elme és test ellazításával, valamint a szív megnyitásával. Emellett energiát ad a stagnáló helyzetekhez, sőt még az edzési rutinodhoz is. Ezenkívül elősegíti a magasabb szintű kommunikációt, világosságot és intuitív betekintést hozva, ha hajlandó vagy erre megnyílni.

ITT olvashatsz többet a levendula illóolaj érzelmi hatásáról.

Tömjén illóolaj

 

Segít felszabadítani egónk azon részeit, amelyek visszatartanak bennünket a lelkünkhöz való kapcsolódástól, valamint a méltatlanság és a bizonytalanság érzésétől.

Amint képesek vagyunk kapcsolatba lépni spirituális oldalunkkal, elfogadhatjuk valódi célunkat a világban, és inkább spirituálisunk által vezéreltté válhatunk, nem pedig az ego által.

 ITT olvashatsz többet a tömjén illóolaj érzelmi hatásáról.

Tömjén illóolaj

Stress Away™ illóolajkeverék

 

Ez az olaj segít elengedni a tanult és a genetikai mintákat a mentális, érzelmi, spirituális és fizikai stressz (MESP) során.

Felhívja a figyelmet arra, hogy melyek a stressz forrásai, és min kell változtatni, hogy stresszmentes életet élhessünk.

Összetevők: Copaiba, Lavender, Cedarwood, Ocotea, Lime, Vanilla

ITT olvashatsz többet a Stress Away™ illóolajkeverékről.

Inner Child™ illóolajkeverék

 

Amikor életünket mások szükségleteinek kiszolgálásával töltjük a sajátunk helyett, egyre távolabb kerülünk valódi énünktől és valódi célunktól.

Az Inner Child™ egyike azoknak a keverékeknek, amelyek segítenek visszahozni minket magunkhoz, a lényegünkhöz. Ha megtanuljuk elkezdeni szeretni és megismerni saját lelkünket, akkor valóban teljes életet élhetünk.

Összetevők: Blue Tansy, Tangarine, Ylang Ylang, Jasmine, Royal Hawaiian Sandalwood, Lemongrass, Orange, Spruce, Neroli

ITT olvashatsz többet az Inner Child™ illóolajkeverékről.

Tömjén illóolaj
Release

Release™ illóolajkeverék

 

Ha képesek vagyunk felszabadítani az olyan emlékekkel összefüggő érzelmeket, amelyek már nem szolgálnak minket, akkor előre tudunk lépni az életünkben. Emellett egészségesebbek és erősebbek leszünk testileg, szellemileg, lelkileg és érzelmileg is, hiszen az elhatározás a szabadságunk kulcsa!

Bármi is tart vissza, használd a Releaseillóolajat, ami segít meglátni azokat a mintákat és választásokat, amelyek oda vezettek, ahol most tartasz. A régi energiák elengedése támogat abban, hogy hiteles legyél és felfedezd a benned rejlő hatalmat.

Összetevők: Blue Tansy, Ylang Ylang, Geranium, Sandalwood, Lavandin, Royal Hawaiian Sandalwood

ITT olvashatsz többet a Release™ illóolajkeverékről.

 

 

Believe™ illóolajkeverék

 

A Believe™ illóolaj segít felszabadítani a becstelenség, a kétségbeesés és a nem megfelelő érzelmeket; és pozitív reményt és inspirációt kelt. Segít felismerni és hinni az önmagunkban rejlő végtelen potenciálban, így megerősödhetünk.

Felszabadítja azt a határtalan potenciált, mely mindannyiunkban lakozik. Helyreállítja a reményt, lehetővé teszi a teljes egészség, boldogság és vitalitás megérzését.

Összetevők: Frankincense, Balsam Fir, Geranium, Ylang Ylang, Bergamot, Coriander

ITT olvashatsz többet a Believe illóolajkeverékről.

 

 

 

Tömjén illóolaj
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
error: Content is protected !!